Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Copper. Remaster TLOU ma lepszą średnią jak Halo CE

Dlaczego porównujesz Remaster do premierowej edycji Halo? Jak już masz porównywać to remaster z remasterem, a premierówkę z premierówką.

Co za pokrętna logika klapka.

Opublikowano

W CW można porównywać wszystko ze wszystkim, jedyną barierą jest twoja wyobraźnia.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Chcialem, zeby kidnappa to napisal, bo tlou remaster ma 35 recenzji mniej od halo 1.

No ale o czym to ma świadczyć?

Dlaczego porównujesz Remaster do premierowej edycji Halo? Jak już masz porównywać to remaster z remasterem, a premierówkę z premierówką.

No w pierwszych wydaniach gier wygrywa Halo, choć skomentuję to w stylu Coppera 0,50 punkta procentowego, serio?

Jeżeli miałbym porównywać do siebie drugie wydania gier to w tym wypadku Halo Anniversary ma raptem 81%, więc przegrywa z kretesem z TLOU remaster. Co też tylko świadczy o tym jak ta gra się zestarzała wraza z biegiem lat.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Xbox One - trufle

WiiU - homary

Ps4 - krewetki z biedronki

8)

Opublikowano

Chcialem, zeby kidnappa to napisal, bo tlou remaster ma 35 recenzji mniej od halo 1.

Czyli przyznajesz, ze evil within na xbone jest lepsze, bo ma 5pp wiecej?

Opublikowano

Bartek KI 74 Najlepsza bitka tej generacji!!! Tak jak LocoCycle to najlepsza gra w swoim gatunku 

Opublikowano

Copper. Remaster TLOU ma lepszą średnią jak Halo CE

oczekujesz logiki po kidnappie ?  :teehee:  on jest od dostarczania beki jak fanek szuka nowych gifów a yeti tworzy historie o międzyplanetarnych podróżach.

Nie dla PSa kiełbasa:

http://www.youtube.com/watch?v=YnpObgbp2sE

NV0cb.gif

a co tam na szrocie ps4 ?  

Opublikowano

wstepna recenzja 6/10 ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Copper, O ja yebie, Przypomnę ci, Evil Within na PS4 ma o 10 więcej recenzji. To jest ta sama gra wydana na kilku platformach i recenzenci chętniej zrecenzowali wersję na PS4, stąd też więcej ocen i różne średnie. Ale to wciąż tyczy się tej samej gry. Taki Diablo III Ultimate edition ma np o ile dobrze pamiętam lepsze oceny o 2 ptk na PS4 niż XO. Podobna sytuacja i tyle a takich znajdziesz o wiele więcej. Wcale to nie świadczy, że wersja na PS4 jest lepsza (chociaż może jest, nie patrzyłem porównań Digital Foundry)

Natomiast Halo 1 i TLOU dzielą 2 generacje różnicy, inne platforny inne czasy. inna ilość serwisów i czasopism z grami.  Tu nie ma bardzo co porównywać.

Ale jeżeli ma ci się zrobić cieplej na serduszku, to proszę cię bardzo, Evil Within jest lepsze na XO

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

wstepna recenzja 6/10 ^^

możliwe, będzie konkurencja dla tych 3 exów szrota ps4  :)  

Opublikowano

wstepna recenzja 6/10 ^^

możliwe, będzie konkurencja dla tych 3 exów szrota ps4 :)
Szkoda tylko ze nie będzie konkurencji dla Blooodborna :(
Opublikowano

A skąd ja mam wiedzieć, sprawdź sobie. Zresztą idąc twoim tokiem myślenia RDR jest lepsze na PS3 bo ma lepszą średnią ocen, a jak każdy dobrze wie wcale tak nie jest, bo wersja X360>PS3. Drążysz tak głupi temat, że już mi się nie chce nawet odpowiadać, a są naprawdę ciekawsze tematy niż to. Kończąc naszą jałową i nudną dyskusję, podsumuję.

WiiU>PS4> kebab z falafelem>XO.

Opublikowano

Przy evil within byles w stanie policzyc do 10, ale jak miedzy tlou i jego remasterem jest 14 recenzji roznicy to juz mam sobie sam policzyc i niewazne, ze to ta sama gra.

Zgubiles sie w swojej wlasnej 'logice'.

Ewentualnie podwojne standardy wziely gore nad rozsadkiem.

Opublikowano

Najpierw mniej recenzji, stad wyzsza srednia - "CO Z TEGO !?"

Evil Within na PS4 ma o 10 więcej recenzji.

A teraz: "WIECEJ RECENZJI PRZECA, STAD NIZSZA SREDNIA !!!!"

Te podwojne standardy, zalosne :confused:. I jak walczyc z taka logika ? No nie da sie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

wstepna recenzja 6/10 ^^

możliwe, będzie konkurencja dla tych 3 exów szrota ps4 :)
Szkoda tylko ze nie będzie konkurencji dla Blooodborna :(

EfDNfRV.gif

:hi:

Opublikowano

no w 2016 może wyjdzie.

Opublikowano

Zielony pedałek z łukiem kontra badass z kosami, xboty dostarczają. 

Opublikowano

Dla miłośników CoD, których jest wielu na forumku ;), multi z nowej części na Xone:

Jakby dali mechy, to pewnie nikt by od TF nie odróżnił ;)

Opublikowano

To jest to co wyszło w zeszłym roku, czy to co wyjdzie w tym?

Opublikowano

Tegoroczny kotlet.

Opublikowano

Dla miłośników CoD, których jest wielu na forumku ;), multi z nowej części na Xone:

Jakby dali mechy, to pewnie nikt by od TF nie odróżnił ;)

Beka zl udzi w komentarzach.

Hurr durr paczcie jakie te kąsole potęzne, ciągną na stałych 60fps hurr durr... (pipi) z tym że gra wyglada tak samo jak COD 4, na planszy jest moze w 10 graczy a cała plansza jest wielkości jednego porzadnego budynku .. 

Żal w (pipi) z tą branża teraz. 

Opublikowano

Żal w (pipi) z tą branża teraz.

Najgorsze jest to,że pewnie się to ścierwo sprzeda świetnie.

Jakiś czas temu oglądałem z kumplem gameplaye z tej nadchodzącej odsłony i trzeba przyznać,że graficznie jest ok. W końcu COD nie wygląda jak jakiś crap za 10zł z kiosku ruchu.Ale cała reszta to ciągle ten sam schemat,drętwe strzelanie, głupkowata na maxa fabułka,skrypty,korytarzyk i US hiroł ratujący świat. Design też nie najwyższych lotów ale TF ma podobnie więc pewnie chcą się wpisać w ten trend nijakości jeśli chodzi o pif-paf w realiach sci-fi.

Opublikowano

ale kevin specey jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.