Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w sensie dzień wolny od newsów.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To Wy codziennie newsy czytujecie? Ja niekiedy mam fazę na śledzenie info dzień w dzień ale z reguły wystarczy mi raz na dwa dni. Inaczej w końcu znudziłoby mi się  xD

Opublikowano

Tylko newsy z polygon.

Opublikowano

Fajną ma bluzę - Razem Przeciw Klapkom :)

Edytowane przez aux

Opublikowano

Nagrody nie kłamią, ryse najlepiej wyglądającą grą na nowych konsolach.

Dokładnie, a TLoU best game ever.
Opublikowano

szukam gry, która nie będzie mnie straszyła, chce sobie przyjemnie pograć i nie rozgladać sie za siebie

(...)

kupiłem dziś  w każdym razie Aliena przyjdzie we wtorek  :)

polecam ten styl życia. 

Opublikowano

Hahaha, no to Fanus wybrales idealna gre do przyjemnego grania bez rozgladania sie za siebie xD

Opublikowano

Pograłbym w tego Aliena.

Licznik gier w które chciałbym pograć na PSONE: 1

Opublikowano

Przecież na ps3 też masz.

Opublikowano

Nagrody nie kłamią, ryse najlepiej wyglądającą grą na nowych konsolach.

Dokładnie, a TLoU best game ever.
Zgadzam sie :hi:
Opublikowano

Przecież na ps3 też masz.

Serio? To przepraszam.

Zaktualizowany licznik gier w które chciałbym pograć na PSONE: 0.

Opublikowano

A zobaczysz, że Sunset będzie bardzo dobry.

Opublikowano

Nawet moi koledzy tak się wkurzyli na sony za to czekanie na DC w ps+, że... robią składkę na pełniaka :/. SONY serio wie co robi

Opublikowano

wkrótce u mnie XD 

I się dziwić, że stereotyp bota jest jaki jest i nikt ich mądrości nie bierze na serio.

Opublikowano

Mordy grają równieź na WiiU i PS4, takźe hehe no nie wyszło.

Opublikowano

Nie oglądam tej hołoty, to mam prawo nie wiedzieć. Ale z tego co było wcześniej o nich w CW to wolą Xboxa One.

Opublikowano

wkrótce u mnie XD 

I się dziwić, że stereotyp bota jest jaki jest i nikt ich mądrości nie bierze na serio.

przecież to typowy wygląd posiadaczy xbox one, zgoleni na łyso, szambo wylewające sie z ust, rozlewające sie puszki piwa koło konsoli, inteligencją też nie grzeszą, bluzy z rpk czy hwdp, zapijaczone twarze, pewnie w rozmowie z takim przez headseta nawet czuć jak yebie piwskiem z pyska XD

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Nie możecie się wyprzeć xboty pierwszy przykład z brzegu to wasz zbanowany kompan xD

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

PS4? Zawsze je szanowałem.

Opublikowano

typy od plejki 2/3 są tacy sami

Opublikowano

Killzone 6*, nauczmy sie nazywac rzeczy po imieniu

Niedlugo LBP 6.

Sony jest mistrzem we wciskaniu swoich tasiemcow pod innymi nazwami, zeby nie bylo ze tylko sequele.

Fable 5

Gears of War 5

I teraz uwaga, niedługo Halo 7, a jakby dodać RTSa i inne bzdety to wychodzi nam dziesiątka. :sweat:

Opublikowano

Killzone 6*, nauczmy sie nazywac rzeczy po imieniu

Niedlugo LBP 6.

Sony jest mistrzem we wciskaniu swoich tasiemcow pod innymi nazwami, zeby nie bylo ze tylko sequele.

Fable 5

Gears of War 5

I teraz uwaga, niedługo Halo 7, a jakby dodać RTSa i inne bzdety to wychodzi nam dziesiątka. :sweat:

Alez ja temu nie przecze, to jak najbardziej prawda. Obie firmy cisna po sequelach. A wy zachowujecie sie jakby tylko xbox mial 5ki i 6ki w tytulach.

Halo to gra sprzed 2 generacji to sie nazbierało, Killzonow jest 6 z 2 generacji, to samo lbp.

Przeciez Gran Turismo tez wyjdzie 7, a jakby policzyc prologi to wyjdzie 10+...

Ps. Fable 5? Legends to chyba 4ka jak dobrze licze.

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.