Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no to kanapowe multi fest na tym ps4 będzie :yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kurcze robimy to zle, jest nas o 103 za duzo panowie, jutro wyrzucam kazdego oprocz osob z najwieksza iloscia postow.

Fqou5HD.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wszystkie posty xbotów są przepełnione nienawiścią, no ja nie wiem jak tak można.

Opublikowano

Nawet Slim Shady jest ogarniety i kupił wlasnie Wii U <3

a ty kiedy kupujesz figaro? czy najpierw telewizor albo ps4?

Opublikowano

Kurcze robimy to zle, jest nas o 103 za duzo panowie, jutro wyrzucam kazdego oprocz osob z najwieksza iloscia postow.

Fqou5HD.jpg

level 72 XD

Opublikowano

LOL, jakos nie powiazalem tego faktu xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Stare dane, driveclub ma juz srednia 70% (na gamerankings, kidnappa mowil, ze to jedyny prawilny serwis)

Opublikowano

zazdroszczę wam chłopaki, fun aż wylewa się z ekranu.

Opublikowano

wreszcie jakiś dobry rywal dla NFS Rivals

Opublikowano

śmieszne jak teraz gracze narzekają na brak oryginalnych dobrych gier i wspominaja z utesknieniem RE, SH itp

a wychodzi Evil Within i pojawiaja sie teksty

"ee jak tak mozna, kupie jak wyjdzie patch który usunie te pasy"

"wez jaka grafa od razu widac ze crap, wracam do fify i bf'a"

wystarczy ze w Alienie zrobili ladna graficzke i juz sie zlatuja

" nie lubie sie bac i ogladac do tylu, gra juz do mnie leci, jak to wyglada"

"D4? Weeź i tak sie nie sprzeda, beka z gier co się nie sprzedają - patrzcie driveclub lepiej od forzy a niby taka dobra, hehe tylko Sony <3"

oczywiście klapy [*]

cancer only on ps4

Opublikowano

Nawet Slim Shady jest ogarniety i kupił wlasnie Wii U <3

Ano.

0cfd8e2c697f8dc1med.jpg

Opublikowano

Pewnie botki ze łzami w oczach wspominają moją ostatnią historię jak to wyszedłem z kumplami na piwko i beka była z jedynego. Wczoraj dla odmiany spotkałem się z dwoma innymi i oglądaliśmy u kolegi mecz Realu z Liverpoolem. Ja i jeden kolega fani Królewskich od malutkiego dziecka, drugi to samo tylko fan Liverpoolu. Mecz w miłej atmosferze, przy piwku. Po meczyku zachciało nam się zagrać na konsoli. Zaproponowałem aby kumpel wygrzebał starą 360 z szafy. Pierwsza beka była jak nam się przypomniało jaki wielki ta konsola ma zasilacz. Druga beka już dużo większa była jak konsola po włączeniu w menusach strzeliła RODa. Śmiechu było dobre 10 minut. Po tym wróciliśmy do grania na PS3. Rozmawialiśmy też o PS4 i szrocie Microsoftu. I tutaj zgodność stuprocentowa, że ta konsola "hamerykańska" to porażka i brakuje gier. Obecnie fani tej konsoli zmuszeni są kochać gatunek wyścigów, a konkretniej serię Forzę, bo tylko to mają dobre na tej podkonsoli. Więc znowu wyszło, że kolejni zwykli gracze, normalni ludzie, nie jakieś wieśniaki spod rynsztoku, tylko wszyscy po studiach, albo w ich trakcie wybierają PS4. Botki niech przybiją sobie piątkę z tymi ochlaj mordami co je tak nie raz tutaj wrzucają, aby podpierać się ich opiniami.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Mantis, a opowiedziales kolegom jak przeprowadzales kaczuszki w Pix the Cat na najmocniejszej konsoli na rynku czy jednak troche sie wstydziles?

Opublikowano

Eh ten try hard mantisa w stylu mendrka jest męczący.

Opublikowano

Mantis, a opowiedziales kolegom jak przeprowadzales kaczuszki w Pix the Cat na najmocniejszej konsoli na rynku czy jednak troche sie wstydziles?

Zaprosiłem ich na rewanż to im zademonstruję te wszystkie hity :thumbsup:

Opublikowano

2eobgr6.gif

Oficjalnie wystartował, hyyyyyyyyyyyppppppppppppppppe traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!11111111111111111
Opublikowano

Beka z kąsolarzy continued. 

Nieźle żescie sie wpieprzyli kupując te tostery. 

Opublikowano

Stare dane, driveclub ma juz srednia 70% (na gamerankings, kidnappa mowil, ze to jedyny prawilny serwis)

Wy bycie kłamcami wyssaliście z mlekiem matki? Nigdy nie pisałem, że gamerankings to jedyny prawilny serwis.

Opublikowano

Kiedy HALO collection wyjdzie na ps4? Bo nie mam zamiaru tego magnetowidu kupować dla jednego tytułu

Opublikowano

taa jasne a tu?

[...]  gamerankings to jedyny prawilny serwis

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Nieźle żescie sie wpieprzyli kupując te tostery. 

Ale o co ci chodzi? Że masz tytana i grasz w tibie czy symulator kozy, a posiadacze słabiutkiego PS4 grają w najładniejszy dostępny racer (tak wynika z analizy DF i każdej osoby, która nie ma problemu ze wzrokiem), czy w multiplatformy, który wyglądają niemal tak samo jak ich odpowiedniki na ultra wymagające po 6GB ramu na grafikę? Czy może piecze cię, bo takie tytuły jak Order czy Uncharted 4 ustanowią nowy poziom graficzny? O Bloodborne nic nie wspomnę, może tylko dodam, że żadna petycja czy składka na kickstarterze nie pomoże.

A teraz możesz wracać do blachy i pobawić się nią o tak

1280680128_brick-in-the-washing-machine.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.