Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No ale ile można grać w te mario?

Gier z Mario jest ponad 200. Śmiejecie się z Sony, że God of War 8 i Gran Turismo 7, a to Nintendo jest prawdziwym rakiem branży ;/. Ile można tego dziecinnego tasiemca klepać. No bo co się zmieniło od pierwszej części? Tu skaczesz i tu skaczesz. No (pipi)a.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I zielone gluty w słoikach, ta gra jest żałosna ale to japońska gra więc to żadna nowość.

re4 której udaje silent hilla. mikamiemu już nawet nie chciało się myśleć i pierwszego bossa wrzucił takiego samego.

Opublikowano

A Painkiller?

chyba w CD action. Ktoś pamięta o tej grze prócz Polaków? Wyszedł dobry sequel? Nie.

Tez kupilem za 20zl bo to byla jedyny sposob dystrybucji gry w Polsce. Scena ciagle jest, nawet kiedys Fatality sie wypowiadal ze Painkiller to najbardziej skilowy fps. Dobry sequel nie wyszedl bo prawa do IP ma jakas Czeska firma.

Opublikowano

Teraz pojadę po bandzie - bardzo chciałbym aby Ryse wyszło na PS4. U kolegi grałem, widziałem, świadom jestem wad, ale bardzo podoba mi się umiejscowienie historii w realiach Imperium Rzymskiego. Mało jest takich gier. Mimo ocen najbardziej kuszący ex na klocka na dziś. Wyścigi interesują mnie tylko z zamkniętymi trasami. Ale i tak średnio mnie grzeją i tutaj najbardziej podoba mi się DC. Po tym poście wyjdzie, że mam słaby gust, ale gry na 7 to gry dobre, którym też warto dać szansę.

Tyle że Ryse to gra na 6 nie na 7 ;)

Opublikowano

https://www.facebook.com/adrian.chmielarz?fref=ts

Zacząłem czytać posta blubbera. Wymiękłem w momencie "xbox niszczy dużymi aaa znakomitymi tytułami jak forza horizon 2, dead rising 3, killer instnict, titanfall"

Widac po prostu, że nie masz łoniaka i w te gry nie grałeś, bo zarowno DR3 jak i TFowi bardzo, ale to bardzo daleko do gier znakomitych. Przkre tylko, że ktoś plusuje ten bełkot.

Dead Rising 3 - 79% (jeden punkt mniej niż twój ulubiony syn w rurkach)

Titanfall - 86% (najlepiej oceniany shooter tej generacji)

Forza Horizon 2 - 86% (drugi najlepiej oceniany racer tej generacji zaraz za genialnym Mario Kart 8)

Killer Instinct - 74% (najlepiej oceniana bijatyka tej generacji)

kontra

Resogun 85% najlepiej oceniany indyk na konsolach generacji

a potem nic więcej

3841_f2ef.gif

Jeżeli gry na poziomie ocen 74% czy 79% są dla ciebie jak to nazwałeś "znakomitymi tytułami" to naprawdę masz małe wymagania.

Zresztą jesteś kłamcą, bo KI nie jest najlepiej ocenianą bijatyką tej generacji. Słyszał pan o tym?

Dla przypomnienia, średnia ponad 85% czyli o ponad 10% więcej jak wspomniane przez ciebie KI

Nie brałem pod uwagę handheldów koleżko. No dla ciebie 80% dla infamousa rurkowca drugiego to już jest super ex kurtyzano, goty gra, system seller.

Nie lubię grać na pc brzmi jak nie lubię jezdzic drogimi autami.

A dla mnie brzmi jak nie lubię jeździć rowerem bez siodełka. Po prostu cenię sobie wygodę konsol. Wychowałem się w przekonaniu, że konsole do zabawy, PC do pracy. Nie mam zamiaru zmieniać swoich przyzwyczajeń.

Steam Big Picture plus pad od 360 czy one (od biedy może być ten szrotowaty dual shock) i 1080/60 fpsów w Dark Souls i można wtedy czuć się jak prawdziwy baron a nie grać w jakieś smieszne giereczki z ps3.

urkATfx.jpg

haha nadkonsola kurtyzano

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No przeciez kidnappa juz dawno stwierdzil, ze d4 ze srednia 78% jest niewarty kupna mimo tego, ze to mega oryginalna gra i nowe ip, ale infamous 3 ze srednia 80% to system seller.

Opublikowano

Nie brałem pod uwagę handheldów koleżko. No dla ciebie 80% dla infamousa rurkowca drugiego to już jest super ex kurtyzano, goty gra, system seller.

Pokaż mi gdzie tak pisałem, że niesławny to "super ex kurtyzano, goty gra, system seller."

Ty naprawdę jesteś niezły bajkopisarz, kiedyś mi wmawiałeś, że brak trawy w Mafii 2 na PS3 mi nie przeszkadzał. Problem w tym, że ja Mafie 2 ogrywałem na X360 i nawet nie wiem jak to wygląda na PS3 :)

Copper, pokaż mi gdzie tak pisałem.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No przecież sam pisałeś, że sony w tym roku super exy wypuszczało tlou hd oraz infamousa ss do tego lbp3.

Opublikowano

Ale od tlou to ty się może odczep co blubi? Najlepsza gra jaka wyszła w historii gejmingu od mistrzów NAUGHTY GODS.

Opublikowano

Ale od tlou to ty się może odczep co blubi? Najlepsza gra jaka wyszła w historii gejmingu od mistrzów NAUGHTY GODS.

Srednia gorsza od halo 1, handluj z tym.

