Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oj boty , mam do was apel kupujcie te perełki a nie tylko w CW się nimi interesujecie :( przynajmniej będzie ich więcej i będzie jakiś sensowny powód do trzymania tej podkonsoli.

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie mogę się doczekać, kolejna piękna gra na świetną konsolę dla prawdziwych graczy.

Rozpoczyna się wspaniała era w moim życiu, generacja będąca opasłą beczułką miodu, z której co chwilę się ulewa. Posiadając combo PS4 i Wii U byłem ślepcem z klapkami na oczach, myślałem jak sonoklap, więc ze znacznie większą czułością traktowałem poczciwe pecety, w przeciwieństwie do tych bezdusznych plastikowych zabawek pod telewizorem. Na szczęście Xbox One zmienił moje poglądy o 180 stopni i naprowadził na właściwą ścieżkę. Ścieżkę funu, świetnego gameplayu, myślenia o grach po godzinach. Osiągnąłem zen gracza, znowu zwracam uwagę na to, co liczy się najbardziej w grach - przeżywanie emocjonujących przygód zapisujących się stale jako miłe wspomnienia. Nie myślę o konserwacjach sieci, o urywających się analogach - ostatni raz o pękniętą gumę stresowałem się jak byłem nastolatkiem, PS4 przypomniało mi te gorzkie chwile, trudno nazwać granie na tym czymś relaksem.

Tylko Xbox!

Tylko kolor zielony!

Tylko wyższa kultura konsolowości.

Opublikowano

Ping nie ekscytuj się tak , jak boty nie wykażą większego zainteresowania tymi perełkami (stąd też mój apel jako klapek posiadający XO) to MS mimo że chce im pokazać że jest też coś innego szybko wróci do swojej strategi klepania naprzemiennie sprawdzonych IP bo uzna że że tego chcą boty. To dopiero będzie przykre... Wierze w was boty że stać was na więcej niż Gears'y Halo i Forza :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Na brak perełek na X360 nie narzekałem. Fakt, trzeba było je często importować z Japonii płacąc po 300zł za grę, ale to była jedyna platforma w poprzedniej generacji, która obfitowała w japońskie shmupy. A to tylko wierzchołek góry lodowej. Myślę, że Xboks One przyniesie nam sporo wybitnych tytułów i o swoją przyszłość się nie martwię.

Opublikowano

Spokojnie Karas, D4 kupione zaraz po premierze, niedlugo SO sie wezmie jak oceny beda przynajmniej na 7, a potem Ori.

Najwazniejsza zaletą oryginalnych gier na xbone jest to, ze istnieja, bo na ps4 mega lipa.

Opublikowano

Jak D4 wyszło, to od razu w dzień premiery pobiegłem do sklepu po XBone, a potem po grę na marketplace. Je.bnąłem calaka i pogratulował mi nawet sam twórca gry. A u Was co? Ekipa od Drivecluba, która okłamuje i mąci? Która ma Was w (pipi)e, bylebyście wyłożyli pieniądze?

Edytowane przez ping

Opublikowano

D4? Zawsze z szacunkiem podchodziłem do tego tytułu.

Opublikowano

Spokojnie Karas, D4 kupione zaraz po premierze, niedlugo SO sie wezmie jak oceny beda przynajmniej na 7, a potem Ori.

Najwazniejsza zaletą oryginalnych gier na xbone jest to, ze istnieja, bo na ps4 mega lipa.

Całe jedno Ori vs Transistor + press B to Jason nagle takie fajne. Faktycznie pogrom.  :hi:

Opublikowano

Pokazałem dziewczynie trailer D4 oraz Fantasii Evolved jest zajarana, pokazałem jej trailer killzone czy drivecluba po 5 sekundach stwierdziła, że to jakieś gów.no dla januszy i każuali. Dziewczyna wie co dobre. ONLY ON XBOX

Opublikowano

Zadzwoniłem do matki i mówię "Mamo, na ps4 jest Driveclub i Killzone".

"Idź mnie z tym obesr,aństwem, powiedz lepiej co jest na xboxie"

"Mamo, D4 i Forza"

"No, lepiej."

Tak było.

Opublikowano

b6c3ebd428d1860638d7c435eb76f9f1f2aa8a22

Opublikowano

A na PS4 najlepsze gry w nextgenowej oprawie, których łoniak nigdy nie będzie posiadał, bo jest za słaby. Przykre...

