Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-31677-nie_tylko_posiadacze_driveclub_maja_problem_z_sieciowa_zabawa_na_ps4.html

Od czasu premiery NBA 2K15 fanatycy koszykówki mają duże kłopoty z logowaniem się do serwerów gry w wersji na PS4. Na oficjalnym profilu Twitter rzecznik prasowy 2K rzucił trochę światła na aktualną sytuację, twierdząc, że "problem powoli się rozwiązuje, ale wielu graczy ma nadal problemy z logowaniem". Osoby, które nie mogą nawiązać połączenia powinny zresetować swoje konsole i "zobaczyć czy to pomoże".

Co gorsza – niektórzy gracze zgłaszają, że stracili część swego postępu w MyCareer, zapisanego na serwerach gry.

Pamiętam jak na poprzedniej generacji sam sobie tłumaczyłem tą żałosną usługę sieciową Sony tym że jest darmowa. Natomiast jestem ciekaw jak wy sobie to teraz tłumaczycie klapki? Bóg tak chciał?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Póki była za darmo to dało się przymknąć oko na takie akcje ale teraz jak za multi trzeba płacić to naprawdę trudno nie jechać po Sony,że nie umie utrzymać tej calej swojej szumnej netowej infrastruktury w kupie.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-31677-nie_tylko_posiadacze_driveclub_maja_problem_z_sieciowa_zabawa_na_ps4.html

Od czasu premiery NBA 2K15 fanatycy koszykówki mają duże kłopoty z logowaniem się do serwerów gry w wersji na PS4. Na oficjalnym profilu Twitter rzecznik prasowy 2K rzucił trochę światła na aktualną sytuację, twierdząc, że "problem powoli się rozwiązuje, ale wielu graczy ma nadal problemy z logowaniem". Osoby, które nie mogą nawiązać połączenia powinny zresetować swoje konsole i "zobaczyć czy to pomoże".

Co gorsza – niektórzy gracze zgłaszają, że stracili część swego postępu w MyCareer, zapisanego na serwerach gry.

Pamiętam jak na poprzedniej generacji sam sobie tłumaczyłem tą żałosną usługę sieciową Sony tym że jest darmowa. Natomiast jestem ciekaw jak wy sobie to teraz tłumaczycie klapki? Bóg tak chciał?

Kumpel, fan NBA 2K kupił sobie piętnastkę na PS4 (a PS4, żeby grać w 2K w 1080p i 60 k/s), bo miał problem z graniem na X360 (też jakieś błędy w logowaniu, na który nie mógł znaleźć nigdzie rozwiązania). Z deszczu pod rynnę

Opublikowano

Może by tak cały cytat Adi?

Może się wydawać po wpisach Evolution Studios, że cały czas występujące problemy z logowaniem się na serwery DriveClub to tylko kwestia dopracowania kodu sieciowego przez deweloperów. Niestety problem wydaje się głębszy i odpowiada za niego prawdopodobnie samo Sony Computer Entertainment.

Opublikowano

Kurde, serio w weekend doszła do mnie Vitka i nie mogę jaka to jest fajna konsola (miałem brać 3dsa, ale wstrzymuję się do nowego roku jak wyjdzie new). Inna sprawa, że sporo podróżuję, więc handheld to był mus (po nowym roku i tak biere 3ds), ale strasznie wsiąkłem w dragon's crown, a dziś doszło tearaway. Wiadomo, że Sony traktuje Vite troche mientkim chu.jem, ale spokojnie naliczyłem z 15 pudełkowych tytułów, które bym przytulił + indyki.

#tylkovita.

Opublikowano

Piotrze, najlepszą gierką na VITA jest hotline miami, reszta to szmelc dobry do zabijania czasu podczas loadingów gierek na PCta.

Opublikowano

Hotline Miami i Rogue Legacy najlepsze gierki na vite reszta mehh nie moge doczekać sie HM2 <3

Opublikowano

X1>Vita>Wii U>PS4

Opublikowano

Jak tam klapki sie czujecie, ze nawet gierki na kinecta maja lepsza srednia od waszych flagowych exow?

W ogole niezla beka z klapkow, ponoc xbox jest do pif pafow, a to sony wypuściło fpsa na start, a potem reklamowalo na calym swiecie ps4 kolejnym pif pafem czyli destiny?

