Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lolki połowa z was (jak nie 90%) nie przejechało wyścigu w DC (tak, w singlu) i gierkę widziało jedynie na screenach lub na YT, a robicie dramę i spamujecie do wyrzygu argumentem o niedziałającym online (które już działa). Żeby było jasne - jako dumny Klap mówię, że (pipi)owa akcja wyszła z DC dla Sony, ale same wyścigi się bronią pięknie, no ale skąd możecie wiedzieć jak ani kółka żeście nie zrobili boty.

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lolki połowa z was (jak nie 90%) nie przejechało wyścigu w DC (tak, w singlu) i gierkę widziało jedynie na screenach lub na YT, a robicie dramę i spamujecie do wyrzygu argumentem o niedziałającym online (które już działa). Żeby było jasne - jako dumny Klap mówię, że (pipi)owa akcja wyszła z DC dla Sony, ale same wyścigi się bronią pięknie, no ale skąd możecie wiedzieć jak ani kółka żeście nie zrobili boty.

Póki co udaje mi się przejechać 1 wyścig na 5 w którym chcę wziąć udział, bo ciągle wywala na którymś etapie tworzenia wyścigu. 

Działa jak cholera XD

Opublikowano

Jam tam zrobilem kolka w DC, nawet calkiem sporo.

Ale co bede dyskutowac z czlowiekiem ktory przed premiera FH2 wymienil konsole na PS4 z mysla o DC - glupio by bylo abys co innego teraz pisal, nikt otwarcie nie lubi sie przyznac do bledu. Wisienka na torcie jest fakt ze poszedles przed chwila na aukcje typa ktorego cytowalem wyzej i dales mu minusa, to tylko pokazuje jak bardzo cie piecze wewnatrz, on bedzie gral w buraki lub fm5, ty dalej bedziesz grac offline majac nadzieje ze punkty do klubu wpadna.

PS. Z online dalej sa problemy, kitu mi nie wcisniesz bo gralem dzisiaj (a raczej probowalem).

i zanim ktos sprobuje zablysnac wytykajac mi ze nie mam na profilu DC to podpowiem ze niedawno na ps4 skonczylem Evil Within ktorego rowniez tam nie znajdziecie, bo podobnie jak z last of us ogralem na koncie usa, reszte szczegolow pozostawiam waszej wyobrazni

cebula-%C5%BC.jpeg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Poinformuje cie ze konsole wymienilem bo czekam na uncharted 4 (1-3 splatynowana synku) i the order oraz na przyszle gry od 1st party jak santa monica, czy quantic dream ktore zjedzą rynek gry wideo. Nie wiem skad masz info ze wymienilem konsole specjalnie po to zeby zagrac w dc, no ale ty wiesz pewnie lepiej :* a bledem dla mnie byla przesiadka ze sprzetu firmy, z ktorej od 15lat jestem zadowolony (tak, az po dzis dzien - mam prace i zycie i mam w (pipi)e ze nie moge grac online w dc po nocy, czy ze czat glosowy daje poglosy loool) na konsole, na ktorej zaliczylem dobre ryse i zaczalem myslec jak pohamowac slinotok w lutym 2015.

Minusy czy trolling konsolowy na shoucie to element mojego korzystania z fpe i nic mnie nie piecze, bo zwisa mi kto co kupuje/sprzedaje wiec nie mierz swoja miara.

Powtorze jeszcze raz - Sony z(pipi)alo akcje z dc po calosci, ale jak ktos wiedzie normalne zycie to nie nerduje nad dc czekajac az wskoczy online, tylko cieszy sie gdy ma czas pograc i pocieszyc sie mozliwoscia uprawiania swojego hobby, ale xboty nie znajo bo przeciez dc takie zle (co z tego ze oprocz online mozna cieszyc sie za(pipi)istym singlem).

Ehhh normalnie klapki mi spadaja jak was czytam boty.

Opublikowano

Kolejny po Yetim, który "ma zycie" i wymienia konsole rok przed premiera Uncharted 4, bo woli czekac niz grac. Widac target PS4. Zakopac.

Opublikowano

Nie martw sie, na ciebie tez kiedys tez to zrozumiesz :*

Opublikowano

jak już skończycie te swoje gimnazja czy gdzie tam xboty uczęszczacie i zaznacie prawdziwego życia to zrozumiecie, że driveclub w zupełności wystarcza kiedy masz pracę, rodzinę i trzeba jeszcze z kolegami na piwko wyskoczyć pogadać o tym jak to na xboksie nie ma gier.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Zaraz, czy to nie ten typ, ktory przez miesiac kupowal i wymienial 10 konsol? Faktycznie ma zycie xd

Opublikowano

gdzie w końcu kupiłeś to ps4 aem? tesco na długiej czy saturn w magnolii?

