Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a co powiecie o order1886? graficznie raczej na pewno bedzie kosa i super zrodlo dla gifow, ale procz tego? chodzi mi o to czy jako shooter w korytarzyku z systemem oslon sprawdzi sie dobrze i bedzie to solidny tytul w swojej klasie czy nawet tutaj bedzie odstawal? bo design jest swietny, ale dotychczas ten tytul tak promuja i pokazuja takie momenty, ze boje sie ze nawet jako coridor shooter to sie nie bedzie sprawdzac :confused:

Na metacritic pewnie jakies 70 bedzie miał. Ale ja to wale, gra mi sie cholernie podoba. Cały klimat tej gry to masakra.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a co powiecie o order1886? graficznie raczej na pewno bedzie kosa i super zrodlo dla gifow, ale procz tego? chodzi mi o to czy jako shooter w korytarzyku z systemem oslon sprawdzi sie dobrze i bedzie to solidny tytul w swojej klasie czy nawet tutaj bedzie odstawal? bo design jest swietny, ale dotychczas ten tytul tak promuja i pokazuja takie momenty, ze boje sie ze nawet jako coridor shooter to sie nie bedzie sprawdzac :confused:

Na metacritic pewnie jakies 70 bedzie miał. Ale ja to wale, gra mi sie cholernie podoba. Cały klimat tej gry to masakra.

Po ilu recenzjach obstawiasz te 70%?

Opublikowano

Po pięciu gifach.

Opublikowano

obadamy, wiadomo, ze xboty beda go szykanowac za sam gatunek bo kapiszony, bo korytarzyk, bo to nie gyrosy, ale sam jestem ciekaw czy obiektywnie sie obroni jako korytarzyk - dobre korytarzykowe strzelaninki raz na jakis czas zle nie sa, choc po tym co dotychczas pokazali nawet tego sie boje, nie liczac oczywiscie grafy i designu, z drugiej strony studio zlych gier na psp nie robilo - gowy i dexter byly swietne

Opublikowano

Gryrosy w pół metra szerszych korytarzach się przyjeły i dla botków są best game ever, myślę że może wyjść z tej gry całkiem ciekawa produkcja.

Opublikowano

Nie ma multi, nie ma żadnej kooperacji, żadnych innych dodatków, które mogłyby postawić grę w lepszym świetle. Jest za to sporo przerywników/QTE, pasy, klaustrofobiczne korytarze i betonowe otoczenie (a miała być uber fizyka).

Jak nie będzie zabijać fabułą i mechaniką, to...

Opublikowano

obadamy, wiadomo, ze xboty beda go szykanowac za sam gatunek bo kapiszony, bo korytarzyk, bo to nie gyrosy, ale sam jestem ciekaw czy obiektywnie sie obroni jako korytarzyk - dobre korytarzykowe strzelaninki raz na jakis czas zle nie sa, choc po tym co dotychczas pokazali nawet tego sie boje, nie liczac oczywiscie grafy i designu, z drugiej strony studio zlych gier na vite nie robilo - gowy i dexter byly swietne

To samo czytalem o Evolution Studios przed premiera #DC. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

chcesz multi i kooperacje bierzesz Driveclub, QTE to klasyka zaczerpnięta od Shenmue a pasy nikomu nie straszne - wystarczy poczytać zachwyty nad perspektywą Evil Within...

@hav3n - DC nie jest złą grą, jej jedyna wada to to, że nie działa..

Opublikowano

Ale DC to akurat dobra gra. Wiadomo, problemy z online, ale model jazdy daje sporo radości. Generalnie driveclub to taki pierwszy motorstorm trochę, wiec czekamy na drugą część :)

Opublikowano

Przeciez ludzie juz grali i mowili, ze order to smiec.

Rozumiem, ze dalej wierzycie, ze bedzie dobre?

Przypominam - driveclub 71.

Opublikowano

71? Musze zmienic malowanie na samochodzie w FH2 XD

Opublikowano

obadamy, wiadomo, ze xboty beda go szykanowac za sam gatunek bo kapiszony, bo korytarzyk, bo to nie gyrosy, ale sam jestem ciekaw czy obiektywnie sie obroni jako korytarzyk - dobre korytarzykowe strzelaninki raz na jakis czas zle nie sa, choc po tym co dotychczas pokazali nawet tego sie boje, nie liczac oczywiscie grafy i designu, z drugiej strony studio zlych gier na vite nie robilo - gowy i dexter byly swietne

fail bo Driveclub jest dobry, fizyka jazdy i model sa cudowne jak na arcade racer - zenada sa serwery i zawartosc, ktora powinna byc na plycie w dniu premiery, a nie w patchach w nieokreslonej przeszlosci ale tak jak evo dotyczczas robilo miodne racery, tak driveclub tez taki jest

Opublikowano

chcesz multi i kooperacje bierzesz Driveclub, QTE to klasyka zaczerpnięta od Shenmue a pasy nikomu nie straszne - wystarczy poczytać zachwyty nad perspektywą Evil Within...

