Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Akurat o Bio Inf miał rację.

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla mnie ten Infinite po poprzednich Bio to pomyłka. W infinite kompletnie nie podszedl mi klimat tego miasta a poprzednie Bioshocki ograłem po kilka razy.

Opublikowano

Mam każdą konsolę Ninny oprócz 3DSa i Wii U

No oddzial Nintendo odpowiedzialny za NESa, SNESa i N64 na pewno jest ci wdzieczny, za to ze ich wspierasz :potter:

Opublikowano

Mam każdą konsolę Ninny oprócz 3DSa i Wii U

No oddzial Nintendo odpowiedzialny za NESa, SNESa i N64 na pewno jest ci wdzieczny, za to ze ich wspierasz :sorcerer:

Ale ma też gacka, Wii i DSa. A i GameBoy Advence jak dobrze pamiętam. Pewnie Colora też ma, ale nie wiem na sto procent. WiiU i 3DSa też w swoim czasie kupi. I aż dziwi mnie , że tak czepiacie się Figaro, kiedy w waszym mniemaniu sprzedaż Xboxa nie ma znaczenia i nie ma co jarać się cyferkami.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

A, to wszystko zmienia - przepraszam figaro.

Opublikowano

Figaro, bluber. Jedni z największych obroñców konsol w CW, a sprzęty to co tak bronią widzieli tylko u kolegi i na standach w MM ale wiadomo backlog, mało gier...

Opublikowano

A Painkiller?

chyba w CD action. Ktoś pamięta o tej grze prócz Polaków? Wyszedł dobry sequel? Nie.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

A Painkiller?

chyba w CD action. Ktoś pamięta o tej grze prócz Polaków? Wyszedł dobry sequel? Nie.

No teraz to sie osmieszasz, scena nadal funkcjonuje.

Opublikowano

A Painkiller?

Yup, przez pewien czas nawet online dużo się z tą grą działo za sprawą dość znanych graczy.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Figaro, bluber. Jedni z największych obroñców konsol w CW, a sprzęty to co tak bronią widzieli tylko u kolegi i na standach w MM ale wiadomo backlog, mało gier...

Nie każdego satysfakcjonuje granie w gry pokroju mordora czy watch dogs więc odbij.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie każdego satysfakcjonuje granie w gry pokroju mordora czy watch dogs więc odbij.

przecież masz jeszcze knack, killzone: shadow fall, resogun, infamous second son, the last of us, infamous first light, transistor, abe's oddysey, velocity 2x, drivecluba i destiny. radzę czemprędzej wybrać się do sklepu i zakupić jedyną słuszną konsolę. na pewno nie pożałujesz!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Teka ja rozumiem trolling, ale nawet tego są granice!

Opublikowano

Teraz pojadę po bandzie - bardzo chciałbym aby Ryse wyszło na PS4. U kolegi grałem, widziałem, świadom jestem wad, ale bardzo podoba mi się umiejscowienie historii w realiach Imperium Rzymskiego. Mało jest takich gier. Mimo ocen najbardziej kuszący ex na klocka na dziś. Wyścigi interesują mnie tylko z zamkniętymi trasami. Ale i tak średnio mnie grzeją i tutaj najbardziej podoba mi się DC. Po tym poście wyjdzie, że mam słaby gust, ale gry na 7 to gry dobre, którym też warto dać szansę.

Opublikowano

Teraz pojadę po bandzie - bardzo chciałbym aby Ryse wyszło na PS4. U kolegi grałem, widziałem, świadom jestem wad, ale bardzo podoba mi się umiejscowienie historii w realiach Imperium Rzymskiego. Mało jest takich gier. Mimo ocen najbardziej kuszący ex na klocka na dziś. Wyścigi interesują mnie tylko z zamkniętymi trasami. Ale i tak średnio mnie grzeją i tutaj najbardziej podoba mi się DC. Po tym poście wyjdzie, że mam słaby gust, ale gry na 7 to gry dobre, którym też warto dać szansę.

przecież możesz ograć na PC.

