Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
PS. niezła beka, o to jak botki się "sprzedają" aby dostać 14 dniowego Golda.

http://www.psxextreme.info/topic/108133-xbox-gold-14-dni/?do=findComment&comment=3225592

Hahah, jakże to zabawne, a zarazem smutne, najpierw milion kod na fb, a teraz to. Z drugiej strony chłopkami mają ciężkie życie, najpierw do wieczora robota  w polu przy burakach, później pyry z kapustą, a wieczór znów przy burakach tylko tych wirtualnych. Jako, że rolnictwo wymaga sporych inwestycji w traktory, krówki, pasze czy homonto dla baby, to 14 dniowy kod na lajwa, to nie lada okazja. To tak jakby tobie, drogi baronie trafiło się 14 dniowe, darmowy pobyt w hotelu Emirates Palace.

Wybiła 11, więc boty od kilku godzin już na polu ciężko pracują, aby w 2015 kupić te 3 eksy na xbona. Kolejny dowód, że microsoft dba o sowich graczy, doskonale zdają sobie sprawę, że ich klienci do najbogatszych nie należą, więc po co wydawać w ciągu roku więcej niż te 3-4 ekskluzywne gry?

fot-d-krzesniak-08-zniwa-2012-115559.jpg

Zdjęcie przedstawia codzienny dzień z życia xbotów harujących na kolejne części Halo i Forza.

Po drugiej stronie zaś mamy kawior, wino rocznik 1886, jagnięcinie i na dzień dzisiejszy 25 eksów zapowiedzianych na 2015 rok, który jak stwierdził Bluber, będzie należał do Nadkonsoli. Dziękuj za uwagę, szlachcie życzę udanego dnia przed 55 calowym ledzie i grami w full hd, chłopstwu udanych zbiorów (pewnie z grzybami przy drogach to też oni stoją) i nieprzesolonych pyrów z kapustą na obiad.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kolejny panicz uważa rolników za frajerów.

Rak ludzkości

Opublikowano

Yeti - Ty czasem nie płakałeś kiedyś że Ci nie działa cebulackie GTAV? :D

Opublikowano

FF XIII ma o 23 recenzje więcej na PS3 i średnią o jakieś 3 lub 4 punkty większą niż na x360. To, ze jakaś gra ma mniejsza ilość recenzji nie zawsze oznacza, że będzie miała gorszą średnią.

Liczba recenzji podzielic na metacritic razy ocena przez platforme konkurencji podniesione do potegi digital foundry i wtedy juz wiesz czy gra jest dobra czy nie.

Glowka pracuje:

2516163_o.gif

Mozna tez kierowac sie innym, prostszym wzorem:

FC4 graficznie powinien być czymś naprawde pięknym, widoczki w górach, sama gra może i nudna ale sprawdze ten tytuł dla samej oprawy for sure  :thumbsup:

#4theplayers

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

widać cebularasa ma krótką i wybiórczą pamięć.

Opublikowano

Yeti - Ty czasem nie płakałeś kiedyś że Ci nie działa cebulackie GTAV? :D

Nie, wpisz_kod_na_czołg mam w pudełku.

Opublikowano

Yeti ile juz punktow nabiles do naszego klubu w Driveclub?

Opublikowano

Yeti, kiedy byłem w obozie Sony przyznałbym ci racje, jednak zmieniając obóz na jedyny słuszny muszę cię zmartwić, rolnicy są skarbem, bez nich bluber by umarł a ty nie dożył byś dalej niż lat 30.

Opublikowano

Nie wiem, nie ma możliwości sprawdzenia kto ile nabił? Obecnie mam chyba 21lv.

Opublikowano

Yeti, kiedy byłem w obozie Sony przyznałbym ci racje, jednak zmieniając obóz na jedyny słuszny muszę cię zmartwić, rolnicy są skarbem, bez nich bluber by umarł a ty nie dożył byś dalej niż lat 30.

Zgadzam się, w końcu dzięki nim mogę na obiad zjeść kaczka faszerowana mieloną jagnięcina i kurkami. Bardzo cenie ich ciężką prace i nie rozumiem jak w tak przebrzydły sposób Colin może z nich publicznie drwić.

Jak juz kiedyś wspomniałem, nie będę nabijał się z inwalidy xbona, to tak jak się smiać z czyjeś niepełnosprawności. Czasami mi to nie wychodiz, za co przepraszam, w końcu każdy z nas jest tylko człowiekiem.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Weź skończ, nawet trollować nawet nie umiesz. Nie uzbierasz wielu plusów od naiwnych botków jak teka od naiwnych klapków.

Opublikowano

Klapy sa juz tak zgnite w srodku i maja tak zryta banie ze nawet fajna zabawe (temat Colina) potrafia obrocic w cos zalosnego a cos zalosnego (#dc) w fajna zabawe.

