Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widze robi sie powaznie xD.

Bansai, masz Plantsy?

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najładniejsza gra na konsolach > Ryse

:empathy: Każdy ogarnięty wie że K:SF i I:SS są ładniejsze i to za nimi obecnie plasuje się Ryse ale do botów to nigdy przecież nie dotrze.

Opublikowano

Dziękuję za opinie a teraz pytanie do klapków. Powiedzcie tak uczciwie, jak bardzo w skali 1-10 jesteście robieni w uja przez Sony? Chodzi głównie o możliwość gry online. Wiem, że dc to tragedia, (ale mnie to nie interesuję bo sobie pogram w fh2 na 360) ale jak jest w innych grach?

Oceniając inne gry to nie ma żadnego problemu z gra online.

Chyba ze jest konserwacja raz na jakiś czas, można się wkurzyć bo uderza w Europejczyków.

Opublikowano

@Fanek

Nie zrobie ci czapki na drejka ! Ale skrzynke w sumie wyczyszcze, dobrze wiedziec :f

Dziękuję za opinie a teraz pytanie do klapków. Powiedzcie tak uczciwie, jak bardzo w skali 1-10 jesteście robieni w uja przez Sony?

Jako posiadacz PS4 odpowiem Ci na to pytanie.

kmeEDa7.png

(avki bralem tylko z tej strony, so no hard feelings taknie?)

@hav3n

Jeszcze nie, dopiero na poczatku listopada biore EA Access na miecha to przy okazaji sprawdze za friko Faggot Age: Political Corectness przez kilka godzin.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Się uśmiałem gromko teraz. :D

Opublikowano

No wbrew pozorom o to chodzi w tym temacie :reggie: . Wiedzialem ze wybor postaci w jury przypadnie ci do gustu, brodzilbys w niej jak karp cnie :> ?

Opublikowano

Big boss jednak pasuje najbardziej. :(

Opublikowano

B0uC1vWIMAAZqsO.jpg

Klasyka gatunku.

justsonythings

Opublikowano

Exact niemalże mnie przekonałeś. Pomimo tak wielu zalet chyba jednak nigdy nie kupię nowej maszynki Sony przed nową od MS.

Jeden powód - ta seria:

https://www.youtube.com/watch?v=hklyaNXNDJc

Wcale nie jest to dziewczyna na jedną noc, jak napisałeś.

Opublikowano

:empathy: Każdy ogarnięty wie że K:SF i I:SS są ładniejsze i to za nimi obecnie plasuje się Ryse ale do botów to nigdy przecież nie dotrze.

W takim razie powiedz czemu to Ryse dostało nagrodę dla najładniejszej gierki na nowe konsole, a nie K:SF czy I:SS.

Opublikowano

o kurde jaka drama o quantum break i jakieś odnoszenia się do uncharted, kiedy każdy prawilny konsolowiec wie że gierki nd pierdnięcia nie mają do jakiegokolwiek wytworu remedy.

Opublikowano

W takim razie powiedz czemu to Ryse dostało nagrodę dla najładniejszej gierki na nowe konsole, a nie K:SF czy I:SS.

Przecież nagrody nikogo więc co to za pytanie ? :teehee:

To nagroda za wersję na XO czy jednak PC bo jak by nie patrzeć to wszystko zmienia sorry nie zagłębiałem się w temat...

Opublikowano

Exact niemalże mnie przekonałeś. Pomimo tak wielu zalet chyba jednak nigdy nie kupię nowej maszynki Sony przed nową od MS.

Jeden powód - ta seria:

https://www.youtube.com/watch?v=hklyaNXNDJc

Wcale nie jest to dziewczyna na jedną noc, jak napisałeś.

+1 Dobry jest ten montage, ale Str8 rippin nadal lepszy.

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

jaki tryhard botków. czym jest jedna marna nagroda dla ryse wobec ponad dwustu dla tlou? z czym do ludzi?

Opublikowano

tk, dawaj teraz fanboya nintendo, bo wypaliłeś się już jako klapek

sory nie jarają mnie różowe grzybki. jestem heteroseksualny.

