Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Podejrzewam ze jak Bioware siada do Dragon Age'ow / Mass Effectow, to kochane EA (przypominam, tecza lubi EA) wysyla im dyrektywy ile w teamie ma byc pedalow, kobiet i czarnoskorych, coby przypadkiem nikt nie poczul sie urazony, oczywiscie trzeba na szybko cos wymyslec, i oto skutki, nasza teczowa druzyna (les, gay, black female, plain ugly):

Przecież BioWare to ich specjalna dywizja od tego, tam już nie pracują ludzie stojącymi za grami, którymi się jaraliśmy przed laty tylko banda kochających inaczej beztalenci. A najgorsze jest to, że ludzie to kupują i wspierają...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zauważyłem pewną prawidłowość:

Tak zwana "bociarnia" pisze w CW rzeczowo, spokojnie, nie obrzuca nikogo błotem.

dlatego polecial soul, a kolejny as nie moze pisac przez kilka dni
Opublikowano

A najgorsze jest to, że ludzie to kupują i wspierają...\

Niektórym wystarczy logo Bioware na pudełku i już fap fap fap.

Opublikowano

@bansai: to dopiero początek. SJW bardzo naciskają na bioware żeby w nowym mass effect były takie dziwne dewiacje jak "związki aseksualne". mam nadzieję, że będzie można w tak związek utworzyć z jedną z tych ameb komunikujących się za pomocą kolorów.

Ja dostalem raka jak przeczytalem na forum wiedzmina wymog o opcje aby Geralt byl gejem (autentycznie napisalem typowi zeby spyerdalal na drzewo i nigdy juz nie wszedlem na to forum ponownie - wiem forumku ze to nieladnie z mojej strony, ale ciezko mi o jakakolwiek konstruktywnosc kiedy ktos probuje namacic w mojej ulubionej sadze).

Niedawno jakas oburzona grupa transow tez cos przebakiwala ze ciagle sa wykluczani z gier i chca cos z tym zrobic.

Quo vadis gaming ? :confused:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Pamiętacie Micro Machines? jego duchowy następca nadchodzi, jaram się

uwielbiam takie gierki, a tu jeszcze codemasters a oni potrafią racery robić. wiadomo czy będzie na vitę? @bansai: no bo geralt jest heterekseksualnym, białym mężczyzną co samo w sobie jest zbrodnią. check jor priviledge!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Pogralem dziś na xbonie w końcu.

Konsolą - design bardzo ładny. Chyba najladniejszy next genów.

Pad - poezja.

Buraczki - grafa ohydna (chociaż może wina tv), ale grało się ok.

Opublikowano

Xbox one jest ładny, podświetlane logo na przednim panelu jest bardzo ładne, szkoda tylko ze plastik rysuje się od wycierania kurzu mikrofibra a zasilacz jest na zewnątrz mimo tak dużego pudła.

Opublikowano

Obiektywnie patrząc wyprowadzenie zasilacza na zewnątrz jest jednym z rozsądniejszych pomysłów przy projektowaniu jakiegokolwiek sprzętu elektronicznego - oddawanie ciepła poza konsolą to dla mnie duża zaleta, nie mówiąc już o tym, że jak zasilacz się spier.doli, to wystarczy że kupię nowy - nie muszę wysyłać konsoli na gwarancję.

Opublikowano

A czy przypadkiem pierwsze modele PS2 nie miały zasilacza w środku, co powodowało ich awaryjność, a później w slimce wywalili go na zewnątrz?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Bojowe zadanie dla obydwu drużyn. Nie chcę zakładać nowego tematu. Proszę o merytoryczne argumenty najlepiej posiadaczy obydwu konsol. xbone czy ps4? ale tak serio bez trollingu i bez ataków na obóz konkurencji. Proszę o kilka argumentów.

Opublikowano

WiiU teraz, PS4 za rok, ewentualnie w 2014 ogrywac zaleglosci

Opublikowano

Bojowe zadanie dla obydwu drużyn. Nie chcę zakładać nowego tematu. Proszę o merytoryczne argumenty najlepiej posiadaczy obydwu konsol. xbone czy ps4? ale tak serio bez trollingu i bez ataków na obóz konkurencji. Proszę o kilka argumentów.

PS4 bo

-LB3

-nieograne jeszcze TLOU

-PES 2015 w lepszej wersji

-inne multiplatformy, które działają sprawniej

-Wild

-Rime

3 pierwsze wystarczą ci na dłuuuugie godziny. A poza tym bedziesz zwyczajnie dużo bardziej spokojny o rozwój playstation, xone to duża niewiadoma.

