Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jakos sie czulem lepszy majac tylko vite - jej przynajmniej nie dotknal rak branzy i janusze posiadajacy hurtowo ps4 i xone

Opublikowano

Zgadzam się z Ficusiem. Vity nie dotknął rak branży. Właściwie to mało kto i co dotknęło Vitę ;)

Opublikowano

Akurat vite dotykaja od dluzszego czasu najlepsze jrpg, gatunek ktory pozostal tylko na ps3 i wlasnie vicie, z tym, ze vita dostaje lepsze pozycje.

Opublikowano

vite dotykaja skosne raczki i raczki niezaleznych devow

to ze vita umarla w swiadomosci januszy i graczy kupujacych tylko komerche to tylko i wylacznie wina sony - w pewnym momencie po prostu chyba najprosciej w swiecie spojrzeli do portfela, zobaczyli, ze tam prawie pusto, zaczeli zalowac, ze w ogole wydali vite i uznali, ze hajs jaki w tym portlelu zostal w calosci przeznacza na ps4 i ogolnie ratowanie firmy

Opublikowano

vitę uratować mogą jedynie dedykowane jej części uncharted i god of wara. infamous też by się przydał i knack.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Obawiam sie, ze vite uratowalby przede wszystkim ekskluzywny monster hunter, sony mocno possalo ze strata tej serii na wylacznosc.

Opublikowano

vitę uratować mogą jedynie dedykowane jej części uncharted i god of wara. infamous też by się przydał i knack.

ale ich nigdy nie bedzie i nawet pewnie nie bylo w planach, nawet jakby powstaly jaka sony ma pewnosc, ze sprawilyby ze konsola zaczelaby sie sprzedawac i nawiazywac walke z 3ds?Żadną. A ile by te gry pochonęły kasy z kieszeni sony i ile czasu by zajelo devom ich produkcja kosztem gier na ps4(zakladam, ze jesli gra musiala by byc super to musial by ja robic pierwotny team albo jakis porzadny)? Setki milionow. Sony nie ma na to kasy w obecnej kondycji, tym bardziej, ze pewnie nawet i tak by to nie wypalilo

Opublikowano

przeznacza na ps4 i ogolnie ratowanie firmy

Widząc szopkę z Driveclub to jakoś kiepsko im idzie to ratowanie firmy.

Opublikowano

lbp3 i tlou hd i już dzis lece po ta konsolke

Opublikowano

ale ich nigdy nie bedzie i nawet pewnie nie bylo w planach, nawet jakby powstaly jaka sony ma pewnosc, ze sprawilyby ze konsola zaczelaby sie sprzedawac i nawiazywac walke z 3ds?Żadną. A ile by te gry pochonęły kasy z kieszeni sony i ile czasu by zajelo devom ich produkcja kosztem gier na ps4(zakladam, ze jesli gra musiala by byc super to musial by ja robic pierwotny team albo jakis porzadny)? Setki milionow. Sony nie ma na to kasy w obecnej kondycji, tym bardziej, ze pewnie nawet i tak by to nie wypalilo

Przecież teka trolluje. Takimi betonami wali od miesiąca i dalej się na to łapiecie XD

Opublikowano

firmy w sensie sony, playstation to tylko jej dzial

zreszta gdybanie o vicie nie ma sensu - dla sony jest martwa, najwieksza premiera i ostatnia duza gry ktora jest totalnym mega hitem na kazdy system na jaki dotychczas wyszla - minecraft odbyla sie pare dni temu i co? widzieliscie jakis plakat, reklame w necie, czy nawet bundle vita+minecraft? sony nawet to totalnie odpuscilo, oni nie chca by vita sie zaczela sprzedawac bo przynajmniej teraz maja wymowke dlaczego nie inwestuja w nia kasy

Opublikowano

sony jest w doskonałej formie nie wiem o czym mówicie. przecież to microsoft znajduje się na krawędzi bankructwa i sprzedania marki xboks. @donsterydo: skończ z tymi pomówieniami o trolling bo następnym razem zgłoszę cię do moderacji. killzone: najemnik to jedyna gra jaka interesuje mnie na playstation vita i dlatego chciałbym żeby było więcej takich dużych tytułów o których pisałem w poprzednim poście. niestety z tą konsolą sony trochę dało ciała nie to co w przypadku playstation portable i teraz playstation 4.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

a Teka trolluje od bardzo dawna przeciez, mu od zawsze sony zwisa przeciez ale zna sie synek na grach, ma wiedze, a przynajmniej zgarnia dzieki swojemu trollingowi miliony plusikow wiec mi nic do tego :)

Opublikowano

teraz sony skupia sie na uslugach psnow, vita tv, playstation tv i project morpheus - to jest przyszlosc gamingu, nie wiem po co maja marnowac czas na psvita i tak juz przyniosla sony maksymalne zyski z tej czesci rynku, wydoili do cna i sie odcinaja, normalne  jak nomadzi na pustyni czy plemiona koczujące idą tam gdzie moga wiecej zarobic.