Każda gra z PS4 może być odpalona na XONE w 30fps lub 900p, więc różnica jedynie marginalna dla janusza, więc w czym problem?

Opublikowano

Fajnie się zapowiada to Silence. Dobrze,że ten pseudo ex wychodzi tez na pc to człowiek sobie ogra jak tylko odkopie się z obecnego backlogu.

Opublikowano

A na PS4 najlepsze gry w nextgenowej oprawie, których łoniak nigdy nie będzie posiadał, bo jest za słaby. Przykre...

Każda gra z PS4 może być odpalona na XONE w 30fps lub 900p, więc różnica jedynie marginalna dla janusza, więc w czym problem?

Różnica 180p to za wiele dla klapka... Nie zdzierży tej zniewagi w postaci zaniżania jedynej właściwej szlacheckiej rozdzielczości...

To nic, że różnicy i tak nie widać.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Myślę żę Infamous SS to by ruszył w 360p max w około 15 klatkach.

Opublikowano

Nawet jakby ruszył bez problemu to kto by chciał w to grać.

Opublikowano

były podobne rozkminy przy okazji gier z xone, wyszło śmiesznie

tumblr_mvmfbdZzKK1qk874ho1_500.jpg

Opublikowano

Przecież wychodzi nowy COD, który jest kalką TF tylko bez mechów. Jeden futurystyczny pif-paf z mechaniką CODa w zupełności wystarczy.

Opublikowano

Różnica 180p to za wiele dla klapka... Nie zdzierży tej zniewagi w postaci zaniżania jedynej właściwej szlacheckiej rozdzielczości...

Szkoda że Fox Engine gardzi XO i gierki na nim śmigające to tylko 720p , wybacz ale MGS5 i Silent Hills (wyjdzie w ogóle na XO ?) w takiej rozdzielczości to tragedia :(

Opublikowano

b6c3ebd428d1860638d7c435eb76f9f1f2aa8a22

wypraszam sobie, moja historia jest prawdziwa

Opublikowano

Ja za to myślę, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną.

Opublikowano

Wiadomo, nie ten kaliber, co kiedyś różnica między 640p a 720p, wtedy to wręcz paliło w oczy.

Opublikowano

Dokładnie, slowa waszego boga klapersów czyli Waldusthecyca, który nie chce tutaj nawet wchodzić już bo sony i ps4 to takie gó.wno obesrane

bo prawda jest taka, że przy obecnej jakości tekstur to (pipi)a widać różnicę między 900/1080. Największa beka i tak jest ciągle z blacharzy którzy walą podnietę grami w 4K na monitorach max 30 cali. LOL. Różnicę robi duża przekątna - faktycznie gry 1080p na projektorze FHD powyżej tych 110 cali robią zdecydowanie lepszą robotę niż 900p (o 720p już nie mówię). Dlatego jeżeli ktoś gra na przekątnej poniżej 100 cali to musi być naprawdę kompletnym wizualnym purystą z wprawnym okiem co najmniej radiologa, aby granie w 900p "przeszkadzało".

jak ktoś nie wierzy to poratuje linkiem do sourca

Opublikowano

"Dlatego jeżeli ktoś gra na przekątnej poniżej 100 cali to musi być naprawdę kompletnym wizualnym purystą z wprawnym okiem co najmniej radiologa, aby granie w 900p "przeszkadzało".

W życiu nie słyszałem większych bredni, by cię nie obrazić zapytam tylko co ćpasz 

Opublikowano

bo prawda jest taka, że przy obecnej jakości tekstur to (pipi)a widać różnicę między 900/1080. Największa beka i tak jest ciągle z blacharzy którzy walą podnietę grami w 4K na monitorach max 30 cali. LOL. Różnicę robi duża przekątna - faktycznie gry 1080p na projektorze FHD powyżej tych 110 cali robią zdecydowanie lepszą robotę niż 900p (o 720p już nie mówię). Dlatego jeżeli ktoś gra na przekątnej poniżej 100 cali to musi być naprawdę kompletnym wizualnym purystą z wprawnym okiem co najmniej radiologa, aby granie w 900p "przeszkadzało".

jak ktoś nie wierzy to poratuje linkiem do sourca

Nie wierzę że to nie trolling ze strony waldka, to jest poziom "human eye can't see past 30fps"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.