@hav3n - DC nie jest złą grą, jej jedyna wada to to, że nie działa..

Kooperacja w samochodach...

QTE było fajne w momencie, gdy powstało. Teraz trochę trąci cebulą.

Opublikowano

tytul w swojej klasie czy nawet tutaj bedzie odstawal? bo design jest swietny, ale dotychczas ten tytul tak promuja i pokazuja takie momenty, ze boje sie ze nawet jako coridor shooter to sie nie bedzie sprawdzac :confused:

Nie ma multi, nie ma żadnej kooperacji, żadnych innych dodatków, które mogłyby postawić grę w lepszym świetle. Jest za to sporo przerywników/QTE, pasy, klaustrofobiczne korytarze i betonowe otoczenie (a miała być uber fizyka).

wlasnie tego tez sie boje Don....

Opublikowano

obadamy, wiadomo, ze xboty beda go szykanowac za sam gatunek bo kapiszony, bo korytarzyk, bo to nie gyrosy

A Girsy to niby co? Jezeli nie grałeś to podpowiem, korytarzyk, osłona, wychylenia za osłony, strzał, korytarzyk, osłona, wychylenie za osłony...

Żeby nie było, Girsy szanuje, a multi to goty.

Opublikowano

Kurde, niedawno pokazywali skasowane Star Warsy na Wii teraz Battlefront 3. To miesiąc upodlenia fanów SW czy jak? :/

Opublikowano

Order to w ogole jakas padaka, premiera miedzy Bloodbornem i Wiedzminem 3 xD ...

Przeciez jak ta gra sprzeda sie lepiej od BB to chyba napluje na moje ps4 i przeklne wszystkich jej posiadaczy. Kupic kiedys kupie, klimat wydaje sie syty, jesli gunplay bedzie dobry to chetnie powalcze te 7-10 godzin, ale z ta data premiery to skiepscili ostro.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

fail bo Driveclub jest dobry, fizyka jazdy i model sa cudowne jak na arcade racer - zenada sa serwery i zawartosc, ktora powinna byc na plycie w dniu premiery, a nie w patchach w nieokreslonej przeszlosci ale tak jak evo dotyczczas robilo miodne racery, tak driveclub tez taki jest

Ale recenzenci oceniali wlasnie singla, fizyke i model jazdy i napisali, ze wlasnie te elementy totalnie ZAWODZA.

Podjerzewam, ze gdyby wiedzieli jak gra online bedzie wygladac, to driveclub bilby sie z knackiem, ktorego tez wielu z was wychwala.

Skoncz...

Opublikowano

tytul w swojej klasie czy nawet tutaj bedzie odstawal? bo design jest swietny, ale dotychczas ten tytul tak promuja i pokazuja takie momenty, ze boje sie ze nawet jako coridor shooter to sie nie bedzie sprawdzac :confused:

wlasnie tego tez sie boje Don....

Niestety ale ta gra wlasnie na taka sie zapowiada, a zabieranie kontroli nad postacia na rzecz przerywnikow i brac coopa to jest normalnie juz sprawa kryminalna :/

Opublikowano

Order powinien miec na okladce taka wielka wiktoriancka cebule bo jesli serio to bedzie gra bez dodatkow na 6h to nie wobrazam sobie nic innego jak kupienie jej jak stanieje, wystawienie w czasie jej przechdozenia aukcji i sprzedaz zaraz w momencie jak wyswietla sie napisy koncowe

Opublikowano

Czyli wszyscy jednogłośnie stwierdzają, że beka z kolejnego goty hot exa Sony.

Opublikowano

Ogólnie Order obecnie jest na drugim miejscu w preorderach u amerykańców, a na pierwszym CoD na xbona.

Opublikowano

Beka moze nie. Raczej cos w stylu Kupic -> Przejsc -> Sprzedac -> Wrocic do BB.

@Yeti, dane z VGC?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

wszystkich recek drivecluba nie czytalem ale nie spotkalem sie z zadna gdzie pisali, ze model jazdy jest fatalny, wrecz w kazdej praktycznie to glownie chwalili, singlowi sie oberwalo za brak otoczki, jedne i te same eventy, czy tylko 3 rodzaje rozgrywki (drift, proba czasowa i zwykly wyscig) ale serio nie przypominam sobie zbiorowego hejtu, ze "zle sie jezdzi"

Opublikowano

Dobrze że już wszyscy grali i wiedza ile bedzie trwała kampania i ile bedzie qte. Gram teraz w Evil Witchin i tam tez nie ma zadnego multi, pasy tez obecne a gra jest kapitalna. Mam nadzieje ze ten Order nie bedzie gra na 6 godzin tylko dłuzsza jak juz ma byc tylko Single.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.