Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mało jest tras miejskich, posłuchajcie exacta, odpalcie FH2 mając stockowy samochód poprawcie mu tylko hamulce, dajcie opony wyścigowe, możliwie najszersze, zdejmijcie trochę wagi i łala, każdy wyścig wygrany.

Opublikowano

odpal minimum na pro i wyłącz niektóre asysty. włala, masz zabawę i walkę na każdym zakręcie.

Opublikowano

Na normalu pewnie tak, ale nie rozumiem co chcesz przez to powiedziec. Jazda w DC tez nie jest jakims specjalnie wielkim wyzwaniem, przynajmniej dla kogos kto ma pojecie do czego sluzy hamulec i jego idolem nie jest typek z Tokyo Drifta.

Te gry nie byly robione z mysla o pasjonatach dla ktorych kazdy kat i szparka na zakrecie wymagaja innego podejscia.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ale ten biały czy azjata bo to jednak zmienia co nieco.

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że Forza to gra dla januszy, cofanie czasu, linia pokazująca jak jechać, czy do.pie.rdol drugi silnik aby być dwa razy szybszy. W DC nieraz spędza się pół godziny w jednym wyścigu czy czasówce, bo aby zaliczyć wszystkie gwiazdki trzeba przejechać wyścig jak prawdziwy rajdowy kierowca, a nie wąsaty janusz. W końcu w recenzji GS narzekali, że gra jest za trudno :lol:

Najpierw tytanfail i strzelanie do botów, a teraz to, xbon rakiem branży i rajem dla januszy, na całe szczęście jest Nadkonsola z takimi wymagającymi grami jak DC czy Bloodborne.

No i ta grafika w DC, wczoraj był u mnie kumpel blacharz, ustawiłem dwie trasy, pierwsza norwegia, słonecznie, godzina 14, milion drzew, druga chile, zaczynamy w nocy kończymy wyścig nad ranem. Pokiwał głową i stwierdził... robi wrażenie.

Właśnie tak wyglądał

92616-Chris-Farley-sunglasses-up-gif-Oje

gdy zobaczył to na 55 calowym hx850

sfbgts.gif

Opublikowano

Na normalu pewnie tak, ale nie rozumiem co chcesz przez to powiedziec. Jazda w DC tez nie jest jakims specjalnie wielkim wyzwaniem, przynajmniej dla kogos kto ma pojecie do czego sluzy hamulec i jego idolem nie jest typek z Tokyo Drifta.

Te gry nie byly robione z mysla o pasjonatach dla ktorych kazdy kat i szparka na zakrecie wymagaja innego podejscia.

Ukończyłeś DC?

Opublikowano

ale ten biały czy azjata bo to jednak zmienia co nieco.

Hmm, bialy po treningu I think.

Haha, przyszedl Yeti, pasjonat wyscigow XD

@Exact

Po jakis 9+/- godzinach bodajze (tak, wiem ze poziom trudnosci mial dosc spory spike, ale podtrzymuje to co napisalem o hamowaniu wczesniej). Jesli pozniej bedziesz chcial w tej dyskusji odniesc sie do time triali to powiem ci tylko ze od 3 dni ze znajomym w FH2 pobijamy swoj wynik na 1 trasie i jak uda mi sie skubnac jego czas o 0.00.20 to jestem szczesliwy jak chuy bo to oznacza ze udalo mi sie gdzies ktorys zakret lepiej przejechac, a trase znam na pamiec i z zamknietymi oczyma moglbym jechac, wiec prosze cie, nie wyskocz mi tu zaraz z argumentem ze w DC jak chcesz miec super czas trzeba znac na pamiec kazdy zakret, bo w FH2 jest identycznie, ba, nawet w mario kart tak jest.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ten caly exact to niezly zart.

Stary, Forza Horizon 2 premiuje gre na wysokim poziomie trudnosci, za co dostajesz o wiele wiecej kasy.

Kolejne bonusy za brak abs, kontroli trakcji, baaaardzo duzy bonus za wylaczenie cofania czasu, za manualna skrzynie biegow...

Czy klapy sa niedorozwojami?

To juz nawet nie jest smieszne.

Typ jest mega fanem wyscigow i gra (pipi)a w driveclub.

No ja pyerdole.

Opublikowano

Patrzcie jaka cenzura towarzysza Aema w temacie DC:

Nie narzekaj na online bo boty wytną twoj cytat i beda nim w CW wojowac.

xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ta solidarność klapków:)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Stary, Forza Horizon 2 premiuje gre na wysokim poziomie trudnosci, za co dostajesz o wiele wiecej kasy.

