Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dobra teka nie fantazjuj tylko bierz już tego xboxa, bo jest 60gb hejlo do ściągnięcia

11.11.14

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Believe
Opublikowano

Ja wybrałem konsole Sony Playstation 4 ta najlepsza gra w historii mnie przekonała pope.gif

Opublikowano

Luty, 2015 rok, premiera bloodborne.

Rasa panów, baroni grający na jedynej słusznej konsoli wyglądają tak -> gentlemen.gif

Xbockie pomioty, grające w remake gry sprzed dekady, wstydzący się pokazać na forumku wyglądają tak -> redface.gif

Nie wiem nad czym tu dyskutować, zwycięzca jest tylko jeden.

Opublikowano

tylko xbox® i jego 3 serie na krzyz® pope.gif

Opublikowano

U mnie listopad bedzie wygaldal troche inaczej:

gta-v-ps4-bundle.png?w=380&h=290&l=50&t=

+

81B%2BnBYPv5L._SL1500_.jpg

Po co sie klocic jaka gra jest najlepsza jak mozna miec je wszystkie. Oczywiscie tylko na konsoli Playstation 4, 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Rasa panów, baroni grający na jedynej słusznej konsoli wyglądają tak -> gentlemen.gif

Xbockie pomioty, grające w remake gry sprzed dekady, wstydzący się pokazać na forumku wyglądają tak -> redface.gif

Nie wiem nad czym tu dyskutować, zwycięzca jest tylko jeden.

A koneserzy czekają na Zeldę i Xenoblade X.

#thisiswaiting

Opublikowano

chyba wtedy kupuje nadkonsolę. albo poczekam na premierę uncharted 4, jeszcze nie wiem. w sumie muszę najpierw kupić telewizor jak figaro więc jeszcze zobaczymy.

Opublikowano

kiedys zrozumiesz Koper

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pamiętaj że gta 5 na xbonie w 720p lel  8)

Opublikowano

Dlatego miarka sie przebrala i biore nadkonsole. Jeszcze tylko Sunset obadam, a Ori na laptopie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

GTA V na xbonie w 720p, no grass, mniejszy draw distance i korki na autostradzie. potwierdzone info.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Mam info od insajdera ze autostrad w ogole nie bedzie. Na Xbonie tylko polne drogi w ramach solidarnosci z Horizon 2.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pamiętaj że gta 5 na xbonie w 720p lel  8)

nie będzie betonowych 30 fps, to olewam. zresztą i tak planowałem brać nówkę za max 120 zeta.

Opublikowano

mega go.wno baj baj xbox witaj playstation 

Opublikowano

Mam info od insajdera ze autostrad w ogole nie bedzie. Na Xbonie tylko polne drogi w ramach solidarnosci z Horizon 2.

a będzie kosodrzewina?

Opublikowano

Gears of War Marcus Fenix Collection coming to Xbox One

parter klapy

Opublikowano

Boty graja tylko w remastery i crossgeny, mogli przy 360 zostac.

Opublikowano

Gears of War Marcus Fenix Collection coming to Xbox One

parter klapy

niezły cios wymierzony w sony. mam nadzieje, że szybko się ogarną i zapowiedzą uncharted: nathan drake collectiongod of war: kratos collection. kończę ghost of sparta na znakomitej konsoli playstation portable i chętnie nadrobiłbym tą serię na konsoli playstation 4.

Opublikowano

Dzieki 40% mocniejszemu GPU i 3x szybszej pamieci tereny zielone na PS4 maja wygaldac tak:

las.jpg

Opublikowano

Z tym GTA na Xbone to chyba jakiś troll ?

Opublikowano

Nie, to tylko PawcioKratos.

Opublikowano

O wloczykij wrócił

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.