Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Skoro wczesniej fapują do intra PS4 na myśl o ekstazie 1080p/60fps, przy okazji zerkając na dwie gry w wersji pudełkowej, podenicające ich z półki, to nic dziwnego, że potem ścierają gumę na gałce, lepkimi paluchami połączonymi z opadającym z pudełek po grach i z samej konsoli kurzem...

Ale przecież dawno ustalone ze gier na ps4 jest więcej, a to ze niektórzy z was maja gust z(pipi)any to już nie jest Sony wina.

Co z tego skoro 50% gier to indyki 2D które sa na innych platformach xDDDD

Tak przy nie zwiazanej, przypadkowej okazji, ale to Ori będzie zayebistym exem na Łoniaka.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ori będzie zayebista gra ktora ogram na blaszce

Opublikowano

Też ogram Ori na blaszce, ok?

Opublikowano

Jeszcze Don wkleja insajderow piszących szyfrem, że nową gra na xbona będzie pokazana na... E3 2015 XD gdzie beka, xbociki, gdzie wersja 2 "ponoc będzie na e3"? Gdzie cokolwiek? Czemuscie jestescie takimi hipokrytami.

Przynajmniej ma być to Banjo. Niech zobaczę tam jakikolwiek samochodzik, to podpale ich ruderę.

Opublikowano

dab1bacc2008.png

Opublikowano

wyszły już jakieś gry na ps4, czy kolejny rok konkuruje jedynie z androidem?

Opublikowano

Nawet telefony mają świetnie ocenianą wyścigówkę

http://www.metacritic.com/game/ios/asphalt-8-airborne

Tylko nie PS4.

:reggie:

Opublikowano

Aktualnie zaserwowali DC "ograj singla i żądaj  zwrotu kasy bo online nie działa"  , także końcówka tego roku w przeciwieństwie do pierwszej połowy należy do XO*

*w przypadku pominięcia multiplatform bo te jak wiemy są lepsiejsze na PS4 jedynym prawdziwym next-genie

Opublikowano

Ex4ct jaki bol dupy, musial za mna do kacika Lorda Gabena wejsc zeby dac mi minusa za to ze ode mnie za swa bezmyslnosc dostaje regularnie (pozegnalismy juz Irasa). Mam jednak nadzieje ze ta krotka chwila przy Panskim stole natchnela i go lordowskim swiatlem i zmadrzeje :pope:

choc w ta watpie, no ale internet sirius biznes

edyta oczywiscie ze tak wlasnie jest jak mowisz, ruszylo mnie, beka i tyle a nie ruszylo

edyta kolejna, kolezka jest jeszcze lepszy, do Spartakusa tez przyszedl by wlepic minusa

tumblr_n8zx5eg2jW1sfz9xxo1_250.gif

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Ex4ct jaki bol dupy, musial za mna do kacika Lorda Gabena wejsc zeby dac mi minusa za to ze ode mnie za swa bezmyslnosc dostaje regularnie (pozegnalismy juz Irasa). Mam jednak nadzieje ze ta krotka chwila przy Panskim stole natchnela i go lordowskim swiatlem i zmadrzeje :pope:

choc w ta watpie, no ale internet sirius biznes

Jaki sirius biznes musi to być dla Ciebie skoro Cie to ruszyło, powiem więcej, jeszczę większa satysfakcja XD dla mnie.

Opublikowano

to nie ta konsola

Opublikowano

Skoro wczesniej fapują do intra PS4 na myśl o ekstazie 1080p/60fps, przy okazji zerkając na dwie gry w wersji pudełkowej, podenicające ich z półki, to nic dziwnego, że potem ścierają gumę na gałce, lepkimi paluchami połączonymi z opadającym z pudełek po grach i z samej konsoli kurzem...

Ale przecież dawno ustalone ze gier na ps4 jest więcej, a to ze niektórzy z was maja gust z(pipi)any to już nie jest Sony wina.

Co z tego skoro 50% gier to indyki 2D które sa na innych platformach xDDDD

Tak przy nie zwiazanej, przypadkowej okazji, ale to Ori będzie zayebistym exem na Łoniaka.

Pix The Cat - 87% na metacritc ile klapków w to zagrało?

Opublikowano

Pix the Cat to wariacja na temat jednej z najpopularniejszej gry na komórki - Snake'a. Obserwując akcję z góry, zadaniem gracza jest zebrać wszystkie kaczuszki i doprowadzić je do celu. Problem w tym, że wszystkie one idą gęsiego za bohaterem i gracz musi uważać, by nie zablokować się własnym "ogonem". Dostępny jest również wieloosobowy tryb dla czterech graczy, gdzie musimy pokonać resztę używając rozrzuconych po planszach umiejętności specjalnych.

nie no kurfa. szanujmy się. 

Opublikowano

Pix the Cat to wariacja na temat jednej z najpopularniejszej gry na komórki - Snake'a. Obserwując akcję z góry, zadaniem gracza jest zebrać wszystkie kaczuszki i doprowadzić je do celu. Problem w tym, że wszystkie one idą gęsiego za bohaterem i gracz musi uważać, by nie zablokować się własnym "ogonem". Dostępny jest również wieloosobowy tryb dla czterech graczy, gdzie musimy pokonać resztę używając rozrzuconych po planszach umiejętności specjalnych.

nie no kurfa. szanujmy się. 

ALE 87 NA META I JEST NA PS4 NIE MA NA XBONIE SZACH MAT BOTKU  :newell:

Opublikowano

już nie ex dla plejstejszon 4  :Coolface:

Opublikowano

Jeśli nawet by rozgrzali te swoje biurowe komputerki, to na czym by w te gierki grali? Bo klawiatura myszka i pad od x'a to największe zło. No chyba ze podłącza swoje kierownice z ps trójek, które na czwórce sa bezużyteczne

Opublikowano

ALE 87 NA META I JEST NA PS4 NIE MA NA XBONIE SZACH MAT BOTKU  :newell:

I 7.0 OD SAMYCH GRACZY MAKAO PO MAKALE KLAPKU :yao:

Opublikowano

Jeśli nawet by rozgrzali te swoje biurowe komputerki, to na czym by w te gierki grali? Bo klawiatura myszka i pad od x'a to największe zło. No chyba ze podłącza swoje kierownice z ps trójek, które na czwórce sa bezużyteczne

:Coolface:

Opublikowano

Co to za gimbazeria z tymi minkami ? :facepalmz:

Opublikowano

przecież każdy porządny gracz wie, że jeśli grać to tylko padem od ps4

nexusae0_ouya-controlh0qxg.jpg

Opublikowano

przecież każdy porządny gracz wie, że jeśli grać to tylko padem od gc

811125-gamecube_controller.jpg

Fix'd

Opublikowano

Serce sie raduje, kolejnych dwoch kumpli kupilo ps4. Cieszy to tym bardziej ze za czasow szaraka i czarnuli wymienialismy sie grami, katowalo sie kanapowe multi, a na ostatniej generacji zbladzili i byl rozlam na dwa obozy. Teraz wszystko wraca do normy, nikt sie nie wylamuje, Sony znowu zdecydowanym liderem na rynku. Cos tam niby majacza ze kiedys kupia xbone dla tych paru exow, ale kogo to obchodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.