Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tk, wez mu wytlumacz, bo ja nie dam rady.

Nic nie poradzę, że kłamstwo macie w genach. Są tu i tacy na forum co twierdzili, że mówiłem, że Drugi Syn to GOTY i system seller, albo, że brak trawy w Mafii 2 na PS3 mi nie przeszkadzał. Co z tego, że ogrywałem drugą mafie na x360, wy przecież wszystko wiecie najlepiej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti to już w ogóle z tym "najładniejszym racerem" xD. Milion drzew, grafika a gra to typowy pustak który zasysa przy nowej Forzie.

milej lektury

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-driveclub

Pojawiły się wymagania do AC, piękny tekst o Metro opisujący czym i kim są blacharze dla producentów kart i gier, to blachary schowały pasjansa do okienka i przypełzy do CW, rozwinę skrót Console Wars, bo jak wiadomo nie od dziś...

yGCQWdT.jpg

Opublikowano

To uczucie gdy PC w tym roku dostaje najlepsze RPGi, najlepsze wyścigi, PCtowy esport urósł w siłę jeszcze bardziej, najlepsze wersje multiplatform, kilka bardzo dobrych strategii i masę mniejszych perełek jak Abyss Odyssey (które na PS4 będą GOTY za rok jak dzadzą w plusie) a konsolowce myślą, że kogoś obchodzą jakieś gierki Ubisoftu ixde.

Yeti to już w ogóle z tym "najładniejszym racerem" xD. Milion drzew, grafika a gra to typowy pustak który zasysa przy nowej Forzie. Poczekajmy jeszcze na beke z konsolowej wersji Project CARS w którą będzie się grało jak w shifta. Warto dla takich gier kupić kierownice za cene konsoli i łudzić się że na konsole wyszedł wreszcie jakiś "symuator z prawdziwego zdarzenia".

#tylkoPC

przecież abyss oddysey jest na ps3 i xboksie360 lol. najlepszy racer jest na playstation 4 i na imię mu watch_dogs.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

PS3 miało 256mb ramu na grafikę, a dostało takie perły graficzne jak GoWIII, Uncharted czy KZ3.

nie chce mi się kopiować z wikipedii itp. zobaczcie co w sobie miało PS2 a jakie wymagania na PC miało GTA San Andreas xD

beka z blachy

Ja już nie mogą doczekac się premiery GTAV na pc, dopiero będzie beka z wymagań i z tego jak to chodzi, ale najpierw w listopadzie szlachta dostanie swoją wersje, a resztki i okruchy dla gimnazjalnych złodziejaszków w 2015.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dlaczego rozmawiamy o blacharzach? To nie jest forum dla Was, idźcie stąd.Blacha tylko do civilization (która i tak po wielu turach chodzi powoli nawet na dobrym pececie i przyprawia o nerwy).

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

komus trzeba opchnac te tytany. 

Idiotów nie brakuje.

So for the minimum specs you need a PC 2-3X more powerful than the PS4? Ouch

Konsole na rynku są już tyle lat, a blacharze są na tyle głupi, że nadal ich móżdżki nie pojęły faktu, że co roku producenci kart dokonują na ich dupach gwałtu i co najważniejsze, specyfika konsol i tworzenie pod nich gier, to zupełnie inny świat.

PS3 miało 256mb ramu na grafikę, a dostało takie perły graficzne jak GoWIII, Uncharted czy KZ3.

To ile poszlo tych szajsow ze znaczkiem sony? Jestes jednym z nich lol

nie chce mi się kopiować z wikipedii itp. zobaczcie co w sobie miało PS2 a jakie wymagania na PC miało GTA San Andreas xD

beka z blachy

Konsola odpalala soft ktory sie miescil na dyskietce i cala zaawansowanie opieralo sie na menadzerze karty pamieci lulzy

Programista robiac gre pod pc musi brac pod uwage od pyty roznych konfiguracji roznych producentow. 

Klapki jaranko rozdzialka, pikselami. Za rok karta graficzna za tysiaka zje wygladem wszystkie nowosci. Za 5 lat, to juz w ogole. 

No i tutaj klapki jak choragiewki odwracaja kota ogonem i nakazuja zmiane forum na cd action. 

Bol rowka srogi. 