Opublikowano

Jak dla mnie XOne - za pada, który trzyma kilkanaście godzin na jednym ładowaniu, a baterie mogę sobie po prostu przełożyć jak się wyczerpią (pad od PS4 ze światełkiem = 4-5h grania na jednym ładowaniem), za wygodny interfejs, za świetne gry, za mega konsolowy feeling, za zasilacz na zewnątrz, za praktycznie niezawodną usługę live, za świetne gry w Games with Gold, za świetne EA Access, za całą masę innych rzeczy.

Weź PS4 - dostępność gier w Polsce jest lepsza, mi to koło pyty wisi, bo i tak większość zakupów robię poza granicami kraju, ale wiem, że dla wielu osób to nie lada problem. W przypadku kloca allegro zaje.bane jest aukcjami z lewymi kontami, pudełkowych gier wystawionych w formie licytacji jest teraz chyba 20.

Edytowane przez ping

Opublikowano

W poprzedniej generacji byłeś botem czy klapem?

Jak botem, to na PS4 będą Cię irytować rzeczy, które nazywam justsonythings.

Buczenie konsoli, wypier.dalanie z gry na pulpit, konserwacja PSN co chwilę (jak jesteś offline to nawet nie możesz zobaczyć za co zgarnąłeś trofi), plucie w twarz i niespełnione obietnice (ostatnio m.in. driveklub dla plusowiczów - Sony jest tak wiarygodne jak polscy politycy) to tylko część niedogodności z którymi przyjdzie Ci sie borykać.

A pad to kawał gów.na - świecąca lampka zżerająca baterię, skrzypiące triggery czy ścierające się gałki irytują. Jak grasz to bez kitu martwisz się, że zaraz Ci guma pęknie, jak podczas pierwszego stosunku seksualnego.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Poza lepiej wyglądającymi multiplatformami po stronie Sony, różnicy w padach i jakości działania usług sieciowych to jest dość indywidualna kwestia. Jeżeli, załóżmy, że od dwóch generacji bliżej Ci do gier i obozu MS/Sony, to ciężej będzie dostrzec zalety gier i sprzętu konkurencji.

Opublikowano

Zawsze mnie rozwalają takie pytania.

Sam nie wiem czego chcę, ale niech ktoś mi podpowie.

Opublikowano

kupuj xone, genialny horizon2, fotorealistyczny ryse, japonska perelka d4, dlugi czas pracy pada, swietna bijatyka Ki w przystepnej cenie, mniejsza awaryjnosc, stabilna infrastruktura sieciowa, zaraz remaster gry wszechczasow, w 2015 innowacyjny QB i gra od geniuszy z Platinium

tylko xbox, tylko wyzsza kultura konsolowosci, sam zastanawiam sie nad sprzedaza ps4

Opublikowano

PlayStation było, jest i będzie królem - gry najlepsze, gier najwięcej, Naughty Dog perłą w koronie. Z czasem jakaś grupa biedaków chciała konsolę i przesiadła się z PC (kupowanych przez rodziców do wszystkiego - stąd kult grania na maszynie do pisania) na Xboksy - i cwaniakują. Tymczasem wszelkie X-y przy PlayStation są malutkie.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

kupuj xone, genialny horizon2, fotorealistyczny ryse, japonska perelka d4, dlugi czas pracy pada, swietna bijatyka Ki w przystepnej cenie, mniejsza awaryjnosc, stabilna infrastruktura sieciowa, zaraz remaster gry wszechczasow, w 2015 innowacyjny QB i gra od geniuszy z Platinium

tylko xbox, tylko wyzsza kultura konsolowosci, sam zastanawiam sie nad sprzedaza ps4

To platynowi sa nakręceni na jakiś ex na xbona?

Opublikowano

Miało być merytorycznie i bez jadu, a wychodzi jak zawsze. Niektórzy z gimnazjum nie wyrośli.

Opublikowano

na playstation wszystko jest lepsze. bierz playstation.

To platynowi sa nakręceni na jakiś ex na xbona?

tak - nazywa się scalebound. ale to żaden argument przemawiający za xboksem bo ten developer schodzi na psy. ich ostatnia gra zgarnia oceny oscylujący w okolicach piątki.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ja bym bral Xboxa. Masz za malo postow, mozliwe ze nie przyjma ciebie do klubu w #DC.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jeżeli nie widzisz problemu w ewentualnej sprzedaży konsoli za jakiś czas, to bierz Xboxa. Jeżeli jednak nie chce ci się bawić w sprzedaż, a chcesz konsolę na lata, PS4 to lepszy wybór.

Opublikowano

playstation to inwestycja na lata. z xboksem nie wiadomo co będzie, zwłaszcza, że microsoft jest o krok od decyzji o sprzedaży marki xboks.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.