Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli mają takie problemy, to powinni się szybko z MS dogadywać odnośnie Ryse i dalszej rozszerzonej współpracy, a nie jeszcze bardziej opóźniać prace. Jeżeli wszystko stawiali na jedną kartę, czyt. sprzedaż Cryengine, to musieli być niezłymi naiwniakami biorąc pod uwagę, że pewnie z 80% rynku multiplatformowego trzyma w garści Epic.

MS to niech ich oleje i da sobie z nimi spokój. Szkoda inwestować w tak marne studio. Tak szczerze mówiąc grałem od nich w Crysisy 1-2 i Ryse i po za grafiką te gry nie oferowały dosłownie nic.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Crysis 1 miał spory wtedy świat jak na FPS-a i ładne widoczki. Chodziłem sobie na rybki, plażę, jagody itd. Naprawdę można było się nieźle pobawić C1.

Opublikowano

Jedyny tytuł jaki im się w miarę udał to pierwszy FC.

Opublikowano

FC byl fajny, reszta do piachu. Niech MS wykupi Ryse I odda jakiemus innemu devowi bo IMO gra ma potencjal.

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że Crytek nie chce się pozbyć praw do marki Ryse i nie chce sprzedać ich Microsoftowi :/

Opublikowano

Chyba na eurogamerze. Też to widziałem. 

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że Crytek nie chce się pozbyć praw do marki Ryse i nie chce sprzedać ich Microsoftowi :confused:

Jak nie sprzedadzą teraz, to oddadzą za bezcen w postępowaniu upadłościowym :)

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że Crytek nie chce się pozbyć praw do marki Ryse i nie chce sprzedać ich Microsoftowi :/

Akurat tutaj MS jest na wygranej pozycji. Jak nie teraz to po bankructwie Crytek na licytacji ich iP, ajak sie nie uda to tez nie bede plakal. Podoba mi sie polityka odkurzania starych tytulow jak Phantom Dust czy Crackdown. Licze jeszcze na powrot Conkera, Too Human czy B&W. Ryse do szczescia nie jest mi potrzebne.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Too Human jedynie jako remake/reboot w końcu miała być to trylogia.

Opublikowano

Hmm... Too Human, ciągle mam dwie kopie gry :)

Opublikowano

Ta gra była całkiem spoko.Nie wiem czemu taka fala pomyj się na nią wylała.
Wiadomo,że większość z tych 100 milionów dolców została roztrwoniona i było to widać gołym okiem,ale nie zmienia to faktu,że grało się całkiem przyjemnie i nie męczyłem się kończąc Too Human.

Na sequel nie ma szans,bo była to chyba największa wtopa finansowa M$ jeśli chodzi o gierki.

Opublikowano

Na sequel nie ma szans,bo była to chyba największa wtopa finansowa M$ jeśli chodzi o gierki.

Jeśli MS sięgnie po to IP to na 100% dostaniemy remake jak aktualnie w przypadku Phantom Dust.

Opublikowano

tego trupa mogli by wskrzesić:

48b4e5ff60f42e59ccf55da54f8cbf92-Otogi__

Opublikowano

Wie ktos kto ma prawa do Too Human? Klimat tej gry bardzo mi sie podobal, potrzeba tylko jakiegos dobrego deva od slasherow I moze by cos z tego bylo...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wie ktos kto ma prawa do Too Human? Klimat tej gry bardzo mi sie podobal, potrzeba tylko jakiegos dobrego deva od slasherow I moze by cos z tego bylo...

Microsoft (chyba ;))

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ta gra była całkiem spoko.Nie wiem czemu taka fala pomyj się na nią wylała.

Wiadomo,że większość z tych 100 milionów dolców została roztrwoniona i było to widać gołym okiem,ale nie zmienia to faktu,że grało się całkiem przyjemnie i nie męczyłem się kończąc Too Human.

MS nie wydał na Too Human 100 mln $ - 100 mln $ miało być przeznaczone na całą trylogię, ale jak już było wiadome do czego wszystko zmierza to MS zakręcił kurek. Ale za 3X mln $ poszło się kochać.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No na playstation by to szło 3 dni, a xbox w trybie czuwania ściągnie to w 30min

Rzeczywiście tragedia :/

Opublikowano

W sumie kubson ma racje, na XBL nawet lacze 1mbit sciaga z predkoscia 1mb/s, w koncu placisz i wymagasz, MaZZeo zywym dowodem.

Rebellion told Eurogamer the patch makes various improvements to the game, and actually brings the whole game install size down to 19GB rather than 21GB.

Sciagaj dziffko 10gb zeby gra wazyla 2gb mniej.

#TYLKOXBOX

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Znajdź teraz osoby z łączem 1mbit,

Za to na playstation mając 50mb/s chcą nie chcąc i tak bedzie sie ściągało 1mbit

#sonytakiedobre

Opublikowano

No ja mam właśnie z tym downloadem tak jak piszesz. Mam transfer średnio 90mb a demo Raymana Legends pobierało mi się wczoraj nadzwyczaj długo. A to ważyło tylko nieco ponad 500mb.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.