Opublikowano

Wojny konsolowe wskakują na nowy poziom absurdu. Wyszły po za CW. Jak widzę w pchlim targu jak ktoś daje plusy czy mnusy w tematach sprzedaży konsol to zdaję sobie sprawę, że ten temat to niestety nie jest tylko dla beki dla dużej części osób tu piszących :(

Opublikowano

Dobrze ze w lutym 2014 kupilem Xboxa One. Nie moge sie doczekac nowych Gearsow w listopadzie 2016.

#tylkoXbox #kiedyszrozumiesz

Opublikowano

Wojny konsolowe wskakują na nowy poziom absurdu. Wyszły po za CW. Jak widzę w pchlim targu jak ktoś daje plusy czy mnusy w tematach sprzedaży konsol to zdaję sobie sprawę, że ten temat to niestety nie jest tylko dla beki dla dużej części osób tu piszących :(

mi plusowali jak napisałem ze sie xbox zepsuł.

Opublikowano

gdzie w końcu kupiłeś to ps4 aem? tesco na długiej czy saturn w magnolii?

W Dominikanskiej, ale czarna. Ale jak tylko sie pokazala biala u mnie w okolicy to kupilem i sprzedalem czarna. Szalone klapzycie

Edytowane przez Gość

Opublikowano

mi plusowali jak napisałem ze sie xbox zepsuł.

Dramat. Przypomina to powoli wojnę polsko polską pisiorów i platfusów. Nienawiść zaczyna wylewać się na wszystkich polach. Growy Smoleńsk !

Opublikowano

A driveclub to tupolew (*)

Kelso-Says-Burn-That-70s-Show.gif

Opublikowano

To pokazuje jak slabymi jednostkami sa klapki. Maja najlepsza konsole na rynku, którą czeka swietlana przyszlosc, a ci zamiast nabrac troche dystansu i poleciec w szydere w stylu Yetiego czy Waldka, to miotaja sie w stylu Irasa, albo uprawiają publicystykę w stylu Mendrka

Ale coz SDF ma duze tradycje

Edytowane przez asax

Opublikowano

A Bungie to Tusk. Po odejściu stracili pozycję lidera...

Opublikowano

ale Microsoft ma swojego Tuska i to czarnego

Opublikowano

próbujcie po kilka razy zamykać gre i uruchamiać jak nie chce was podłączyć, mnie teraz za trzecim razem podłączyło, Ex4ct spróbuj

#komjunity #wyjdzzpokojubosieniewgra #pcgamingbeka #dokrecsrubke

Opublikowano

próbujcie po kilka razy zamykać gre i uruchamiać jak nie chce was podłączyć, mnie teraz za trzecim razem podłączyło, Ex4ct spróbuj

#komjunity #wyjdzzpokojubosieniewgra #pcgamingbeka #dokrecsrubke

to jest hołd dla klasycznych czasów c64 - czyszczenia głowicy i przewijania kasety w oczekiwaniu na to co się wgra.

Opublikowano

Dobrze ze nie trzeba wkladac zapalki.

Opublikowano

Wojenki poza tematem to żenua trochę, po to jest ten troll-wątek. Chociaż beka z Driveklapa męczy już trochę.

Opublikowano

No ale zwykly tlou ma gorsza srednia od halo 1, a Ty oczywiscie porownywales do remastera bo ma troche lepsza. Wiec idac tropem, ze ta sama gra z mniejsza iloscia recenzji ma lepsza srednia, to remaster powinien miec bardziej zblizona do zwyklego tlou i wtedy bylby gorszy od halo 1. Co Ty na to?

Po prostu jakbys do tego nie podszedl to wychodzi na jedno, chyba ze zaczniesz stosować podwojne standardy.

FF XIII ma o 23 recenzje więcej na PS3 i średnią o jakieś 3 lub 4 punkty większą niż na x360. To, ze jakaś gra ma mniejsza ilość recenzji nie zawsze oznacza, że będzie miała gorszą średnią.

PS. niezła beka, o to jak botki się "sprzedają" aby dostać 14 dniowego Golda.

http://www.psxextreme.info/topic/108133-xbox-gold-14-dni/?do=findComment&comment=3225592

#goldtakitani #wyższakulturakonsolowości #120zarokgolda

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A Bungie to Tusk. Po odejściu stracili pozycję lidera...

A wszystko to tylko propaganda i gra pod publike, by plebs poszedł do urny... w tym wypadku do empika po grę z synkiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.