To jest talent ktory tylko u Sony mozna wypielegnowac. Daja ci guvno, myslisz kawior, daja ci kawior, myslisz guvno.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Fajne macie te zabawy. Moja ulubiona to jak najszybsze zakładanie kilkunastu/kilkudziesięciu kont na fejsie, żeby tylko na każde z nich dostać po 5$, które można potem wykorzystać na Marketplace

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Khem, w kazdym razie - mialem dzisiaj przepiekny sen. Az sie lezka w oku zakrecila ;<

Snilo mi sie, ze na zielonej scenie na konfie E3 gasna swiatla. Jest totalnie ciemno, widac tylko ekrany telefonow komorkowych i laptopow na widowni.

Po chwili slychac z glosnikow:

Wszyscy zaczynaja szalec, ja przezywam swoj najlepszy growy dzien ever, a na scene, wsrod rykow szczescia wchodzi:

suzuki_yu2.jpg

Ech, kur.wa...

Fajne macie te zabawy. Moja ulubiona to jak najszybsze zakładanie kilkunastu/kilkudziesięciu kont na fejsie, żeby tylko na każde z nich dostać po 5$, które można potem wykorzystać na Marketplace

Gdyby to bylo na ps4, to byscie (pipi)a zemdleli z przeklikania.

Opublikowano

@Czezky

Wez nie przypominaj mi o tej serii bo mnie szlag trafia kiedy mysle o braku 3jki :(

szkoda ze 90% graczy pewnie nawet nie wie co to Shenmue :confused:

@kidnappa

To jest akurat cebula, nie zabawa, nazywajmy rzeczy po imieniu. Ale kto z nas nie praktykowal nigdy cebuli ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja też miałem taki sen, tylko że scena nie była zielona jak liście buraków, tylko niebieska jak piękne bezchmurne niebo.

Shenmue-III-Sonys-Mark-Cerny-And-Yu-Suzu

Opublikowano
@kidnappa

To jest akurat cebula, nie zabawa, nazywajmy rzeczy po imieniu. Ale kto z nas nie praktykowal nigdy cebuli ?

264 stron pewnego tematu w dziale PS3 o czymś świadczy.

Opublikowano

Kiedys mi sie tez snilo, ze gram w Turoka 2 na N64 (nigdy go wtedy nie widzialem w ruchu xd) i tak mi zownowal czache, ze sprzedalem PSX i kupilem N64 z, a jakze, Turokiem 2 :potter:

Opublikowano

a co powiecie o order1886? graficznie raczej na pewno bedzie kosa i super zrodlo dla gifow, ale procz tego? chodzi mi o to czy jako shooter w korytarzyku z systemem oslon sprawdzi sie dobrze i bedzie to solidny tytul w swojej klasie czy nawet tutaj bedzie odstawal? bo design jest swietny, ale dotychczas ten tytul tak promuja i pokazuja takie momenty, ze boje sie ze nawet jako coridor shooter to sie nie bedzie sprawdzac :/

Opublikowano

Wez nie przypominaj mi o tej serii bo mnie szlag trafia kiedy mysle o braku 3jki :(

Przecież jakby dziś wyszło to by w temacie zostało zjechany z góry na dół za skrypty "movie experience" i QTE "press x to jason" tak jak inne podobne gry. To nie gra dla pokolenia Call Of Duty/Halo, za dużo fabuły, za mało strzelania.

Opublikowano

Kłótnia o Yu ? :D

Szkoda, że fani nie kupowali jak wyszły. Seria to mega porażka Segi, nie ma co się dziwić, że nie wydają. Nikt tego (znowu) nie kupi.
Ach wizyta w rodzinnym domku i dostęp to starych czasopism <3
Fani pierwszego X'a śmiali się z MGSa i krytykowali grę, że hoho. Wojenki Tom Clancy vs. MGS. Tom lepszy oczywiście :teehee:

Opublikowano
@kidnappa

Ja wiem, tak samo wiem, że ten temat z 14 dniowym kodem to zabawa. I wcale nie uważam tego za polactwo czy sprzedawanie się jak na początku napisałem. Wrzuciłem to tylko tutaj tak dla beki, żeby trochę sprowokować i rozruszać temat a wy łyknęliście i się oburzyliście. Trochę dystansu, nie bierzcie wszystkiego na serio.

Opublikowano

Weź skończ, nawet trollować nawet nie umiesz. Nie uzbierasz wielu plusów od naiwnych botków jak teka od naiwnych klapków.

Mi nie zależy na plusach, nie chcę tylko dostać znów bana za to że lubię Playstation 4 tak jak to miało miejsce ostatnio :(

Opublikowano

Przecież jakby dziś wyszło to by w temacie zostało zjechany z góry na dół za skrypty "movie experience" i QTE "press x to jason" tak jak inne podobne gry. To nie gra dla pokolenia Call Of Duty/Halo, za dużo fabuły, za mało strzelania.

Ważne, że można by znowu głaskać koty i zbierać opier.dol od portiera za niepłacenie za noclegi... po co komu strzelanie.

Fani by kupili. A 'nowych' graczy zawsze można zachęcić bonusem w postaci Shenmue 1&2 HD na płytce.

Marzenia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.