Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie oglądam tej hołoty, to mam prawo nie wiedzieć. Ale z tego co było wcześniej o nich w CW to wolą Xboxa One.

Sorry zapomniałem, że na PlayStation większość to ambitne i nietuzinkowe produkcje. Bundle z dobrym rocznikowo Chardonnay i truflami, co by zagryzać i popijać z klasą podczas czekania aż zerwane połączenie z PSN raczy się połączyć ponownie. Excusei-moi Monsieur!

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie oglądam tej hołoty, to mam prawo nie wiedzieć. Ale z tego co było wcześniej o nich w CW to wolą Xboxa One.

Sorry zapomniałem, że na PlayStation większość to ambitne i nietuzinkowe produkcje. Bundle z dobrym rocznikowo Chardonnay i truflami, co by zagryzać i popijać z klasą podczas czekania aż zerwane połączenie z PSN raczy się połączyć ponownie. Excusei-moi Monsieur!

Nie wiem czemu ale jak to przeczytalem to skojarzyla mi sie ta scena z SP:

Opublikowano

Hahaha, no to Fanus wybrales idealna gre do przyjemnego grania bez rozgladania sie za siebie xD

no kurde rano pytałem to mi nikt nie napisał nic niepokojącego, zamówiłem w środku dnia, a teraz czytam o stanach zawałowych, wtf :D

przyjdzie mi we wtorek

aż tak ciężki klimat ma ta gra?

czemu nie zapytałem wcześniej zielonych kolegów z CW, stupid Fanek stupid

Opublikowano

No przecież jak Ci Obcy wyjdzie to masz przesrane. :D

Chyba, że na easy, tam podobno obcy to idiota.

Opublikowano

Fanek ale weź skłam że przynajmniej Ósmego Pasażera widziałeś i ci się podobał. 

Opublikowano

dobre kino polecam, szkoda że na końcu pies

nie przeżył

, ale był happy end

Opublikowano

Sa jakieś wstępne dane sprzedaży Obcego i EW? Fajnie gdyby nie okazaly się finansowymi klapami.

Opublikowano

takie rzeczy najwcześniej po miesiącu od premiery tej drugiej. 

Opublikowano

Alien calkiem niezle, EW slabo. Na konkretne liczby trzeba jeszcze poczekac. Najlepiej z nowych ip poradzil sobie Mordor, co bylo oczywiste, bo machanie mieczykiem zawsze lepiej sie sprzeda.

Opublikowano

Alien calkiem niezle, EW slabo. Na konkretne liczby trzeba jeszcze poczekac. Najlepiej z nowych ip poradzil sobie Mordor, co bylo oczywiste, bo machanie mieczykiem zawsze lepiej sie sprzeda.

Lepiej od strzelania? No nie wiem.

A to pierwsze zdanie to przypuszczenie czy jakieś wstępne info?

Opublikowano

z Mordorem była też jakaś akcja jak pisał Total Biscuit, jacyś streamerzy zostali opłaceni aby narobić więcej hype przed premierą

Opublikowano

najważniejszy dla sprzedaży jest okres pierwszego miesiąca (i niestety śr. na metacriticu poniżej 70%). po nim w zależności od sukcesu lub porażki devi mogą otwierać szampan, albo pakować walizki. do końca miesiąca powinny być pierwsze miarodajne wyniki. 

Opublikowano

Na liczby trzeba czekac, ale zawsze można zrobic wstepny rekonesans. Na amazonach podane jest przez ile dni utrzymuje sie gra w top 100, a miejsce w bestsellerach to iloraz liczby sztuk przez ilosc dni w topce.

Potem bierzesz pod uwage czy marka jest znana (alien znany wiec +), jak nowe ip to od razu wiadomo, ze gorzej zejdzie.

No i na koniec srednia, czym wyzsza tym lepiej.

Sumujac to sobie latwo przypuscic wstepne wyniki sprzedazy.

Edit, jeszcze gatunek.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Widzieliście jaką dyskusję wywołał trailer hatred? Chmielarz ostro się wypowiada na fejsie, trochę smiesznie to brzmi z ust twórcy stojącym za painkillerem, bulletstormem czy girsami. Top kek.