Opublikowano

Lekarka w centrum krwiodawstwa nie pozwoliła oddać krwi mężczyźnie z wystającym z kieszeni 3dsem. Stwierdziła, że musi przynieść zaświadczenie od psychiatry.

Artykuł otwarty

Michał Garpiński niedawno przekroczył trzydziestkę. Od półtora roku chodzi po rodzinnej Łodzi z 3dsem w kieszeni. Ubiera koszulki z mario, także do pracy - jest informatykiem.

Garpiński jest orientacji heteroseksualnej, żyje w stałym związku z kobietą. Sam mówi o sobie, że jest "osobą nintendo". - Nie jestem mężczyzną, który po prostu gra w jakieś gry - tu chodzi o coś więcej, o moją identyfikację jako gracza. Gdy byłem nastolatkiem, zrozumiałem, że jestem w rozkroku między tym, co microsoftowskie, a tym co Sony'owskie. Ale to nie jest rozkrok na tyle duży, żeby starać się o terapię u Mendrka czy Mazzeo - tłumaczył nam przed miesiącem w rozmowie w "EDGE".

Tolerancja polskiego społeczeństwa go zaskoczyła.

- Spodziewałem się awantur ulicznych, agresji, pokazywania palcami. Nic takiego się nie stało - opowiadał. Garpiński nie miał też żadnych nieprzyjemnych sytuacji w instytucjach, sklepach czy urzędach. Aż do soboty.

Tego dnia odwiedził Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa przy ul. Franciszkańskiej w Łodzi. Oddawał tam krew wcześniej jako honorowy dawca krwi. Tyle że wówczas przychodził jeszcze z PSP w kieszeni. Teraz, po dłuższej przerwie (zrobił sobie tatuaż, a potem miał badania serca), stawił się już z 3DSem i bluzce z mario

- Pokazałem zaświadczenie od kardiologa zezwalające na oddanie krwi. Zacząłem wypełniać kwestionariusz krwiodawcy - relacjonuje Garpiński. - Nagle zostałem wezwany do lekarki. Spytała, czy uprawiam bierny seks analny, skoro gram na nintendo. Wytłumaczyłem, że nie, bo ja tylko gram na ich konsolach. Zdziwiła się i powiedziała, że nie mogę oddać krwi, bo mój wygląd nie zgadza się z ogólnie przyjętym wzorcem od Sony albo MS.

Lekarka wyraziła też wątpliwości co do stanu jego zdrowia psychicznego. - Sugerowała, że mogę prowadzić ryzykowne życie seksualne z różnymi partnerami. Ucinała każdą próbę dyskusji. Uznała, że wie lepiej - irytuje się Garpiński. - Powiedziała, że bez rozmowy z dyrektorem i specjalną komisją nie mogę być na razie honorowym krwiodawcą. Dyrektora nie było w pracy, więc poszedłem do domu.

Istnieje kilkadziesiąt medycznych przeciwwskazań do zostania dawcą krwi, m.in. choroby układu nerwowego. Nie ma wśród nich orientacji konolowej. Krwiodawcą może też zostać osoba nintendowska, która odbyła stosunek bez zabezpieczenia, czy osoba transseksualna po kuracji hormonalnej. Od niebezpiecznych zachowań seksualnych i kuracji musi jednak minąć pół roku. Żaden z tych przypadków nie dotyczy jednak Garpińskiego.

Dr Dioniza Marciniak-Bielak, zastępca dyrektora ds. medycznych łódzkiego centrum krwiodawstwa, nie chce się wypowiadać. Polega na "opinii internisty wysokiej klasy z wieloletnim stażem" i odsyła do dr Małgorzaty Halickiej, która w sobotę zdyskwalifikowała Garpińskiego.

