Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj na allegro widzialem nowego xa za 1449, reka swedziala zeby kupic ale tak po prawdzie to tylko halo mnie intereseuje - ile na xbox live stoi preorder?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Można bez problemu sprawdzić.

Resogun

Outlast (nieruszony)

Valiant Hearts

Crapzone 6

Battlefield 4

Remaster Tlou

Oddworld

Destiny

Driveclub

Piszesz Yeti, myślisz Janusz

Te wykreslone, to gry z ostatnich tygodni. 

Rok po premierze, calkiem niezle. 

Widzisz i nie grzmisz....

I jaranko Destiny- sredniakiem, ale nie ma nic innego, to w cos trzeba grac.

Baroni gejmingu LOL 

Opublikowano

Rodzyn tygodnia z forum Wiedźmina 3 o The Last of Us:

Osobiście stęskniłem się za bohaterami i przymierzam się powoli do kolejnego "obejrzenia" gry na tubie. Niestety strasznie ciężko znaleźć jakiś dobry walkthrough bez komentarza na poziomie trudności grounded.

by Nars. Moderator na forum Wiedźmina 3. Przedstawiciel PC Master Race.

lol. I tak by nie przeszedl nawet z poradnikiem bo przecie jak mozna grac na padzie : p

Edytowane przez Kassmageant

Opublikowano

Janusze gejmingu też tak nadrobią MGS1-3 przed V. hehe chociaż nie, to nie jest ani trochę śmieszne.  :mellow:

xD na pececie od razu odpalą piątkę bo fajna skradanka a cutscenki się przewinie.

Opublikowano

Jako przedstawiciel rasy Lorda Gabena miałem TLOU ograne na premierę. :sir:

Opublikowano

Janusze gejmingu też tak nadrobią MGS1-3 przed V. hehe chociaż nie, to nie jest ani trochę śmieszne.  :mellow:

xD na pececie od razu odpalą piątkę bo fajna skradanka a cutscenki się przewinie.

jest jeszcze opis fabuły na wikipedii. 

Opublikowano

Dzisiaj na allegro widzialem nowego xa za 1449, reka swedziala zeby kupic ale tak po prawdzie to tylko halo mnie intereseuje - ile na xbox live stoi preorder?

Wszystkie exy na One w Polsce stoją po 220zł, MS dba o biednych polaczków.

(Driveclub 250zł, Sony ma w (pipi)e polaczków)

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Exy powinny byc tansze, ms sony i nintendo nie musza sami sobie przeciez placic marzy ktora narzucaja devom third-party - w rzyciach im sie wszystkim poprzewracalo.

I sorry ale gdzie dc za 250 zl, jest ten upgrade z plusa za 169, na to samo wychodzi, dostajesz pelna gre. Inna sprawe ze gre ktorej bys nie chcial a nawet jakbys chcial to nie dziala ale jest : )) Tlou bylo wydane cyfrowo w znosnej cenie, tam je kupilem, ale biorac pod uwage ze to last gen to i tak moglo byc taniej

Opublikowano
Poza tym niech ktoś wrzuci najaktywniejszych userow z tej edycji CW lub ostatnich np. 3 miesięcy. Będzie zabawnie.

3swm2hn.png

Opublikowano

Bansai jednak większy rycerzyk niż ja.

Oczywiście czołówka dla botow, a podobno tyle gier do ogrania bez kosodrzewiny na xbonie.

Odezwał się hardcorowy gimnazjalista. Chlopaszku, zanim ty ograsz w swoim życiu tyle gier co ja, to jeszcze trochę gier na xbona w hd ready wyjdzie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To dajesz YETI ile gier skończyłeś w ogóle. Tylko bez ściemy!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Spokojnie blacharze mają szanse na nadrobienie The Last of Us bo

The Last of Us: Game of the Year Edition Announced For PS3Sony has announced The Last of Us: Game of the Year Edition will be available on PS3 from November 11.

Currently only announced for Europe, though we're working to find out if other territories should expect to see it, the repackaged title includes the Left Behind prequel DLC, Abandoned and Reclaimed Territories multiplayer map DLC, and the harder Grounded Mode difficulty setting.

:reggie:

sony rak branży :hi:

Opublikowano

To dajesz YETI ile gier skończyłeś w ogóle. Tylko bez ściemy!

Od czasów C64 i Amigi trochę będzie.

Bluber, o co ci chodzi?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Z pińset?

Opublikowano

Exy powinny byc tansze, ms sony i nintendo nie musza sami sobie przeciez placic marzy ktora narzucaja devom third-party - w rzyciach im sie wszystkim poprzewracalo.

I sorry ale gdzie dc za 250 zl, jest ten upgrade z plusa za 169, na to samo wychodzi, dostajesz pelna gre. Inna sprawe ze gre ktorej bys nie chcial a nawet jakbys chcial to nie dziala ale jest : )) Tlou bylo wydane cyfrowo w znosnej cenie, tam je kupilem, ale biorac pod uwage ze to last gen to i tak moglo byc taniej

Pelna gre xDDD.

Opublikowano

No dobra, nie pelna. Pogoda dopiero przyjdzie w paczu : )) ps 4 jest dla mnie lepsza konsola, wiecej na nia bedzie gier Dla Mnie, ale przyznaje, to z tym dc to cyrk monty pythona im wyszedl. Gra odkladana na potege, a "ficzerow' w niej mniej niz w gran turismo 2 na szaraka

Opublikowano

Poza tym niech ktoś wrzuci najaktywniejszych userow z tej edycji CW lub ostatnich np. 3 miesięcy. Będzie zabawnie.

3swm2hn.png

wygrałem.

Opublikowano

Wrzucam update listy od Kyo

VihGHcE.jpg

Opublikowano

3swm2hn.png

wygrałem.

więc już możesz przestać trollować :D

Opublikowano

Odezwał się hardcorowy gimnazjalista. Chlopaszku, zanim ty ograsz w swoim życiu tyle gier co ja, to jeszcze trochę gier na xbona w hd ready wyjdzie.

Oj Yeti Yeti, ale Ty się pogrążasz. Gimnazjum to będzie coś koło 14lat nie?

Także założyłem konto na forumku jak miałem 5lat :teehee:

Dawaj te gry co przeszedłeś mistrzu, bo po Twoich profilach z konsol to biedą i januszem wali na 100km.

Rozumiem, że jak się przejdzie dużo gier z PSXa to potem gust się wypacza i ma się ochotę tylko na pif pafy?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Bluber, tylko nie niemiecka!

Opublikowano

3swm2hn.png

Większość sonybotów niż Zielonych Braci   :)

Ta lista gier yeti to na serio ?  przez rok czasu starszy brat fanka i irasa ograł tylko to i 90% gier to januszowy syf ?   :pinch:

Opublikowano

wiecej Sony bo wiecej PS4 na forum i na rynku :)

w top5 wiecej X, w top10 5-5

i ja załapałem sie na liste, dzięki, mimo statusu klapek :sorcerer:

edit: kto to  Chandler ?

Bansai - tak na serio to ja Cie zawsze lubiłem :wub:

(plusy sie skończyły)

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.