Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

szkoda, ze najlepszy scenariusz Indiany Jonesa przelano do gry komputerowej, choc dla nas starszych graczy to chyba lepiej

0.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobrze, ze okami super sie sprzedalo na konsoli(od wspanialego sony), ktora posiadalo ponad 100mln ludzi i nie zamkneli studia. Nawalajmy same cody, bo oryginalne gry sie nie sprzedaja.

Ogarnij sie.

Okami wyszło po czasie na ps3 i wii. Na x-boxa nie Dlaczego?

Opublikowano

Bo ludki grają na x'ie w męskie gearsy czy kolejne części hejloł, a nie jakaś pedalską gierkę z chin, gdzie gania się zwierzakiem w kartonowej oprawie.

Opublikowano

Bo nie ma karabinów i statków kosmicznych w kształcie dildo.

Opublikowano

sprzeciw przeciez Amaterasu wykopywala i biegala po burakach!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Clover Studio zostało zamknięte przez Capcom w momencie premiery w Europie albo jeszcze wcześniej, więc to jak się sprzedało nie miało znaczenia, zresztą na premierę Okami nie stało nawet standardowej ceny gierki na konsolę, swoją nówkę kupiłem za 139 zł w sieciówce nie dla idiotów

CS zostało zamknięte w trochę ponad miesiąc po premierze Okami w europie bo w marcu tyle że Crapcom podjął o tym decyzje w październiku 2006 :(

I wracamy do punktu wyjscia, przypominam, ze aktualnie to ps4 pif pafami stoi.

No tak bo XO nimi nie stoi , no tak jedno D4 wszystko zmieniło :whistling:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Pamiętam że czytając recenzję w Extrimie Kali pisał że studio już jest martwe. Swoją drogą była by to chyba pierwsza gra, której wystawił by należne "10". Niestety Ściera się nie zgodził. xD Po latach gierka wylądowała w kupce wstydu wśród niedocenionych (t.j SOTC z oceną Stara 9=/10 i SH2,  9/10).

Opublikowano

no tak jedno D4 wszystko zmieniło

W które i tak mało który przeciętny xbot na świecie zagra.

Opublikowano

WAŻNE, ŻE JEST!

i można jej używać jako argument w CW na dowód, iż xbox ma nietuzinkowe, oryginalne i niekomercyjne gry

Opublikowano

jedno d4 wiosny nie czyni. na xboksie nigdy nie zobaczycie takich perełek jak okami, ico, shadow of collosus czy last guardian.

Opublikowano

Po sprzedaży widać że xboty to ameby i potrafią grać tylko w wyścigówki z cofaniem czasu albo pif pafy.

Opublikowano

Dobrze, ze okami super sie sprzedalo na konsoli(od wspanialego sony), ktora posiadalo ponad 100mln ludzi i nie zamkneli studia. Nawalajmy same cody, bo oryginalne gry sie nie sprzedaja.

Ogarnij sie.

przeca nie bede gral jak zwierze w jakas gre gdzie biega sie psem i nie szczela

Opublikowano

jeszcze zapomniałem o grach davida cage'a.

Opublikowano

jedno d4 wiosny nie czyni. na xboksie nigdy nie zobaczycie takich perełek jak okami, ico, shadow of collosus czy last guardian.

Dodałbym do tego takie megatony jak Killzone i Driveclub.

Opublikowano

jedno d4 wiosny nie czyni. na xboksie nigdy nie zobaczycie takich perełek jak (...) last guardian.

na ps4 tez nie :sorcerer:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

dobrze, że konsola tak dobrze się sprzedaje i sony będzie miało pieniążki na finansowanie kolejnych takich nietuzinkowych produkcji. na horyzoncie już rime, wild i everybody's gone to the rapture, a kto wie co przyniesie przyszłość !

Opublikowano

Logika klapow:

dobrze, ze na ps4 nie ma oryginalnych gier i tak by ich nikt nie kupil

co z tego, ze na xboxie sa oryginalne gry i tak ich nikt nie kupi

Co z wami nie tak?