Klapersy- kupujcie PC, tam bedzie dopiero pixel_fuck_fest. Dacie sobie wszystko na maxa, tytany sie rozkreca i bedziecie mieli jaranko grafika.

oh.. wait?! To grafika sie nie liczy tylko gry/exy? 

Barony gejmingu-rak branzy z uposledzona usluga online. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Też kur,wa nie rozumiem jakim cudem sprzęt z tak prawilnymi premierami w tym roku jak nieupośledzona wersja D3 RoS, Civ Beyond Earth, Divinity, CARS itd. itp. w ogóle znajduje się na jednej stronie z jakimiś prześmiesznymi chińskimi zabawkami, dla użytkowników których ważnym tematem jest w ilu pikselkach (xD) pójdzie jakiś AC (XDDDDDDDD). Tfu.

Opublikowano

no ale juz nie udawajcie ze devi na konsole sa super - tak piszecie z bekowej optymalizacji na pc, a co jest na konsolach? zamiast stabilnych betonowych chocby tych 30fps devi wola skaczace 25fps byle grafy za bardzo nie zubozyc. Alleluja, ze poczatek ps4 pod wzgledem stabilnosci animacji to niebo a ziemia w porownaniu z poczatkami ps3

Opublikowano

Też kur,wa nie rozumiem jakim cudem sprzęt z tak prawilnymi premierami w tym roku jak nieupośledzona wersja D3 RoS, Civ Beyond Earth, Divinity, CARS itd. itp. w ogóle znajduje się na jednej stronie z jakimiś prześmiesznymi chińskimi zabawkami, dla użytkowników których ważnym tematem jest w ilu pikselkach (xD) pójdzie jakiś AC (XDDDDDDDD). Tfu.

cars wychodzi wcześniej na blaszce czy o czymś nie wiem? bo ja słyszałem o marcu 2015... no chyba, że mówimy o early access. w każdym razie śmieszne te tytuły co wymieniasz w obliczu takich gier jak infamous second son, velocity 2x, infamous first light, transistor, driveclub, little big planet 3 i guilty gear xrd.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

beka z blachy

Konsola odpalala soft ktory sie miescil na dyskietce i cala zaawansowanie opieralo sie na menadzerze karty pamieci lulzy

Programista robiac gre pod pc musi brac pod uwage od pyty roznych konfiguracji roznych producentow. 

no ale czemu ma mnie to obchodzić na czym sie mieści soft, na czym opiera sie cale zaawansowanie i czemu zona programisty pod pc mu nie daje?

PC

GTA3 - ojj chodzi ale ledwo, GTA: VC - no doopa, trza dokupić ramu, GTA: SA - no nic bez nowej grafy sie nie obejdzie

PS2

GTA3 - ok, GTA:VC - ok, GTA:SA - ok

Opublikowano

Akurat ten ostatni cytat raczej przesadzony, bo ja dalem za kompa 3k rok temu i na min mi akurat pojdzie, co nie zmienia faktu, ze to wrecz zabawne jak devi maja wy(pipi)ane na blacharzy.

Asasyny to nawet na recommended słabo chodzą xD 

Po prostu pc ssie i tyle.

Mi Black Flag chodzi lepiej niż na PS4 - płynniej, z lepszą grafą.

Na....

...laptopie. Ja pier.dole jakie gó.wno.

ale ty jesteś naszym pingusiem pimpusiem.

Opublikowano

Zapomniałem że gta wychodzi na pcshicie w styczniu xDD

Opublikowano

Akurat ten ostatni cytat raczej przesadzony, bo ja dalem za kompa 3k rok temu i na min mi akurat pojdzie, co nie zmienia faktu, ze to wrecz zabawne jak devi maja wy(pipi)ane na blacharzy.

:teehee:

Ten post jest jak lewatywa dla każdego blacharza. Czysta, gorzka prawda. Tylko ślepcy nadal będą nadstawiać tyłek i mówić, o jak dobrze, poproszę o więcej.

Rok temu kupiony za 3k, ale pójdzie na low.

giphy.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

cars wychodzi wcześniej na blaszce czy o czymś nie wiem? bo ja słyszałem o marcu 2015...