Opublikowano

Chyba jak masz 15 lat. Nawet nie można wpisać kodu na CZOŁG. :/

Opublikowano

GOTL* - HALO 1

GOTG - GTA V

GOTY - Red Dead Redemption

*Game Of The Life

Bomby Prawdy zostały rzucone.

Opublikowano

TLOU to akurat najlepsza gra na PS4. Moim zdaniem na PC nie ma lepszego tytułu. A co do wygody? Średnio wygodne jest kombinowanie jak koń pod górkę aby zagrać na PC na swojej kanapie i TV. Powiesz, że raz co tam szkodzi, zostawisz i będzie ok. Otóż nie. Nie wyobrażam sobie trzymać stacjonarnego kompa pod TV. Więc za każdym razem musiałbym babrać się z przenoszeniem i kablami. A z TV 50 cali nie będę latał pod pachą. Jeszcze stare 32 cale mogłem przenosić, ale ten TV dałem bratu. Więc wybacz wolę zasiąść do konsoli. Pomijam setki innych idiotyzmów na PC jak obowiązkowa aktualizacja przy niektórych wyłączeniach PC. Człowiekowi się śpieszy, a tu wywali 20 aktualizacji. A od prądu zawsze urządzenia wyłączam gdy wychodzę z domu. Oszczędność oraz bezpieczeństwo (raz mi spaliło monitor i kartę sieciową).

Opublikowano

No to informacja dla was, bo chyba macie problemy z pamięcią.. Nigdy nie pisałem, że inFamous to super ex, nigdy również nie pisałem, że to GOTY gra (Póki co dla mnie GOTY to South Park i Child of Light, o czym pisałem w tym temacie), nigdy też nie pisałem, że to system seller. Pisałem, niejednokrotnie, że to bardzo dobra gra i tyle.

Następnym razem proszę mi nie wmawiać, rzeczy których nigdy nie pisałem. Dziękuję za uwagę

Copper. Remaster TLOU ma lepszą średnią jak Halo CE

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Slyszales kiedys o bezprzewodowym hdmi?

Kidnappa, ja tam widze na mc 95% dla obu wersji tlou i 97 dla halo ce

Edytowane przez Copper

Opublikowano

GOTL* - HALO 1

GOTG - GTA V

*Game Of The Life

same pifpafy, jesteś rakiem branży

Opublikowano

Kupiłem ps4, online w driveclub lezy i gram w diablo 3 na blaszce i eternal sonata na ps3. =[

Opublikowano

MC to gunwo z tego co tu kiedyś sami pisaliście. Podobno biorą sobie oceny z jakiś śmiesznych blogów i małych serwisików prowadzonych przez 15letnich Andrzejów  i zestawiają je na równi ocenami poważnych i dużych serwisów. Ja od tamtego czasu sprawdzam tylko i wyłącznie gamerankings, tam już góruje TLOU.

Ale szacunek dla Halo CE za tak wysoką średnią na MC.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

GOTL* - HALO 1

GOTG - GTA V

*Game Of The Life

Powiedział koleś jarajcy się BF4 :teehee:

Swoją drogą panowie skoro tak się podniecacie 1080p/60fps to jakim cudem dla was tlou z ps3 jest takim goty tytułem jak to praktycznie przez całą grę nie trzyma 30 klatek?

Więc wybacz wolę zasiąść do konsoli. Pomijam setki innych idiotyzmów na PC jak obowiązkowa aktualizacja przy niektórych wyłączeniach PC. Człowiekowi się śpieszy, a tu wywali 20 aktualizacji. A od prądu zawsze urządzenia wyłączam gdy wychodzę z domu. Oszczędność oraz bezpieczeństwo (raz mi spaliło monitor i kartę sieciową).

Chyba dawno nie odpalałeś swojej konsoli i dawno też nie grałeś na PC.

MC to gunwo z tego co tu kiedyś sami pisaliście. Podobno biorą sobie oceny z jakiś śmiesznych blogów i małych serwisików prowadzonych przez 15letnich Andrzejów  i zestawiają je na równi ocenami poważnych i dużych serwisów. Ja od tamtego czasu sprawdzam tylko i wyłącznie gamerankings, tam już góruje TLOU.

Ale szacunek dla Halo CE za tak wysoką średnią na MC.

Zgadzam się tylko gamerankings. Forza 86 vs DriveClub 71

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No logiczne, że klapek będzie brał pod uwagę serwis gdzie gierki na plejstejszyn są najwyżej.

Opublikowano

0,16 punkta procentowego, serio?

Evil within ma na gamerankings srednia o 5pp wyzsza na xbone niz na ps4, czyli jednak multiplatformy na xboxa lepsze :/

Edytowane przez Copper

Opublikowano

GOTL* - HALO 1

GOTG - GTA V

*Game Of The Life

Powiedział koleś jarajcy się BF4 :teehee:

Nie jaram się.

Opublikowano

0,16 punkta procentowego, serio?

ehhhh, i jak tu z wami dyskutować? Napisałeś, że TLOU ma gorszą średnią od halo 1, ja ci udowodniłem, że tak wcale nie jest, to ty zamiast przyjąć to wiadomości, że jednak nie do końca miałeś rację to teraz będziesz się wykłócał o 0,16. Śmieszne.

A więc, Halo CE wcale nie ma wyższej średniej od TLOU, handluj z tym.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A jak sie ustosunkujesz do tego, ze evil within ma gorsza srednia na ps4 i to o sporo? Multiplatformy mialy byc takie same, a jednak gorsze na ps4.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

A jak sie ustosunkujesz do tego, ze evil within ma gorsza srednia na ps4 i to o sporo? Multiplatformy mialy byc takie same, a jednak gorsze na ps4.

10 recenzji mniej dla wersji XO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.