Opublikowano

Widzieliście jaką dyskusję wywołał trailer hatred? Chmielarz ostro się wypowiada na fejsie, trochę smiesznie to brzmi z ust twórcy stojącym za painkillerem, bulletstormem czy girsami. Top kek.

Gdzie on to pisze? Bo na swoim profilu tylko promo Ethana wrzuca.

Opublikowano

https://www.facebook.com/adrian.chmielarz?fref=ts

Zacząłem czytać posta blubbera. Wymiękłem w momencie "xbox niszczy dużymi aaa znakomitymi tytułami jak forza horizon 2, dead rising 3, killer instnict, titanfall"
Widac po prostu, że nie masz łoniaka i w te gry nie grałeś, bo zarowno DR3 jak i TFowi bardzo, ale to bardzo daleko do gier znakomitych. Przkre tylko, że ktoś plusuje ten bełkot.

Dead Rising 3 - 79% (jeden punkt mniej niż twój ulubiony syn w rurkach)

Titanfall - 86% (najlepiej oceniany shooter tej generacji)

Forza Horizon 2 - 86% (drugi najlepiej oceniany racer tej generacji zaraz za genialnym Mario Kart 8)

Killer Instinct - 74% (najlepiej oceniana bijatyka tej generacji)

kontra

Resogun 85% najlepiej oceniany indyk na konsolach generacji

a potem nic więcej

3841_f2ef.gif

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

przecież w połowe z tych gier na xszrota można zagrać na pececie, w jedną na xboksie360, a KI to jakieś śmieszne early access. resogun nawiązuje do tradycji horyzontalnych shooterów takich jak radiant silvergun czy gradius. doskonały dodatek do takich megaton jak knack, infamous second son, infamous first light czy killzone: shadow fall.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nagrody nie kłamią, ryse najlepiej wyglądającą grą na nowych konsolach.

Dziękuję ze przyznałeś, ze TLOU to najlepsza gra ubiegłej generacji.

Nagrody nie kłamią, jak sam powiedziałeś.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Jak mnie Chmielarz irytuje. Wiele gier krytykuje, ze sa slabe, maja lipna narracje, ale jak ktos smie cos zlego powiedziec na temat jego gry to zaczyna sie miotac. Wielki niezrozumiany.
Opublikowano

Nagrody nie kłamią, ryse najlepiej wyglądającą grą na nowych konsolach.

Dziękuję ze przyznałeś, ze TLOU to najlepsza gra ubiegłej generacji.

Nagrody nie kłamią, jak sam powiedziałeś.

przecież nawet taki zatwardziały xbot jak bluber dawno przyznał, że tlou to gra generacji. z tym nie da się kłócić jakkolwiek byś nie zakrzywiał rzeczywistości.

Opublikowano

Jak mnie Chmielarz irytuje. Wiele gier krytykuje, ze sa slabe, maja lipna narracje, ale jak ktos smie cos zlego powiedziec na temat jego gry to zaczyna sie miotac. Wielki niezrozumiany.

Zaczalem trollowac ze Hatred na pewno kupie bo zapowiada sie ciekawiej niz jego walking simulator na niecale 4 godziny, zobaczymy czy mocno zapiecze :teehee:

Opublikowano

Dobre. Zwlaszcza z ust gościa który tak naprawdę nie ma żadnego hita na swoim koncie.
Opublikowano

A Painkiller?

Opublikowano

Sobota wieczór, a oni tyle postów nawalili zamiast zaliczać pijane osiemnastki, ludzie opamiętajcie się i pogódźcie się z faktem, że światem rządzi PS4.

Opublikowano

Dobre. Zwlaszcza z ust gościa który tak naprawdę nie ma żadnego hita na swoim koncie.

Najbardziej pojechal po calosci jak rozbieral na czynniki pierwsze Bioshock Infinite krytykujac ze traktuje gracza jak debila, jest nieciekawe, ma mase bledow itd. Gosc, ktory chwile wczesniej wypluwa narracyjna perle jak Bulletstorm.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.