Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jakie gry przekonują cię do ps4, które wyszły lub wyjdą wkrótce i sporo już o nich wiemy (został pokazany gameplay, jest podana data premiery lub chociaż jej okolice itd.) ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A co jest takiego na ps4 że chcesz je kupić?

Opublikowano

-LB3

-nieograne jeszcze TLOU

-PES 2015 w lepszej wersji

-inne multiplatformy, które działają sprawniej (tak, mam prawo wymagać tego od next genów)

-Wild

-Rime

3 pierwsze wystarczą mi na dłuuuugie godziny. A poza tym jestem zwyczajnie dużo bardziej spokojny o rozwój playstation, xone to według mnie duża niewiadoma.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Cosmos za 2 miesiące:

Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Xone, pierwsze wrażenie całkiem pozytywne ale nie odnajduje się jeszcze w dashboardzie, u Sony jednak jakoś to było przejrzystsze ale tutaj myślę, że to kwestia tygodnia, dwóch i będzie ok  :)

Utwierdziłem się w moim przekonaniu, że dokonałem dobrego wyboru zamieniając PS4 na xbone po przejechaniu pierwszego wyścigu w Forzy - okrążenie McLarenem po Pradze. Cieszę się, że dobrze wybrałem. 

Forza. I tyle w temacie. 

Czytając Twój post miałem dziwne wrażenie, czułem jakbym czytał swoje słowa  ;)

Może to prawda, że XOne w części tytułów ma niższa rozdziałkę niż PS4, może w niektórych tytułach grafika jest mniej szczegółowa, ale czy naprawdę to jest najważniejsze? Po kilku tygodniach użytkowania czuję, że to naprawdę dobrze zrobiony sprzęt, pad jest doskonały i generalnie zmieniam swój plan  - PS4 do exlusiwów sony, XONE do całej reszty a miało być odwrotnie  ;)

Opublikowano

A myslicie ze kiedys bedzie mozna odtwarzac plyty CD na tak poteznym nextgenie jak PS4 ? :teehee:

Czy One odtwarza zwykle plyty ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Hmm. Xbox pierwszy to dopiero była niewiadoma, a jak wiemy paroma gierkami pozamiatał ;) x360 mógł być z początku niewiadomą, a wiemy że był równorzędnym rywalem ps3. A teraz bym powiedział że niewiadomą jest ps4, a nie xkloc. No chyba że dla Ciebie obiecanki-cacanki to jakaś tam "wiadoma" Pierwsza wtopa była całkiem niedawno. Z kilera póki co jest średniak. No ale nie wymienię nazwy bo będzie że się czepiam.

Opublikowano

A myslicie ze kiedys bedzie mozna odtwarzac plyty CD na tak poteznym nextgenie jak PS4 ? :teehee:

Czy One odtwarza zwykle plyty ?

tak, do tego z usb odpalisz:

Typy plików obsługiwane w aplikacji Media Player:

Audio 3GP

Wideo 3GP

3GP2

AAC

ADTS

Animowany GIF

asf

AVI DivX

DV AVI

Nieskompresowane AVI

AVI Xvid

BMP

JPEG

GIF

H.264 AVCHD

M-JPEG

mkv — później w 2014 roku

mov

MP3

MPEG-PS

MPEG-2 MPEG-2 HD

MPEG-2 TS

H.264/MPEG-4 AVC

MPEG-4 SP

PNG

TIFF

WAV

WMA

WMA Lossless

WMA Pro

WMA Voice

WMV

WMV HD

Opublikowano

-LB3

-nieograne jeszcze TLOU

-PES 2015 w lepszej wersji

-inne multiplatformy, które działają sprawniej (tak, mam prawo wymagać tego od next genów)

-Wild

-Rime

3 pierwsze wystarczą mi na dłuuuugie godziny. A poza tym jestem zwyczajnie dużo bardziej spokojny o rozwój playstation, xone to według mnie duża niewiadoma.

zapomniałeś o tytułach takich wewnętrnych studiów jak naughty gods, santa monica, media molecule, quantic dream i guirella games. no i the last guardian.

