Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A potem AC w kosmosie

grałbym.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kermit: masz plusa za ten fragment o krowie z kutasem xD

Opublikowano

Obawiam sie, ze vite uratowalby przede wszystkim ekskluzywny monster hunter, sony mocno possalo ze strata tej serii na wylacznosc.

Myślę,że tutaj zadecydowały pieniądze.SONY nie ma takich hajsów jak Nintendo,które pewnie przebiło znacznie ofertę soniaków,bo w to,że po sukcesie na psp nie prowadzono żadnych rozmów to nie wierzę.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Co do tych krow to bardziej pasuje porownanie do kupujacych ps4. Chcieliby pyszne mleczko (dobre gry), kupuja krowe, a dostaja byka. Niby fajnie, mocniejszy od krowy, ale pozostaje sie cieszyc bycza s(pipi)ina.

Opublikowano

Vita krulem jrpg. Za momencik na 3ds'a wlatuje SMT IV i Persona Q, ale Vita to krul jrpg.

Opublikowano

http://youtu.be/sWsftNQvzsM

ahaha co za żenada :pope:

Opublikowano

Mogło też być tak, że mleczarz (Sony) idzie do obory i podchodzi do krowy (Vita), aby ją wydoić. Ciągnie ją za wymię a to byk (taka krowa z kutasem) i to co leci nie jest tym czego spodziewał się mleczarz (Sony)

Co do tych krow to bardziej pasuje porownanie do kupujacych ps4. Chcieliby pyszne mleczko (dobre gry), kupuja krowe, a dostaja byka. Niby fajnie, mocniejszy od krowy, ale pozostaje sie cieszyc bycza s(pipi)ina.

trekhmm.gif

Ok, pora odpoczac od CW, doyebaliscie. :teehee:

A co do filmiku wyzej: Greatness Awaits (with the emphasis on waiting)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Za momencik na 3ds'a wlatuje SMT IV

Ten momencik brzmi zabawnie biorąc pod uwagę fakt,że gierka w USA miała premierę w 14miesięcy temu. W dodatku w EU jedynie wyplują ją jako digital.

Dobrze,że ja nie czekałem i wybrałem konsolkę z USA bo bym się w(pipi)ił wiedząc,że dostanę jedynie digitala do kupienia.

Cóż FU Nintendo za region-locka.

Opublikowano

Sony mistrzem drętwych reklam.

Opublikowano

Świetna reklama z której aż wylewa się szacunek dla gracza a nie dla casuali, xbox niech się uczy. :)

Opublikowano

Drodzy koledzy kąsolomaniacy.

Mam takie pytanko. Jak sie sprawuje ta wersja DriveClub z usługi Playstation Plus? Dobre to jest? Dużo aut? Jak się gra po sieci,  fajnie? Opłaca się sciągać?

Bo szukałem na internecie recenzji tej darmowej wersji i nikt nic nie pisze. Pewnie wszyscy graja:(

Opublikowano

Mi się wręcz przeciwnie z takimi typowymi januszami kojarzyła. Reklama Driveclub jak i ta są tak słabe,że już reklamy proszków do prania są bardziej ciekawe. 

Opublikowano

jeszcze powinni dać jakąś piosenke o plejstejszyn jak w reklamach o podpastkach "cieknie mi z psity nanannanaa"

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Vita krulem jrpg. Za momencik na 3ds'a wlatuje SMT IV i Persona Q, ale Vita to krul jrpg.

Krulem wszystkiego, same goty produkcje. Nawet jej już na tron nie zabieram, bo do krula z szacunkiem trza podchodzić, stawiać na półeczce i od czasu do czasu przecierać ściereczką, żeby pancio się nie przykurzył.

Opublikowano

vita jest mocna jesli chodzi o jrpg, wiadomo, ze 3ds ma Yokai Watch 2 i kolejnego Bravely Default ale ilosc zapowiedzi nowych jrpg na vite po tgs jest bardzo i to bardzo satysfakcjonujaca

Opublikowano

http://youtu.be/sWsftNQvzsM

ahaha co za żenada :pope:

z tej reklamy aż się wylawa taka radość z życia i to, że użytkownicy playstation są jedną wielką szczęśliwą rodziną.

Opublikowano

Murzyn z rudym XD dream team. sami grają ze sobą, gdy z tyłu pięciu chłopa biega XD

Opublikowano

vita jest mocna jesli chodzi o jrpg, wiadomo, ze 3ds ma Yokai Watch 2 i kolejnego Bravely Default ale ilosc zapowiedzi nowych jrpg na vite po tgs jest bardzo i to bardzo satysfakcjonujaca

oprócz persony to pewnie wszystkie te tytuły będą na max 7-8 :hi:

Opublikowano

na playstation nawet rudy znajdzie kolege

Opublikowano

to jeden z głównych argumentów jakie wg. mnie przemawiają za playstation

Opublikowano

oprócz persony to pewnie wszystkie te tytuły będą na max 7-8 :hi:

7-8 na Vicie = malo, 7-8 na Xboxie = bardzo dobre szpile ! :hi:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ten DriveClub wyjdzie kiedyś w końcu w tym plusie?

Opublikowano

Poki co to nie, bo Sony dba o swoich graczy i daje im czas dokończyć perełki plusa z poprzednich miesięcy, daje im możliwość pogrania w singla, no i najważniejsze nadrobić zaległości w blu rayach oraz książkach

#4theplayers #sonytakiedobre

Opublikowano

Myśle że tak, sony nie rzuca słów na wiatr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.