Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Niech ktoś zliczy, ile razy boty użyły tego gifa:

boom-headshot-o.gif

Bo jestem ciekaw.

Jak się znudził to Daddy może wrzucać tego:

2657582-hujljys.gif

PS. QB to open world w porównaniu do The Order.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fanek, Ty po za grafika to w ogole cos w grach widzisz?

Opublikowano

QB, korytarzyk, brak co-op, brak multi, co 4 minuty cutscenka, boty piszecie jakąś petycje do microsoftu aby skasowali ta grę i was nie obrażali?

PS. Muzykę do RIME pisze Akira Yamaoka.

boom-headshot-o.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zapomniałeś użyć argumentu związanego z szlachecką rozdzielczością i ilością klatek na sekundę.

Opublikowano

O kurde, ten QB ma częstsze przerywniki filmikowe od Ordera ;/

Opublikowano

6 min dodatkowego gameplayu I jak juz piecze XD

Opublikowano

QB, korytarzyk, brak co-op, brak multi, co 4 minuty cutscenka, boty piszecie jakąś petycje do microsoftu aby skasowali ta grę i was nie obrażali?

PS. Muzykę do RIME pisze Akira Yamaoka.

boom-headshot-o.gif

japonia wraca w glorii i chwale \m/

Opublikowano

6 min dodatkowego gameplayu I jak juz piecze XD

was piekło już po screenach Ordera xDD

Opublikowano

Mając w pamięci Alan Wake nic dziwnego, że piecze. Klapy widzą, że historia się powtarza.

Opublikowano

Mając w pamięci Alan Wake nic dziwnego, że piecze. Klapy widzą, że historia się powtarza.

No historia się powtarza, będzie strzelanka, która znudzi po kilku godzinach.

Nie grałem w Alan Wake.

Opublikowano

Pięknie rozpoczęty dzień, Akira piszę muzyke do Rime, QB okazuje się cinematic eksperiens, korytarzykiem, samograjem. Właśnie zalałem świeżo mieloną lavazze i słucham geniusza, który znów piszę muzykę dla nadgraczy.

Boty nie znajo, bo w tym czasie strzelali do skrzatów w Halo. [*]

Opublikowano

@Figaro

Grając w nią na YT też by mnie nudziła.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Wiem ze na xboxie mozna wbijac achievementy za ogladanie filmow i prace w excelu. Nie wiecie moze kiedy maja tam wprowadzic achievementy za ogladanie playthrough na YT?

Opublikowano

Akurat ten ficzer ma być dodany w updacie 2.0 na Ps4. Klapy będą platynować.

Opublikowano

UWAGA PSYCHOKLAPY!!  We wtorek aktualizacja 2.0 na którą wszyscy czekacie/my :trophy_silver:

Będzie można zmienić KOLOR TŁA W DASHU!!!! :yao:

Niestety brak będzie koloru wyższej Kultury znaczy się: TAKI,O  :facepalmz: 

P.S. Oczywiście o ile SONY pozwoli pobrać łatkę i serwery wytrzymają...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

QB mnie jara bo cenie sobie ta firme i lubie Max Payne ale faktycznie mega bekowe jest czytanie postow podjaranych botow jaki ten gameplay jest piekny jak tam co minute jest cutscena, a calosc to totalny korytarzyk. Tu to nie przeszkadza ale cokolwiek z Ordera to juz jihad.

podwojna moralnosc botow nigdy nie przeminie

Opublikowano

od dawna powtarzam, że nie ma takich hipokrytów na ziemi, jak xboty xD

Opublikowano

Akurat ten ficzer ma być dodany w updacie 2.0 na Ps4. Klapy będą platynować.

Nie chce rozczarowywac ale achievementy za ogladanie filmow i Bóg wie co jeszcze to ze pozwole zacytować "tylko xbox!". Ale nice try.

Opublikowano

Graficznie wygląda bardzo ładnie, co z tego wyjdzie to zobaczymy. Ale z tego co widać to będzie cinematicikspiriens,shoot,shoot,cut,cut,shoot,cut - the end.

Opublikowano

W skrócie: 'Tak bardzo nas boli, że dostaniemy kolejnego exa 6/10, a paskudne boty w tym czasie będą mogli ogrywać syte pozycje'.

Dobrze, że Sony daje Wam chociaż YT, o ile PSN będzie działać - sobie coś obejrzycie.

No co zrobisz jak nic nie zrobisz.

Opublikowano

oj klapy

sinematik w the order to "śmierć w wenecji"

sinematik w quantum break to "equilibrium"

mam nadzieje, ze pomoglem

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gra swiatel na poczatku i plynne przejscia pomiedzy cutscenkami i gameplayem...jak ja sie tej gry nie moge doczekac  :banana:

Nowy material jest swietny :)

Co w tej grze sie odpierdala to ja nie wierze o_O

plynne przejscia rozgrywki w cutsceny, korytarz 2x2m, epickie skrypty, mega hiper zagadki polegajace na przesunieciu platformy by moc na nia wskoczyc - EXY MICRSOFTU NA NOWO WYMYSLAJA KOLO, CO ZA REWOLUCJA

XBOTY poznaly CINEMATIC EXPERIENCE, gatunek ktory zrewolucjonizowal w tpp Uncharted2 ale wiadomo to co jaralo baronow gamingu w 2009, teraz przyjdzie do zacofanych xbotow w 2015

Opublikowano

Ficus jak sie szamocze XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wracając do tematu korytarzyka, to mając w pamięci poprzednie gry Remedy zazwyczaj obszary były w nich w miarę rozległe i całkiem udanie maskowały możliwość przejścia tylko jedną drogą. Zwłaszcza w AW można było się zgubić. Także wstrzymałbym się z tym szufladkowaniem, wątpię, by w QB był korytarz niczym w FF XIII, jak to wszyscy tutaj kręcą z tego bekę.

Ps. Lub jak w The Order, coby nie było, że napisałem coś na poważnie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

bo serio mam beke , QB na pewno bedzie super, sam bym chetnie ogral ale smieszy mnie jaranie sie jaki tam jest gameplay, jakie to super itp - to max payne w przyszlosci, max payne4 future po prostu, zamiast adrenaliny i slow-mo, bedzie pauza czasu, procz tego to standardowe korytarzykowe pif paf, z masa skryptow, epickich skryptowanych momentow i pewnie jeszcze daja QTE

mi to nie przeszkadza bo od czasu do czasu uwielbiam zagrac w korytarzykowe odpicowane cinematic expierience ale beke mam nieziemska, ze to samo od sony to juz rak branzy i rownanie graczy do malp itp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.