Faktycznie sony inwestuje w oryginalne produkcje jako lider na rynku.

Pewnie za marketing ps4 z destiny by zrobili niezla gre, ale lepiej reklamowac konsole pif pafem, niz wypuscic gre typu D4 bez reklamy dla koneserow.

Beka z was.

Opublikowano

#bumheadshot

Opublikowano

Hotline Miami i Rogue Legacy najlepsze gierki na vite reszta mehh nie moge doczekać sie HM2 <3

dodałbym Spelunky i Luftrausers

Vita <3

Edytowane przez asax

Opublikowano

Spelunky faktycznie lux a Luftrausers rzeczywiście takie dobre ?

Opublikowano

Pewnie za marketing ps4 z destiny by zrobili niezla gre, ale lepiej reklamowac konsole pif pafem, niz wypuscic gre typu D4 bez reklamy dla koneserow.

Beka z was.

I tak większość botów na nią nawet nie spojrzy , nie wspominając o kupieniu jej więc z czym do ludzi ? :pinch:

Opublikowano

Dobrze, ze okami super sie sprzedalo na konsoli(od wspanialego sony), ktora posiadalo ponad 100mln ludzi i nie zamkneli studia. Nawalajmy same cody, bo oryginalne gry sie nie sprzedaja.

Ogarnij sie.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Dodałbym:
FEZ
JoeDanger
PixelJunk/Seria
ASBR
Velocity
PTC
SonicASR
MURAMASA
Dragon's Crown
MGS HD Colection/Seria
Jet Set Radio HD
Rainbow Moon
New Little King Story
Don'tStrave GE
TxK
Spelunky
Metrico
Proteus
DDU
Oddword/Seria
Jack&D/Seria
Sly/Seria
Lone Survivor
Dokuro
Killzone
Tearaway
GRAVITY RUSH
Gunslugs
Guacamelee!
MOTORSTORM RC
NFS
JJ
Uncharted
Soul Sacrafice
...

Opublikowano

Spelunky faktycznie lux a Luftrausers rzeczywiście takie dobre ?

Gdybym był klapkiem przytoczyłbym średnią z MC, ale jako xbot powiem ci, że pomimo prostoty uzależnia tak samo mocno co 3 wcześniej wymienione tytuły

@up 

rozumiem trolling ale wrzucanie na  listę Uncharted to przesada

Edytowane przez asax

Opublikowano

w vicie piekne jest to, ze chwala ja xboty - vita ponad podzialami!!!!!!!

Opublikowano

Bo xboty hejtuja ps4 bez gier i system ps3, w przeciwienstwie do klapkow, ktorzy hejtuja caly dzial xboksa i wola grac w watch dogsa na kierownicy na ps4 niz w forze 5 i horizona 2.

Opublikowano

Dobrze, ze okami super sie sprzedalo na konsoli(od wspanialego sony), ktora posiadalo ponad 100mln ludzi i nie zamkneli studia.

Clover Studio zostało zamknięte przez Capcom w momencie premiery w Europie albo jeszcze wcześniej, więc to jak się sprzedało nie miało znaczenia, zresztą na premierę Okami nie stało nawet standardowej ceny gierki na konsolę, swoją nówkę kupiłem za 139 zł w sieciówce nie dla idiotów

Opublikowano

uncharted golden abyss mi sie bardziej podobalo niz duze uncharted1

ostatnio tez ogrywam disgaea4 i gigant po prostu

vizual novel nie lubie zbytnio ale jeszcze vita ma dwie danganrompy czy virtua last reward no i nie zapomnijmy o wipeout2048 ehhh szkoda tylko ze nie w 60fps 

Bo xboty hejtuja ps4 bez gier i system ps3, w przeciwienstwie do klapkow, ktorzy hejtuja caly dzial xboksa i wola grac w watch dogsa na kierownicy na ps4 niz w forze 5 i horizona 2.

wypraszam sobie od zawsze szanuje xboxa za trylogie pudzianow, dwa pgr, dwa horizony i ostatnie prawdzwie final fantasy zwane lost odyssey

Opublikowano

Dla mnie Unacharted>>>>Spelunky

Jedyny prawdziwy klon Indiany Jones'a to

Spelunky_Splash.png

przykro mi Nathan

301px-Nathan_Drake_Uncharted_Render_2.jp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.