Kolejne bonusy za brak abs, kontroli trakcji, baaaardzo duzy bonus za wylaczenie cofania czasu, za manualna skrzynie biegow...

No ja pyerdole.

NIE ÓCZ OJCA DZIECI ROBIĆ SYNU

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

DC serio jest bardzo grywalne i skillowe - skonczcie tylko pierwsza klase wyscigow bo ten garbus i mini nie dosc ze wolne, to jeszcze totalnie latwo sie je kontroluje, nie spoob nimi wypasc z trasy, do tego przeciwnicy tez jeszcze wolno

co innego w dalszej czesci gry - co fura prowadzi sie inaczej, niektore pozwalaja na takie kontrolowane poslizgi na zakretach ze glowa mala, do tego nierownosci drogi...bardziej nadsterwowne auta trzeba pilnowac na prostej drodze bo chwila nieuwagi i zaczynaja tanczyc, a trasy obfituja w roznice poziomow, do tego ja zawsze jezdze z kamery z zderzaka i dynamike tej kamery w tej grze to mistrzowstwo - az sie boje szybko jezdzic gdy jest noc w tej grze

Opublikowano

No ja pyerdole.

Po prostu model jazdy mu się bardziej podoba, bo jest dla niego bardziej wymagający, tylko tyle.
Opublikowano

No ja pyerdole.

Po prostu model jazdy mu się bardziej podoba, bo jest dla niego bardziej wymagający, tylko tyle.

W Forzie za bardzo czuć skupianie się na poszczególnych modelach samochodów, grę promują od początku Lamborghini Huracanem i ten samochód po max tuningu jest Bogiem, nie spotkałem drugiego takiego....

Ale Ferrari Scuderia która powinna być narwista jak klasa Hiper w DC chodzi jak Garbus w DC.

Opublikowano

Czego Wy się po eX4act spodziewaliście? Przecież to on pisał kwiatki w stylu na co komu swapy silników w wyścigowych furach. Koleś wymyślił sobie, że zrobi super numer jak sprzeda Xone z FH2 i FM5, liźnie DC i zaraz będzie grał w CARS, a tu się okazało, że CARS za jakieś 5 miesięcy, a DC nie działa (pomijając już, że 100% gry zrobił w 3 dni) XD

Karma za pisanie bzdur o FH2. Jak poczytać jego teksty to wychodzi, że grał w innego racera niż wszystkie boty :P 

Opublikowano

No ja pyerdole.

Co za rakowe myślenie. Gra jest dla dalnow, ułatwienia zeby malpka z porażeniem mózgowym mogła sobie poradzić, ale! Możesz... je wyłączyć! Dla... Punkcików!

Opublikowano

Don - i tak zawsze zobaczyl 3 gry wyscigowe wiecej od Ciebie :teehee: Juz wole poczytac nawet te mniej przychylne opinie takiego uzytkownika, niz 2 letni suport tematow goscia, ktory nawet nie ma One'a w domu...

Edytowane przez easye

Opublikowano

DonSterydo, o swapach silników czy napędów to trzeba mieć pojęcie by z tego drwić, jeśli Tobie sprawia frajdę robienie z BMW M3 czy M5 samochód z napędem na cztery koła czy wkładanie silnika V10/V12 do samochodu który stał się popularny dzięki silnikowi V6 to jest to powód do płaczu.

Ale ja wam nie bronię, gnajcie sobie dalej po polach, to dobra gra pod którą się podpisuję ale funu z jazdy nie miałem tyle co mam w tej grze.

Opublikowano

Powinien chyba powstać osobny temat Console Wars: Forza vs. Driveclub edition. Moda na to nie przemija ciągle.

Opublikowano

Don jak Mendrek - oboje najwiecej do powiedzenia i najbardziej pyskaci sa o grach w jakie nie grali na systemach jakich nie maja

Opublikowano
Co za rakowe myślenie. Gra jest dla dalnow, ułatwienia zeby malpka z porażeniem mózgowym mogła sobie poradzić, ale! Możesz... je wyłączyć! Dla... Punkcików!

ja wiem że u was wolność i możliwość wyboru jest ograniczona bandami nie do przebicia ale już dobrze, ciii, wszystko będzie ok. kiedyś i wam dadzą wolną wolę i decydowanie o tym jak chcecie grać. soooooon.

Opublikowano

Patrzcie jaka cenzura towarzysza Aema w temacie DC:

Nie narzekaj na online bo boty wytną twoj cytat i beda nim w CW wojowac.

xD

parafrazujac klasyka - "nie poznasz ironii nawet gdy usiadzie ci na twarzy" no ale w koncu bot :sweat:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Don jak Mendrek - oboje najwiecej do powiedzenia

Który z nich jest kobietą?

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.