Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Power of da cloud wchodzi do gry, patch dayone 10gb zeby zmiejszyc rozmiar gierki o 2GB kurtyzano  :teehee:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jest dokładnie odwrócenie banana w tej generacji, kiedyś gigantyczne pacze na ps3 w day one i gorzej wyglądające multiplatformy, a teraz xbone dostał tą klątwę. ale i tak ściagnie 10gb na xbox one jest szybsze  niz 2gb na ps4 .

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Klątwa trzeciej konsoli :sorcerer:

Opublikowano

To nie wina konsoli, że partacze nie potrafią wszystkiego dopiąć jak należy. Jakbym kupił Snajpera i zobaczył na wejściu taką łatę to bym im chyba maila o zwrot pieniędzy wysłał. Najchętniej rzuciłbym producentowi tą grą prosto w ten nerdowski ryj ale to niewykonalne xD.

Ale to fakt, role się trochę odwróciły. To Xbox ma teraz trochę bardziej skomplikowaną specyfikację niż PS choć czytając testy by Digital Foundry w listopadzie nic na to nie wskazywało.

Opublikowano

Ja mam po kablu. Ciekawe jak download będzie wyglądał po 22.00. Muszę sprawdzić w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Tez mam po kablu i sciaga mi srednio 3mb/s, wyjatki w dni kiedy gry z plusa laduja wtedy wszystko leci jak krew z nosa.

Tak czy siak ...

>10 gb zeby gra 2gb mniej zajmowala

Opublikowano

pamiętam na ps3 resistance 3, dostałem od sony promke, odpalam 4 dni przed premierą BOING! 5,7 gb obowiązkowego pacza :D, a jak jest teraz z gran turismo 5? nadal gre mozna odpalić po 2,5 godzinie od włożenia płytki do czytnika?

juz nie kombinujcie. po obu stronach sa partacze, w sony ze jeszcze nie ogarnęło od poprzedniej generacji struktury sieciowej a ms za bycie dałnem dla devów

Opublikowano

Tylko #sonyslave moze wyciagac jakies Snipery z najciemniejszej nory. Na Xbona wychodzi tyle gier ze kazdy szanujacy sie Xbot juz odklada pieniazki na pazdziernik - listopad.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Prawda jest taka, że ten Sniper i tak nikogo. Ludzie czekają na Chief Collection w tym remaster Halo 2 ( :wub: )

Opublikowano

Ludzie czekają na Chief Collection w tym remaster Halo 2 ( :wub: )

Dokladnie, prawdziwych konsererow gamingu nie interesuja nowe gry, tylko remastery :teehee:. Kazdy szanujacy sie xbot juz szykuje pieniazki jak hav3n slusznie napomknal.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

pamiętam na ps3 resistance 3, dostałem od sony promke, odpalam 4 dni przed premierą BOING! 5,7 gb obowiązkowego pacza :D, a jak jest teraz z gran turismo 5? nadal gre mozna odpalić po 2,5 godzinie od włożenia płytki do czytnika?

juz nie kombinujcie. po obu stronach sa partacze, w sony ze jeszcze nie ogarnęło od poprzedniej generacji struktury sieciowej a ms za bycie dałnem dla devów

Teraz to jakoś po 4, jakieś 30 paczy, oczywiście bez tego nie można włączyć :wallbash:

W ogóle system 360ki >>>> system PS3, włączenie listy trofeów podczas gry może doprowadzić do (pipi)icy, mam nadzieję, że na PS4 chodzi wszystko już po ludzku.

Bansai, a jaka nowa gra wychodzi w tym roku na PS4? :D Na XOne jest chociaż zacnie się zapowiadający Sunset Overdrive. (tak, wiemy, że Insomniac może robić dobre gry tylko na playstation i wyjdzie kicha)

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Jest zapowiedziany na xbone jakis mega killer wgl ? no bo FH2, SO, HRemake i QB to raczej nie system sellery

Opublikowano

No trzecia czesc Snipera taka nowa XD

Opublikowano

No trzecia czesc Snipera taka nowa XD

Ale Halo collection mega nowosc #szykujportfelkurtyzano

Fuck logic.

Opublikowano

Erix - ja chetnie zagram w te wszystkie nie system sellery.

Bansai - Halo to legendarna marka, Sony takiej nie ma wiec nie zrozumiesz XD. Zreszta, ja najnardziej jaram sie Sunset I 8 osobowym coopem ♡

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bansai - Halo to legendarna marka, Sony takiej nie ma wiec nie zrozumiesz XD

A no tak, legendarna marka, tak, teraz rozumiem.

PS. Gralem w kazda czesc Halo oprocz ODST i szczerze ? Jesli to jest legendarna marka to ten ... juz taki Demon's Souls stoi 10 szczebli wyzej na drabinie niz Halo w moim prywatnym rankingu. 

Opublikowano

PS. Gralem w kazda czesc Halo oprocz ODST i szczerze ? Jesli to jest legendarna marka to ten ... juz taki Demon's Souls stoi 10 szczebli wyzej na drabinie niz Halo w moim prywatnym rankingu. 

No ale bez sensu porowynywac produkcje dla ogarnietych koneserow vs blasterki dla casuali ...

Opublikowano

Cudowne jest jak Sony klapki omijają temat premier na PS4 w tym roku :D jeszcze ponad pół roku do pierwszego exa, co chłopaki? (bo driveclub pewnie znowu przełożą, a i tak Horizon go zje na śniadanko)

Tak to jest jak się ulegnie nadmuchanemu hypowi (4 the players, tjaaa...) i kupi konsolę na premierę, później trzeba sobie poprawiać humor w temacie pisząc jakie PS4 jest super nawet bez gier.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

No ale bez sensu porowynywac produkcje dla ogarnietych koneserow vs blasterki dla casuali ...

Ale zamilcz, przeciez powiedzial ze to legendarna marka.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dziś potwierdzono że remaster Halo nie trafi na X360/PC.

Uffff ! No w końcu.

Opublikowano

W moim prywatnym rankingu Halo tez nie jest na najwyzszym miejscu co nie zmienia faktu ze ludzie za tymi grami szaleja I cztery glowne czesci Halo w jednym pudelku sa bardzo kuszace.

Opublikowano

W moim prywatnym rankingu Halo tez nie jest na najwyzszym miejscu co nie zmienia faktu ze ludzie za tymi grami szaleja I cztery glowne czesci Halo w jednym pudelku sa bardzo kuszace.

Co Ty gadasz, lepsza jest ekskluzywna beta Destiny.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Alpha, Beta jest na obu next genach tylko ze na Xbonie kilka dni pozniej?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Prawda jest taka, że ten Sniper i tak nikogo. Ludzie czekają na Chief Collection w tym remaster Halo 2 ( :wub: )

REMAKE synu REMAKE!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.