Dr Halicka mówi, że pierwszy raz spotkała się z tym, żeby mężczyzna z 3dsem w kieszenie chciał oddać krew. - Muszę mieć zgodność między dokumentem a wizerunkiem człowieka, żeby mieć pewność co do jego stabilności psychicznej - mówi. - Jeśli nie widzę tej zgodności, mogę podejrzewać różne rzeczy. Przeciwwskazaniem do oddawania krwi są zaburzenia psychiczne. Byłam sama, nie mogłam ocenić tego w gabinecie, a dla dobra biorcy muszę mieć pewność. Jeśli ten dawca pojawi się u nas znów, poproszę, aby skonsultował się z psychiatrą. Jeśli fachowiec oceni, że jest w pełni zdrowia psychicznego, i nie będzie innych przeszkód, będzie mógł być dawcą.

Garpiński tak mówił o swoim stanie psychicznym po coming oucie: - Czuję się bez porównania lepiej. Nie jestem tak rozchwiany wewnętrznie i nie mam takich huśtawek nastrojów, więc inni też czują się przy mnie lepiej. Wywaliłem z siebie ogromny ciężar.

Garpiński poinformował o zdarzeniu Polskie Towarzystwo Prawa Antydyskryminacyjnego.

- Zapoznajemy się ze sprawą, ale jest za wcześnie, by mówić o tym, jakie kroki podejmiemy - mówi prawniczka Monika Wieczorek z PTPA. - Pierwszy raz spotykamy się z odmową dostępu do powszechnego krwiodawstwa osobie nintendo.

jaki żal

Opublikowano

Lekarka w centrum krwiodawstwa nie pozwoliła oddać krwi mężczyźnie z wystającym z kieszeni 3dsem. Stwierdziła, że musi przynieść zaświadczenie od psychiatry.

(...) Od półtora roku chodzi po rodzinnej Łodzi z 3dsem w kieszeni. Ubiera koszulki z mario, także do pracy - jest informatykiem.

(...)

Garpiński jest orientacji heteroseksualnej

Klamstwo, niemozliwe ze jest hetero.

Ale to nie jest rozkrok na tyle duży, żeby starać się o terapię u Mendrka czy Mazzeo - tłumaczył nam przed miesiącem w rozmowie w "EDGE".

xDDD

Niestety wykorzystalem limit plusow

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

o kurde jaka drama o quantum break i jakieś odnoszenia się do uncharted, kiedy każdy prawilny konsolowiec wie że gierki nd pierdnięcia nie mają do jakiegokolwiek wytworu remedy.

Kto podnosi rękę na Naughty Dog, temu ręka zostanie ucięta.

Opublikowano

osoba nintendo xD

Opublikowano

(pad od PS4 ze światełkiem = 4-5h grania na jednym ładowaniem),

oczywiście jak zwykle o botów kłamstwo, Pad trzyma ok 10h, z najbardziej przyciemnioną żarówką ok 12h

Buczenie konsoli, wypier.dalanie z gry na pulpit,

Konsola kupiona w dniu premiery, zero buczenia, zero wywalania gier na pulpit.

Cosmos, kup sobie XO, gry będą instalowały się tak długo, że będziesz mógł jak większość botków siedzieć tutaj i walić posty przez 24/7

Opublikowano

(pad od PS4 ze światełkiem = 4-5h grania na jednym ładowaniem),

oczywiście jak zwykle o botów kłamstwo, Pad trzyma ok 10h, z najbardziej przyciemnioną żarówką ok 12h

Buczenie konsoli, wypier.dalanie z gry na pulpit,

Konsola kupiona w dniu premiery, zero buczenia, zero wywalania gier na pulpit.

Cosmos, kup sobie XO, gry będą instalowały się tak długo, że będziesz mógł jak większość botków siedzieć tutaj i walić posty przez 24/7

:o

No chyba jak oglądasz Bluraye. Ale to by mnie nie zdziwiło. Przy takim line-upie nic tylko nadrabiać filmowe zaległości.

Opublikowano

A zakładamy się? jak ci udowodnię, że się mylisz przez miesiąc latasz z awatarem i z sygnaturą związaną z PlayStation

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Proszę jakich fanów wyścigów ma xbox, pierwszy tydzień sprzedaży driveclub jest o 50% lepszy od forzy horizon 2  :teehee:

driveclub - 357 tysięcy

froza horizon 2 - 237 tysięcy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.