A nie wiem, nie gram w gierki. Klapki regularnie wklejają jakieś listy w których połowa gierek to jakieś życzenia, które zostaną skreślone za pół roku albo przełożone na 2018, więc kogo to obchodzi :cool:.

Nie mówiąc o tym, że Early Access to ostatnio bardzo popularna i chwalona forma dystybucji na "konsoli" PlayStation 4 (DriveClub), więc nie rozumiem co w tym złego, że też wymieniłem ścigałkę na PC, która jest we wczesnym dostępie.

Opublikowano

Przeglądając to forum musze przyznać, że zatwardziałe konsolowe betony, które w życiu nie użyły kompa do czegoś innego niż filmiki i pasjans nie radzą sobie czasem z obecnymi"nextgenami" Pozostały im jakieś naleciałości z czasów ps2, czy innych gacków,gdzie włożyłeś płytę i grałeś(albo nie- piracka kopia) i gdy się pojawia problem ze ściągnięciem patch'a np do GT5, albo samoczynnie wysuwająca się płyta coś w nich pęka. zamiast wtedy coś zaradzić samemu zaraz chwytają za telefon i atakują biednych konsultantów na infoli

Opublikowano

Nie kumam betonu przy konsoli- konsola i gry, to po roku pc. Ale zapominam, ze rak branzy serwuje cebule i wiekszosc czeka na zrzut z plusa. 

Normalnie kupujac konsole i gry, to nie jest tanio i fajnie. 

Mnie XO z grami wyniosl na razie tyle co teraz topowy pc- sama buda. 

Ale som podroze w destiny, milion drzew, losowanie kto dzisiaj gra, a kto za tydzien, bo konserwacja i jest fajnie. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

luck, jak ci już pisałem, nie wchodź pijany na forum, bo nie idzie cię zrozumieć, człowieku zero składni, szanujmy się.

Do "kolegów" rodzice kupili mi pc do nauki, idźcie sobie stąd, bo jest zbyt śmiesznie, może wam się jakaś gierka z torrentów zassała wiec miłej zabawy na tych 21 calowych monitorkach.

Przecież to jest dla beki.
Jak można mieć dzisiaj problem kupując LEGALNIE gre z steama czy innego battleneta,jak te aplikacje wszystko ściągają typu dixy,srixy i sterowniki.

Poszły bomby prawdy o Metro, AC czy o pc za 3k, to zmieniają temat na jakieś sterowniki.

Opublikowano

ja lubie pc, zona ma na czym ogladac seriale jak rozjezdzam buraki w forzy na 50 calach

Opublikowano

Nie mówiąc o tym, że Early Access to ostatnio bardzo popularna i chwalona forma dystybucji na "konsoli" PlayStation 4 (DriveClub), więc nie rozumiem co w tym złego, że też wymieniłem ścigałkę na PC, która jest we wczesnym dostępie.

nie miałem w żadnym wypadku zamiaru krytykować early access. to bardzo dobry model dystrybucji i mam nadzieję, że więcej gier będzie się w ten sposób ukazywać na playstation 4. chciałem tylko dla jasności zaznaczyć, że project cars startuje na wszystkich platformach oficjalnie dopiero 17 marca.

Opublikowano

A wiecie ze jak w japonskim demie Guilty Gear Xrd rozwalicie Ky'a w pierwszej rundzie destroyerem to mu gumka do włosów spadnie? Nie wiecie janusze.

Opublikowano

Co za upośledy mogly by w ogole rozwazac kupno AC na PC? Na krolewskim stole tyle dan o niebo lepszych jest ze strach patrzec na portfel, bo tak topnieja zapasy dukatow. No ale co konsolowy plebs z pod znaku P(lejenato)stejszyn moze wiedziec? No wlasnie, niewiele. Tylko blacha, tylko eggs box.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

A wiecie ze jak w japonskim demie Guilty Gear Xrd rozwalicie Ky'a w pierwszej rundzie destroyerem to mu gumka do włosów spadnie? Nie wiecie janusze.

Nie wiedzieli, bo to wiedza tajemna, dostępna tylko dla naszego zakonu. Za jej ujawnienie będziemy musieli cię zabić zasilaczem od szrota.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Zakon Rycerzy Playstation

Chwytliwe cnie ?

Opublikowano

Yeti- ile i jakie gry kupiles na ps4? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.