Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiscie ze nie, dlatego uzylem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przecież LBP to jeden z tych tytułów, gdzie nie chodzi o grafe, czy nawet fps'y, tylko o zabawę, a ta będzie płynąć tonami, bo taki jest jej cel. ciężko sie z tym nie zgodzić.

W obozie plejstejszyn znowu podwójne standardy.

Opublikowano

smuci mnie fakt, że yeti nie ograł jeszcze takich hitów jak knack, infamous second son, transistor, infamous first light czy velocity 2x. no, ale rozumiem - praca, rodzina, z kolegami czasem trzeba na piwko wyjść pogadać o tym jak to na xboksie nie ma gier. wybaczam. przynajmniej oddworld zaliczony.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Pamiętaj o meczach.

Opublikowano

pokryty sniegiem... czlowiek ktory ma 25 lvl w destiny... smiech na sali.

Zeratul, człowiek który w 2014 zatrzymał się na rozdzielczości hd ready.

Mam combo breaker'a Xbox One, PS4 i Wii U

bieberdealwithit.gif

Opublikowano

Klapy toczyły bekę z funkcji cofania czasu w forzy, a we fw 2.0 dostaną funkcję przejścia trudnego momentu przez kolegę. I kto tu jest niepełnosprawny.

Opublikowano

Wrzucam update listy od Kyo

VihGHcE.jpg

Tiaaaa, Ficuś i tk to klapki. Nie ma to jak gadać, że tk trolluje i tylko wymusza od naiwnych klapków plusy a jak przychodzi co do czego to na siłę wpisywać go jako klapka żeby tylko lista wyglądała nieco mniej gorzej.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ukryta opcja niemiecka to po prostu normalni ludzie ktorych stac na oba systemy? Wii u? Pcciarze? Cinkciarze?

Opublikowano

Słyszeliście już, że wszystkie bundle z Sunset Overdrive się wyprzedały na amerykańskim amazonie? Jaką liczbę obstawiacie, z 300k?

Opublikowano

Ukryta opcja niemiecka to po prostu normalni ludzie ktorych stac na oba systemy? Wii u? Pcciarze? Cinkciarze?

Nie, to jest najgorszy rodzaj człowieka. Niby bot, ale nie bot, niby blacharzy ale nie do końca, zależy na jaką gierke pozwolą i zasponsoruja rodzice.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja Ciebie Bansai zawsze szanowalem.

Opublikowano

Słyszeliście już, że wszystkie bundle z Sunset Overdrive się wyprzedały na amerykańskim amazonie? Jaką liczbę obstawiacie, z 300k?

Biorąc pod uwagę, że prawie ani razu się nie załapał do top 100, to za dużo ich tam nie rzucili.

Opublikowano

Nie, to jest najgorszy rodzaj człowieka. Niby bot, ale nie bot, niby blacharzy ale nie do końca, zależy na jaką gierke pozwolą i zasponsoruja rodzice.

Czyli dziecko na utrzymaniu starszych, ok, dobrze ze ich tak malo w takim razie :o

Opublikowano

Ta lista gier yeti to na serio ? przez rok czasu starszy brat fanka i irasa ograł tylko to i 90% gier to januszowy syf ? :pinch:

Dobrze, ze na xbonie są takie hardcorowe tytuły jak strzelanie do botow, cofanie czasu czy dokup lepszy silnik i przejedzie przez buraki. W przyszłości QB, czyli zatrzymaj czas, podejdzie na luzie i zalatw nieruchomego wroga. W przerwie między tak hardcorowymi grami można poskakać przed kinecten. Xbon, raj dla janusza i 10 letniego tv nie trzeba zmieniać. Wszystkie wąsy januszy aż klaszczą z wrażenia.
Opublikowano

To coś jak Ty, dalej Ci rodzice nie dali na infamous: ss. :teehee:

Opublikowano

pokryty sniegiem... czlowiek ktory ma 25 lvl w destiny... smiech na sali.

Zeratul, człowiek który w 2014 zatrzymał się na rozdzielczości hd ready.

Mam combo breaker'a Xbox One, PS4 i Wii U
I właśnie dla tego kupujesz multiplatformy w 720p zamiast w full hd.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Yeti jeszcze spłaca raty za swoją bravię i ma haluny z niedożywienia.

Opublikowano

Lepiej się nie nakręcaj, bo wyjdzie jak zawsze i znowu botki przez łzy będą mówić, że sprzedaż nikogo. Że cały świat przeciw im.

Opublikowano

Yeti jeszcze spłaca raty za swoją bravię i ma haluny z niedożywienia.

no cóż życie sonybociarni albo gry albo jedzenie, kupić zacofanego szrota ps4 bez gier i głodować przez 3 lata z rozłożonymi ratami   :rofl: 

boom-headshot-o.gif

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Pierwsze dwa miejsca na liscie Kyo:

1. :Coolface:

2. :Coolface:

Opublikowano

Pierwsze dwa miejsca na liscie Kyo:

1. :newell:

2. :Coolface:

fix'd

Opublikowano

Poczułem się urażony określeniem mnie jako "klapek"  :pechowiec:

Opublikowano

ja też, nic z Sony wspólnego nie mam ;( 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.