Opublikowano

przecież możesz ograć na PC.

Mogę, ale na PC nie lubię grać.

Opublikowano

a to przepraszam. byłem święcie przekonany, że posiadacze ps4 wszystkie, tfu, hity z xboksa pokroju dead rising 3, ryse: son of rome, titanfall czy plants vs zombies: garden warfare ogrywaja na swoich przyszykowanych specjalnie na tą okazję wielkich zderzaczach pikseli.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nie lubię grać na pc brzmi jak nie lubię jezdzic drogimi autami.

Opublikowano

A Painkiller?

No teraz to sie osmieszasz, scena nadal funkcjonuje.

ja nie twierdzę, że jest to zła gra. Sam Kupiłem w kiosku na premierę za 19.99zl XD ale jakoś dupy mi nie urwała ;) Chmielarza od dawna nie lubię, nie za gry ( skończyłem Painkillera z dodatkami, Bulletstorm i GoW :J) tylko za jego burackie wpisy w sieci.
Opublikowano

https://www.facebook.com/adrian.chmielarz?fref=ts

Zacząłem czytać posta blubbera. Wymiękłem w momencie "xbox niszczy dużymi aaa znakomitymi tytułami jak forza horizon 2, dead rising 3, killer instnict, titanfall"
Widac po prostu, że nie masz łoniaka i w te gry nie grałeś, bo zarowno DR3 jak i TFowi bardzo, ale to bardzo daleko do gier znakomitych. Przkre tylko, że ktoś plusuje ten bełkot.

Dead Rising 3 - 79% (jeden punkt mniej niż twój ulubiony syn w rurkach)

Titanfall - 86% (najlepiej oceniany shooter tej generacji)

Forza Horizon 2 - 86% (drugi najlepiej oceniany racer tej generacji zaraz za genialnym Mario Kart 8)

Killer Instinct - 74% (najlepiej oceniana bijatyka tej generacji)

kontra

Resogun 85% najlepiej oceniany indyk na konsolach generacji

a potem nic więcej

3841_f2ef.gif

Jeżeli gry na poziomie ocen 74% czy 79% są dla ciebie jak to nazwałeś "znakomitymi tytułami" to naprawdę masz małe wymagania.

Zresztą jesteś kłamcą, bo KI nie jest najlepiej ocenianą bijatyką tej generacji. Słyszał pan o tym?

Dla przypomnienia, średnia ponad 85% czyli o ponad 10% więcej jak wspomniane przez ciebie KI

Opublikowano

No ale ile można grać w te mario?

Opublikowano

A dla mnie brzmi jak nie lubię jeździć rowerem bez siodełka. Po prostu cenię sobie wygodę konsol. Wychowałem się w przekonaniu, że konsole do zabawy, PC do pracy. Nie mam zamiaru zmieniać swoich przyzwyczajeń.

Opublikowano

wyjdzie guilty gear to o tym śmiesznym KI i cukierkowym smashu wszyscy zapomną. poza tym na ps4 jest jedna super bijatyka - nazywa się injustice: gods among us ultimate edition.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A dla mnie brzmi jak nie lubię jeździć rowerem bez siodełka. Po prostu cenię sobie wygodę konsol. Wychowałem się w przekonaniu, że konsole do zabawy, PC do pracy. Nie mam zamiaru zmieniać swoich przyzwyczajeń.

No, piękny pokaz wygody konsol to cichociemna zmiana celowania w Evil WIthin tuż przed premierą, byle choć trochę zmniejszyć FOV podczas strzelania aby klatki nie spadały do jednocyfrowych wartości.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

beka w ogóle z tego evil within. chodzisz typem i zbierasz zapałki.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I zielone gluty w słoikach, ta gra jest żałosna ale to japońska gra więc to żadna nowość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.