Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
parafrazujac klasyka - "nie poznasz ironii nawet gdy usiadzie ci na twarzy" no ale w koncu bot :sweat:

To byl bardziej sarkazm (znasz roznice?) ktory obrocilem przeciwko tobie, ale co ty bys o tym wiedzial :)

#tryharder

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jasne, wybacz, w koncu nawet wiesz dlaczego wymienilem konsole

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wybaczone, nie bylo tematu.

inb4, tak, wiem ze "wybacz" to byl sarkazm, wole to juz teraz podkreslic zanim znowu sprobujesz blysnac jak woda w klozecie

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

aa ok... sory, myslalem ze to byla ironia.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Napisz do Miodka, podpowie ci ze kontekst rowniez ma znaczenie w tej klasyfikacji.

Anyway ... najgoretszy news na n4g.com

6 problems that only PlayStation gamers will understand

http://psgamer.co.uk/ps3/3052/6-problems-that-only-playstation-gamers-will-understand/

Problemy z PS4 to juz material na artykuly, wkrotce bedzie TOP 10, zobaczycie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Don jak Mendrek - oboje najwiecej do powiedzenia i najbardziej pyskaci sa o grach w jakie nie grali na systemach jakich nie maja

Tak, tak Ficuś. Chyba o sobie piszesz :) Ja jakoś prędzej czy później mam wszystkie systemy, nie to co Ty teoretyk, który kończy tylko z konsolami PS :)

Opublikowano

a o jakich grach na xboxy wypowiadalem sie niepochebnie, krytykowalem, wysmiewalem sie i nigdy w nie nie gralem???

ten temat schodzi na psy po prostu, raz jestem ukryty xbot, raz sonyslave, raz dostaje PMki ze mam kupic xboxa, tu znowu jak cos wytkne komus to zamiast konstruktywnej rozmowy od razu riposta - haha beka z serwerow drivecluba, teraz to w ogole kolejna polityka tych co cwanszych - zamiast grac przeszukuja posty uzytkownikow by wyciagnac w CW jakis cytat sprzed 5 lat , do tego kopiuj/wklej gifow z neogafa bo niektorych przerasta napisanie z 4 zdan na jakis temat, a tak przynajmniej jakies plusiki dostanie

Opublikowano

raz dostaje PMki ze mam kupic xboxa

Jak ci się wydaje, że xboty nie mogą być bardziej żałośni, to pojawiają się takie perły.

:lol:

Opublikowano

@Ficus

Pamietaj ze zawsze moze byc gorzej <wszyscy spogladaja na gaysonly>

people-staring.gif

Opublikowano

Jak ci się wydaje, że xboty nie mogą być bardziej żałośni, to pojawiają się takie perły.

za takie nękanie zgłosiłbym nadgorliwego xbota do moderacji.

Opublikowano

za takie nękanie zgłosiłbym nadgorliwego xbota do moderacji.

A co jeśli ten xbot to moderator?

conspiracy_keanu.jpg

Opublikowano

to bylo jakies 2 miesiace temu jak o cos sie pytalem w CW czy w temacie o "Xbox - komentarze" odnosnie Xone, jednoczesnie chyba nawet w ten sam dzien pisalem, ze exy na xone sa lepsze bo przynajmniej jara mnie KI i Horizon2- odpowiedz dostalem w PM, jednoczesnie dopisane "Kupuj Ficus Xone, przelam sie, nie pozalujesz"

uprzedzam pytanie - wiadomosc usunieta wiec nie skopiuje i nie napisal to zaden z baronow xboxa z forumka bo nicku do konca nawet teraz nie potrafie sobie przypomniec

Opublikowano

Pewnie Macio.

Opublikowano

Kurde, niedawno pokazywali skasowane Star Warsy na Wii teraz Battlefront 3. To miesiąc upodlenia fanów SW czy jak? :confused:

Widzę, że tylko mnie to obeszło :P

#nolove4StarWars

Opublikowano

Maciomaniaka kojarze przesiez - przeciez zakladal sie o to, ze zadna gra na ps4 nigdy nie bedzie w 720p kiedy jeszcze oltarzyki stawial Sony oraz dalej czekam kiedy przeczytam o nim w gazecie lub zobacze w tv jak sam przy pomocy insajderow rozslawi marke xbox w polsce

Opublikowano

Co za rakowe myślenie. Gra jest dla dalnow, ułatwienia zeby malpka z porażeniem mózgowym mogła sobie poradzić, ale! Możesz... je wyłączyć! Dla... Punkcików!

ja wiem że u was wolność i możliwość wyboru jest ograniczona bandami nie do przebicia ale już dobrze, ciii, wszystko będzie ok. kiedyś i wam dadzą wolną wolę i decydowanie o tym jak chcecie grać. soooooon.

Ty tam zbastuj i nie mamrocz synek, tylko przyznaj, że masz te wszystkie ulatwiacze włączone bo inaczej zielony januszek by się przemeczyl po poludniówce w magazynie jeronimo martins. Ale wiadomo, aby grać i trzymać żuberka w puszce naraz, producenci musieli poświęcić gameplay i refleks baronow dla wygody zielonych geniuszy. Ehh.

Opublikowano

jak można pić żubra, i to z puszki :sick:

Opublikowano

Ty tam zbastuj i nie mamrocz synek, tylko przyznaj, że masz te wszystkie ulatwiacze włączone bo inaczej zielony januszek by się przemeczyl po poludniówce w magazynie jeronimo martins. Ale wiadomo, aby grać i trzymać żuberka w puszce naraz, producenci musieli poświęcić gameplay i refleks baronow dla wygody zielonych geniuszy. Ehh.

Jestem dumny z Figaro, jako nintendozboczek powoli się wyrabia, wyrośnie z niego jeszcze prawdziwy szlachcic.

Opublikowano

Sluchaj sie YETIego Figaro, a jeszcze bedzie z ciebie baron

ibxJVO7exepcvl.gif

Opublikowano

Boż jaki świat byłby lepszy bez tej zielonej zarazy jaką jest microsoft i jego produkty, nie byłoby console wars i wszyscy żyliby i grali w zgodzie, jak gracze. Ale jest to zielone niewiadomo co i no...

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Jestem dumny z Figaro, jako nintendozboczek powoli się wyrabia, wyrośnie z niego jeszcze prawdziwy szlachcic.

Nie obrażaj fanów Nintendo porównując ich do Figaro, który jedyny unboxing 3DSa czy WiiU jakiego doświadczy to oglądając w internecie filmiki z rozładunku tirów z tymi konsolami.

Opublikowano

Sluchaj sie YETIego Figaro, a jeszcze bedzie z ciebie baron

ibxJVO7exepcvl.gif

nathan-fillion-loves-ps4-561x550.jpg

top-people-of-2011-20111221083259869.jpg

Banderas+4_47fe2b_4786237.gif

Tylko plejsztesjzyn <3
Opublikowano

Boż jaki świat byłby lepszy bez tej zielonej zarazy jaką jest microsoft i jego produkty, nie byłoby console wars i wszyscy żyliby i grali w zgodzie, jak gracze. Ale jest to zielone niewiadomo co i no...

Krotka pamiec masz, SNES vs SG, nawet wtedy ludzie liczyli piksele (a mowiac dokladniej, bity) etc.

CW bylo jest i bedzie, gdyby MS zniknal, bylaby walka z nintendo ;).

Opublikowano

Jaka walka xD

Opublikowano

walka z różowym grzybkiem i chłopczykiem w zielonym kubraczku? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.