Opublikowano

a Teka trolluje od bardzo dawna przeciez, mu od zawsze sony zwisa przeciez ale zna sie synek na grach, ma wiedze, a przynajmniej zgarnia dzieki swojemu trollingowi miliony plusikow wiec mi nic do tego :)

od dzieciaka jestem z playstation, zbłądziłem na jakiś czas ale teraz zrozumiałem swój błąd.

Opublikowano

przeznacza na ps4 i ogolnie ratowanie firmy

Widząc szopkę z Driveclub to jakoś kiepsko im idzie to ratowanie firmy.

No, ale sprzedaje się prawie tak dobrze jak Wii w poprzedniej generacji.

czyli wychodzi na to, że wszyscy posiadacze ps4 to casuale a ps4 to wii tej generacji.

8)

Ubisoft is planning more Assassin's Creed Chronicles spin-offs featuring "other characters and timeframes"

3cd8a33a.png

Opublikowano

teraz sony skupia sie na uslugach psnow, vita tv, playstation tv i project morpheus - to jest przyszlosc gamingu, nie wiem po co maja marnowac czas na psvita i tak juz przyniosla sony maksymalne zyski z tej czesci rynku, wydoili do cna i sie odcinaja, normalne  jak nomadzi na pustyni czy plemiona koczujące idą tam gdzie moga wiecej zarobic.

Pozwolę się nie zgodzić. Sytuacja wyglądała mniej więcej tak: mleczarz (Sony) idzie do obory i podchodzi do krowy (Vita). Ciągnie za wymię, ale mleko (kasa) nie leci ;)

Opublikowano

firmy w sensie sony, playstation to tylko jej dzial

zreszta gdybanie o vicie nie ma sensu - dla sony jest martwa, najwieksza premiera i ostatnia duza gry ktora jest totalnym mega hitem na kazdy system na jaki dotychczas wyszla - minecraft odbyla sie pare dni temu i co? widzieliscie jakis plakat, reklame w necie, czy nawet bundle vita+minecraft? sony nawet to totalnie odpuscilo, oni nie chca by vita sie zaczela sprzedawac bo przynajmniej teraz maja wymowke dlaczego nie inwestuja w nia kasy

bedą bundle ps4+minecraft+fifa15 dla januszów

Opublikowano

Zapowiada sie, ze w uk po raz pierwszy od premiery fify spadnie ona z tronu sprzedazowego. Zastapi ja nowy CoD. O co chodzi z tymi ludzmi?

Opublikowano

Ubisoft is planning more Assassin's Creed Chronicles spin-offs featuring "other characters and timeframes"

bardzo mnie to cieszy. może po chinach dostaniemy moskwę albo dwudziestowieczny nowy jork.

Opublikowano

patrzac na to, ze vita od dnia premiery sprzedawana jest z zyskiem, potem jeszcze koszta produkcji obnizyli za sprawa rewizji, patrzac na to jak malo kasy wpompowali i jak malo duzych i drogich w produkcji gier wpompowali w ten sprzet (w sumie duze byly dwie:uncharted, ktory sie fajnie sprzedal i killzone najemnik bo taki tearway robilo chyba 10 osob) , dodajac chore ceny tanich jak barszcz w produkcji memorek to tez uwazam ze wydoili ta konsole konkretnie

Opublikowano

a właśnie nie szykuje się jakiś asasyn na vitę? bo za mało ich coś moim skromnym zdaniem.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A potem AC w kosmosie i rozwalanie ufoków z energetycznych noży. W końcu za 2-3lata skończą im się dostępne ramy czasowe i assasyny  przeniosą w odległą przyszłość.

Albo AC w epoce kamienia łupanego,kolejny materiał na 4-8części tego ścierwa. Lata sobie taki małpolud po dżungli,jakieś pościgi po jaskiniach itd.

sony skupia sie na uslugach psnow, vita tv, playstation tv i project morpheus - to jest przyszlosc gamingu

A idź pan w h.uj z takim gamingiem.

Zresztą znając Sony i ich support różnych bzdetów typu 3D/Wonderbook/dildosy to pewnie pociągną szopkę związaną z tymi nowymi pomysłami z rok bądź dwa i słuch o nich zaginie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pozwolę się nie zgodzić. Sytuacja wyglądała mniej więcej tak: mleczarz (Sony) idzie do obory i podchodzi do krowy (Vita). Ciągnie za wymię, ale mleko (kasa) nie leci ;)

Mogło też być tak, że mleczarz (Sony) idzie do obory i podchodzi do krowy (Vita), aby ją wydoić. Ciągnie ją za wymię a to byk (taka krowa z kutasem) i to co leci nie jest tym czego spodziewał się mleczarz (Sony)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.