Opublikowano

Cosmos za 2 miesiące:

Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Xone, pierwsze wrażenie całkiem pozytywne ale nie odnajduje się jeszcze w dashboardzie, u Sony jednak jakoś to było przejrzystsze ale tutaj myślę, że to kwestia tygodnia, dwóch i będzie ok  :)

Utwierdziłem się w moim przekonaniu, że dokonałem dobrego wyboru zamieniając PS4 na xbone po przejechaniu pierwszego wyścigu w Forzy - okrążenie McLarenem po Pradze. Cieszę się, że dobrze wybrałem. 

Forza. I tyle w temacie. 

Czytając Twój post miałem dziwne wrażenie, czułem jakbym czytał swoje słowa  ;)

Może to prawda, że XOne w części tytułów ma niższa rozdziałkę niż PS4, może w niektórych tytułach grafika jest mniej szczegółowa, ale czy naprawdę to jest najważniejsze? Po kilku tygodniach użytkowania czuję, że to naprawdę dobrze zrobiony sprzęt, pad jest doskonały i generalnie zmieniam swój plan  - PS4 do exlusiwów sony, XONE do całej reszty a miało być odwrotnie  ;)

Niczego nie mogę wykluczyć, a poza tym cóż złego w zmianie konsoli, jeżeli nie jest się fanboyem i nie oczernia konkurencji. Na tę chwilę zdecydowanie ps4.

@teka

Jeszcze się mniejszym produkcjom mało przyglądałem i jakoś poza spelunky z 360 ich nie ogrywałem, no ale może czas na zainteresowanie się nimi.

Opublikowano

Zdradzono że w Rime nie będzie w ogóle walki. To już jasne, czemu MS odrzucił ten projekt.

Opublikowano

@Cosmos

to koniecznie sprawdź resogun, transistor i velocity 2x.

Opublikowano

no i the last guardian.

Coś czuję po kościach, że prędzej grubas ogłosi HL3, lub ktoś zacznie dłubać Shenmue 3, niż tym leniwcom z japonii zechce się skończyć The Last Guardian, który już na PS3 mógł być perełką.

Opublikowano

Zdradzono że w Rime nie będzie w ogóle walki. To już jasne, czemu MS odrzucił ten projekt.

Odrzucił bo deadlight było gó.wnem obesranym

Opublikowano

To nie znaczy że Rime takie będzie. Zreszta weź spójrz na gierke i powiedz co tam może sie nie udać.

Edit : Albo ja patrze na innego Deadlight albo ta gra zbierała oceny od 7 w góre.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

albo udac.

Opublikowano

Odrzucił bo deadlight było gó.wnem obesranym

Kto przezywa, tak się sam nazywa hehehehehehehe.

HEHHEHEEHHEHEHEHEHEEHE

Opublikowano

Edit : Albo ja patrze na innego Deadlight albo ta gra zbierała oceny od 7 w góre.

xd no tak zapomniałem oceny są ważne, anyway średnia to 68% więc jak na standardy branży crap to raz, dwa wystarczy pograć w ten tytuł i to jest gó.wno obesrane bez swojej tożsamości (hurr durr zombie apokalipsa, walking dead, ch.ujowe elementy platformowe i walka meh).

Opublikowano

Marudzisz. Klimat był fajny.

Jak na grę dawaną za darmo w GwG.

Opublikowano

Mając gorączkę ciężej się czyta CW, chyba dzionek z Tidusem trza spędzić, Mordor znowu poczeka. Aenima Seymura na 2 hity poszła. Pora ruszać dalej !

Opublikowano

Szieet, gra rytmiczna na kinecta ma srednia jak najlepszy ex na ps4 - pedau w rurkach. Klapki placza i niedowierzaja, ze nawet kinect niszczy ich konsole.

Opublikowano

Wiadomka Harmonix to klasa sama w sobie, ale klapki się jarają, że remake amplitude dostaną. OLO

Opublikowano

Amplitude>skakanie przed kinectem nikogo.

Opublikowano

no fajnie tyle, że ja w to grałem 10 lat temu

Opublikowano

No i?

Opublikowano

Kupiłem Watch_Dogs na PS4. Będę grał na kierownicy w grę w znienawidzonym 900p. Jestem rakiem branży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.