Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Hav7n, owszem jestem fanem wyścigów, FH2 to gra przy której się usypia, Forza 5 jest ok, nic ponad to, ile można jeździć po trasach które można policzyć na palcach jednej ręki.

Czekam na Forze 6, będzie znów powód by kupić xboxa one, pewnie będzie już po 999zl czyli tez w cenie ile faktycznie warta jest ta konsola.

Na chwile obecna więcej wygrałem godzin w DriveCluba niż w FH2 i Forze 5 razem....

A lada chwila wychodzi od za(pipi)ania tytułów, każdy z nich lepszy na PS4, już teraz nie mam czasu ograć wszystko co chce a jest już dostępne.

Wiec czemu piecze cię ze sprzedałem xboxa ona? Po co mi on? Po to by trzymać go dla SO - słabej kopii pedaua w rurkach z dodatkiem amerykańskiego taniego żartu w past genowej grafice?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale sie unosicie wszyscy od rana :f

Ja mam trochę wyje,bane, na Xboksie nie brakuje gierek ze swobodą, to na PlejStejszon nawet wyścigi są korytarzówkami. Więc korytarzyk na X1 tylko zwiększy pożądaną "różnorodność", nie psując krajobrazu.

Pozdrawiam! :hi:

Ja mam obie konsole, Wii U i pieca z GTXem 780 wiec w sumie ... tez mam wyebane :teehee:. A w Uncharted 1 i 2 mam nawet platyne, taki ze mnie fanatyk Drejka.

Pozdrawiam kolege i zycze milego dnia! :hi:

PS. Tylko Xbox, no, chwilowo jeszcze STEM, bo nowa civka wyszla, a, no i Nintendo bo Bayonetta 2, no ogolnie to TYLKO WSZYSTKO (oprocz plejsteszon oczywiscie, przynajmniej do lutego pardon.gif)

Opublikowano

bo serio mam beke , QB na pewno bedzie super, sam bym chetnie ogral ale smieszy mnie jaranie sie jaki tam jest gameplay, jakie to super itp

:ninja:

A tak powaznie.....skoro sam twierdzisz ze gra bedzie swietna to dlaczego Cie boli ze komus innemu rowniez sie podoba?

Zaden z cytatow ktore wczesniej przytoczyles nie wspomina o rewolucji, nowej jakosci gameplayu itd.

To juz sobie sam dopowiedziales :sweat:

bo smieszy mnie, ze ci sami ludzie co sie nagle teraz jaraja QB bo ex na xone, od niepamietnych czasow szydzili z serii uncharted i innych korytarzykow i heavy rain cinematic experience

ja przynajmniej nie okazuje hipokryzji - jaralem sie uncharted, lubie tomb raidera, cod4, heavy rain, chetnie zaliczylm bym trylogie gyrosow itp i tak samo jaram sie teraz QB

Akurat fakt ze QB jest exem na One jest na moja niekrzysc bo zamiast klocka kupilem PS4 i nie zamierzam tego stanu zmieniac.

Prosze wskaz, gdzie szydzilem z Uncharted i innych korytarzykow.... :whistling:

Opublikowano

o (pipi)vva co ja pacze....nagle kazdy xbot to fan uncharted i heavy rain i juz cinematic w uncharted i heavy rain jest super bo QB, teraz to tylko Order jest zle

HAHAHAHAHAHA

od kiedy wyszło d4 to heavy rain nagle super. gdzie się podziało press x for jason? hipokryzja botów...

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tak zwana "bociarnia" pisze w CW rzeczowo, spokojnie, nie obrzuca nikogo błotem.

No i taki luck jest tego idealnym przykładem...

oh, wait.....

Opublikowano

Tak zwana "bociarnia" pisze w CW rzeczowo, spokojnie, nie obrzuca nikogo błotem.

No i taki luck jest tego idealnym przykładem...

oh, wait.....

to jakiś nervous breakdown był chyba. mam nadzieję, że przyjechali panowie w kitlach, wsadzili go w kaftan i zamknęli w pokoju bez klamek. albo chociaż na odwyku. granie na xboksie potrafi zniszczyć człowieka.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ryse to system seller

Nie, Ryse to po prostu

z10592712Q,seler.jpg

Opublikowano

Prosze wskaz, gdzie szydzilem z Uncharted i innych korytarzykow.... :whistling:

ale ja ciebie nawet za xbota nie mam wiec nie do ciebie sie to odnosilo, zreszta nie mam czasu i nawet checi odkopywac miliony postow w kazdym CW by wycignac jakiegos haka na kazdego - beka z press X do jason byla od premiery, podobnie jak z cinematic experience uncharted2

Opublikowano

W świecie komputerowców piękny poranek:

wQc60D5.jpg

Kur.wa jaka panika, że gierka nie ruszy XDDDDDDDDDDD

Dobrze mieć konsole.

Opublikowano

wQc60D5.jpg

Dobrze mieć konsole.

możemy się przekomarzać między sobą, ale na koniec dnia to i tak największa beka z blachar. żałosne.

Opublikowano

Sinematik ekspirjens, brak coopa i multi - sorry boty, nie możecie się tym jarać.