Opublikowano

jedno d4 wiosny nie czyni. na xboksie nigdy nie zobaczycie takich perełek jak (...) last guardian.

na ps4 tez nie :sorcerer:

jak nie, jak w 2015 będzie nią Persona 5, oraz ta na którą czekasz ty sam. 8)

@Copper

Bo i tak się nie sprzedają vide Tales of Vesperia i Lost Oddysey. Co tu jest nie do rozumienia? Sprzedaż D4 to też finansowa klapa. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

rare w ms - teraz robią jakieś gierki na kinecta

mistwalker w ms - teraz robią jakieś gierki na komórki

itagaki w ms - teraz musi żebrać u nintendo żeby dali mu zrobić devil's third

widać wyraźnie kto jest tu rakiem zabijającym kreatywność.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no tak jedno D4 wszystko zmieniło

W które i tak mało który przeciętny xbot na świecie zagra.

Cii bo zaraz usłyszysz

Ogarnij sie.

a tutejsze kółko wzajemnej adoracji botów potrafi być straszne

Szkoda ze na ps4 nie ma na razie oryginalnych gier bo i tak by się sprzedały

co z tego, ze na xboxie są oryginalne gry jak i tak ich nikt nie kupi

Co z wami nie tak?

@fixed

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Sprzedaja sie slabo, tak samo jak okami, sotc i ico.

Oryginalne gry zawsze slabo sie sprzedadza, dlatego lepiej jak sa niz jak ich nie ma.

Zyjcie dalej w nadziei na oryginalne gry, gdzie sony wywala cala kase na marketing zeby wepchnac januszom jak najwiecej sprzetu. Destiny objawienie i driveclub forza killer.

Omg.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-31677-nie_tylko_posiadacze_driveclub_maja_problem_z_sieciowa_zabawa_na_ps4.html

Od czasu premiery NBA 2K15 fanatycy koszykówki mają duże kłopoty z logowaniem się do serwerów gry w wersji na PS4. Na oficjalnym profilu Twitter rzecznik prasowy 2K rzucił trochę światła na aktualną sytuację, twierdząc, że "problem powoli się rozwiązuje, ale wielu graczy ma nadal problemy z logowaniem". Osoby, które nie mogą nawiązać połączenia powinny zresetować swoje konsole i "zobaczyć czy to pomoże".

Co gorsza – niektórzy gracze zgłaszają, że stracili część swego postępu w MyCareer, zapisanego na serwerach gry.

Pamiętam jak na poprzedniej generacji sam sobie tłumaczyłem tą żałosną usługę sieciową Sony tym że jest darmowa. Natomiast jestem ciekaw jak wy sobie to teraz tłumaczycie klapki? Bóg tak chciał?

Kumpel, fan NBA 2K kupił sobie piętnastkę na PS4 (a PS4, żeby grać w 2K w 1080p i 60 k/s), bo miał problem z graniem na X360 (też jakieś błędy w logowaniu, na który nie mógł znaleźć nigdzie rozwiązania). Z deszczu pod rynnę

Fan NBA kupuje NBA LP a nie gierkę z tak zbugowanej serii czy to na PS czy na X.  Wiadomo oceny w gazetkach i portalach to same 9 bo recenzują je znawcy od kopanej. Na byle jakim forum tematycznym o NBA jadą strasznie tą cześć jak i 14, tak więc kolega się nie popisał.

Opublikowano

Sprzedaja sie slabo, tak samo jak okami, sotc i ico.

Oryginalne gry zawsze slabo sie sprzedadza, dlatego lepiej jak sa niz jak ich nie ma.

Zarówno SOTC, jak kolekcja Team ICO HD, Demons Souls, a ostatnio także Ni No Kuni i Dragons Crown sprzedały się dobrze. Nie wiem jak Okami HD, bo VGC nie uwzględnia sprzedaży cyfrowej. 

Zyjcie dalej w nadziei na oryginalne gry, gdzie sony wywala cala kase na marketing zeby wepchnac januszom jak najwiecej sprzetu. Destiny objawienie i driveclub forza killer.

Omg.

Ale co mnie obchodzi co komu wciska Sony? Nie dla tych gier kupuje ps4, a dla BB, MGS V, Rime i P5. W 2015, a rok później wii u dla Zeldy razy trzy. Rok 2014 dla psone poza Alienem, TEW i paroma indykami, to gó.wno obesrane. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.