Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przestań Ragi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pier,dole te drzewa. Przereklamowana sprawa. Przez nie męczyłem się 2 godziny z dwoma wyzwaniami w Horizon 2.

Opublikowano

nie znam się na telewizorach, ale jak będę kupował to na pewno ten sam model który ma mój dobry kolega Yeti. 

ej ej, to pobite gary

Swoją drogą sprzedano 77mln egzemplarzy serii AC, w tym mega chvjowa 3 w 12mln. Iras pewnie doszedł.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Z tym GTA na Xbone to chyba jakiś troll ?

czysta brudna prawda.

Opublikowano

czyli wersje na x360 i xbone się niczym nie różnią, tylko w wypadku tej drugiej będzie o stówke droższa, microsoft wie jak ru,,, zadowalać graczy :sorcerer:

Opublikowano

Tylko Sony gwarantuje nam przeskok godny nowej generacji z 640p na 1080p.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czasem ciężko człowiekowi uwierzyć jak wiele pelikanów można zobaczyć na zwykłym forum o gierkach dla dzieci :)

Opublikowano

Niech już będzie ten event sony bo zastój w temacie. 

Opublikowano

Albo niech xbox w końcu umrze.

Opublikowano

Miałem coś napisać, ale zastój w CW.

Macalania Temple, here I come !

Opublikowano

Albo niech xbox w końcu umrze.

spokojna twoja poczochrana xbox one to ostatnia konsola microsoftu. już niedługo ta firma podzieli losy segi. chociaż to i tak na wyrost bo konsole ms nie dorastają do pięt takiemu dreamcastowi no i halo czy gears of war to nawet nintendo nie będzie chciało wydawać.

Opublikowano

Ciekawe kiedy nowe Gran Turismo, bo że Forza 6 za rok to wiemy.

Opublikowano

Jestem otwarty na obie scigalki, ale lepiej zebym kartonow z Ps2 nie widzial w GT7.

Opublikowano

Jestem otwarty na obie scigalki, ale lepiej zebym kartonow z Ps2 nie widzial w GT7.

w ostatnim gościu niedzielnym gość niedzielny mówił, że tak nie będzie a ja mu wierzę.

Opublikowano

Proszę zobaczyć kto aktywnie pracuje dla microsoftu nawet na  zagranicznych i znienawidzonych przez siebie stronach. Chyba w nagrode za dobrą prace na polskich stronach dostał awans i otrzymuje pensje w dolarach. Jeśli don chce udowodnić że nie pracuje dla microsoftu niech pokaże posta w którym krytykuje twórców xboxa.

sux85j.jpg

Opublikowano

Ja je.bie to jest naprawdę krucjata, o której szeregowy konsolomaniak nawet nie ma pojęcia...

Opublikowano

Jak jest nazywany ''Janusz'' na zachodnich forach? Sunday gamer?

Opublikowano

Cała seria Halo, jeszcze tak wszystkie Gyrosy i biorę szrota do domu.

Opublikowano

Jak jest nazywany ''Janusz'' na zachodnich forach? Sunday gamer?

COMAPL

Opublikowano

Czy tylko ja mam odczucie, że w swoim czasie poprzednia generacja robiła lepsze wrażenie?

Opublikowano

Nie, ja pamietam, że grałem na ps2 i bawiłem się lepiej niż moi koledzy, którzy kupili x360 za 1600zł z grą crackdown czy gears of war albo tym bardziej ci którzy kupili ps3 za 2400 z resistance 1 xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.