Cinematic experience, korytarzyk, pif-paf. No cóż, boty naśmiewały się z tego całą poprzednią generację, teraz jak dostają tego typu gierkę to już jest jaranko. Podwójne standardy.

6 min dodatkowego gameplayu I jak juz piecze XD

Czyli co, jak ktoś się naśmiewał z korytarzowego cinematic experience Ordera to dobrze, a jak ktoś sie naśmiewa z takiego samego QB to od razu piecze? Wygląda to niestety mocno przeciętnie. Śmialiście się z The Ordera a dostajecie mniej więcej to samo.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

smialy sie z uncharted, smialy sie z heavy rain? gdzie masz dowody??nazwiska!!! przeciez tu kazdy dzis pisze, ze uncharted i heavy rain od zawsze szanowal

Opublikowano

Ins, ale możesz zmienić ten avatar i sygnature? Bocie jeden.

;)

Opublikowano

Uważaj Ficuś bo z tego podniecenia jeszcze narobisz pod siebie. Komicznie to wygląda.

Opublikowano

wQc60D5.jpg

Dobrze mieć konsole.

możemy się przekomarzać między sobą, ale na koniec dnia to i tak największa beka z blachar. żałosne.
Zgadza się.

Teraz co trzeci z nich leci do sklepu po nową kartę graficzną, by móc pokazać kumplom na ultra i kręcić bekę z konsol, gdzie trochę gorzej będzie wyglądało...

Prawdziwy rak branży.

Skoro dziś panuje takie zawieszenie broni, wspólnie głosimy politowanie z blachy(jak za dawnych czasów), a boty szanują samograje Sony, to wypadało by też przeprosić się Klapkom z krasnalami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

smialy sie z uncharted, smialy sie z heavy rain? gdzie masz dowody??nazwiska!!! przeciez tu kazdy dzis pisze, ze uncharted i heavy rain od zawsze szanowal

A przepraszam. Zapomniałem, że na XO jest D4 i QB. Teraz Heavy Rain, Beyond i seria Uncharted to przecież GOTY. Pamiętam te posty jak boty pisały, że Uncharted jest tak genialnie oskryptowany i czekają na tego typu grę na Xboxie, no i ta podjarka CIężkim Deszczem gdzie po prostu filmowość welewała się z ekranu. Tak bardzo chcieli tego typu gier to wielki MS wreszcie posłuchał ich próśb. Cieszmy się razem z nimi, ze wreszcie doznają geniuszu cinematic experience i korytarzowego pif-paf

Zauważyłem pewną prawidłowość:

Klapy natomiast, skaczą wszystkim do gardeł jak poirytowane ratlerki. W sumie nie dziwię się, gdyby serwowano mi hity pokroju MISIÓW I DRZEWEK czy gry w wersji EARLY ACCESS jak na STEMIE po 239zł (Driveclub) to też bym nerwowy chodził.

Od razu nasuwa się znany już wniosek - Wyższa Kultura Konsolowości. Chyba nie muszę wytłuszczać, która grupa nosi to hasło w sercu?

To ostatnio słabo chyba śledzisz forum. luck już wczoraj dał popis chamstwa za co oczywiście dostał ukarany.

Tylko boty zwyzywają cię od nieudaczników i napiszą, że sony sra ci na klatę. masz rację. WYŻSZA KULTURA KONSOLOWOŚCI

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

wQc60D5.jpg

Dobrze mieć konsole.

Zgadza się.

Teraz co trzeci z nich leci do sklepu po nową kartę graficzną, by móc pokazać kumplom na ultra i kręcić bekę z konsol, gdzie trochę gorzej będzie wyglądało...

Prawdziwy rak branży.

Ej, ale czemu od rana obrażacie rejwen_rejwen?

Opublikowano

ładnie klapkom odbiło się na psychice jak kiedyś pewnie mazzeo z ins'em hejtowali HR to do dziś dzień w każdym xbocie widzą hipokrytę na wieść o ogranym x to yason

ficuś pewnie ogrywa watchdogsa na kierownicy, jestem pewien, że tak bo kiedyś tak klapy pisały w cw

Opublikowano

Bo konsole > PC.

Tak było zawsze.

Opublikowano

@kidnappa

W każdym stadzie znajdzie się czarna owca. Do mnie bardzo nieładnie napisał niejaki MANTIS sugerując mi chorobę umysłową i głupotę nabytą, bardzo mnie to ubodło, gdyż uważam się za inteligentnego, acz wrażliwego młodzieńca.

Niemniej jednak jestem przykładnym Xbotem, nie obrażam, za to zrzucam brutalne bomby prawdy.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ja też nie obrażam, ale mimo wszystko po stronie xbotów tych jak nazwałeś "czarnych owiec" jest całkiem dużo niestety.

Opublikowano

Nie zamieniłbym 10 owiec ze swojego stada na jednego Irasa.

Opublikowano

I oby Mendrek nigdy nie kupił xboxa.

Amen.

Opublikowano

Nie zamieniłbym 10 owiec ze swojego stada na jednego Irasa.

tu niestety wpis, jeszcze Mendrka mozna dodac ale ten chyba jakas prace podlapal bo cicho siedzi ostatnio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.