Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A zakładamy się?

To może za rok, jak pojawią się gry - teraz nie ma bata, żebym wysiedział przy PS4 cztery godziny (Yakuza Ishin skończona).

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

AKTUALIZACJA

Liczba gier na MetaCritic z 70% i wyżej na każdej current-genowej platformie (nie licząc ocenianych DLC):

PS4 - 87
Wii U - 81
XOne - 57

banner_playstation4_787_large.jpg

Opublikowano

A zakładamy się?

To może za rok, jak pojawią się gry - teraz nie ma bata, żebym wysiedział przy PS4 cztery godziny (Yakuza Ishin skończona).

Możesz sobie sprawdzić już w lutym, bo wtedy wychodzi GOTY 2015.

• On “Bright” setting, the controller ran from 8:48 PM to 7:47 AM the morning after, clocking 10 hours and 59 minutes of battery life.
  • On “Medium” setting, the controller started its work at 5:25 PM and ran out of juice at 5:25 AM, for a total battery life of 11 hours and 42 minutes. 50 Minutes longer than the “Bright” setting.
  • On “Dim” Settin it ran from 9:41 AM to 10:02 PM, clocking 12 hours and 21 minutes of battery life. 81 minutes longer than the “Bright” setting.

Czyli tak jak mniej więcej mówiłem. W tym teście co prawda pady leżały a konsola była sobie włączona, ale podczas grania z wibracjami wytrzymałość baterii z 12h nie spadnie przecież do tych 4-5h tak jak kłamał Ping. Z mojego doświadczenia jest to jakaś godzina może półtorej krócej.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

uncharted 4 nie wychodzi w lutym.

Opublikowano

Ale wychodzi BloodBorne. Nowy zwiastun swoją drogą.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

AKTUALIZACJA

Liczba gier na MetaCritic z 70% i wyżej na każdej current-genowej platformie (nie licząc ocenianych DLC):

PS4 - 87

Wii U - 81

XOne - 57

banner_playstation4_787_large.jpg

Gry się liczą od 80%.

Opublikowano

Kasias jaki typ, ogrywasz te wszystkie gry z ps3 i stima na swojej ps4? :teehee: Flower, Sound Shapes, Trine 2, Injustice itd. to gry, których nie ma na XOne, a są na PS4. Naprawdę system sellery, szkoda, że prawdziwi gracze ograli to wszystko generację wstecz... Musisz się bardziej postarać niż cyferkami. Pokaż nam tabelkę z najlepszymi exami only on PS4.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ale wychodzi BloodBorne. Nowy zwiastun swoją drogą.

Coś pięknego.

Opublikowano

• On “Bright” setting, the controller ran from 8:48 PM to 7:47 AM the morning after, clocking 10 hours and 59 minutes of battery life.
  • On “Medium” setting, the controller started its work at 5:25 PM and ran out of juice at 5:25 AM, for a total battery life of 11 hours and 42 minutes. 50 Minutes longer than the “Bright” setting.
  • On “Dim” Settin it ran from 9:41 AM to 10:02 PM, clocking 12 hours and 21 minutes of battery life. 81 minutes longer than the “Bright” setting.

Szkoda ze juz calego nie wkleiles, Ty wez nie baw sie w swiadkow jehowych i nie cytuj tylko wygodnych czesci.

Turns out, not by much. We measured it ourselves with three cycles from full charge to zero at “bright,” “medium” and “dim” settings. Vibration was kept off (or better, the system update turned it off for us) and the controller was left idle on the menu screen. In order to keep the variables even.

I jeszcze masz czelnosc pingowi klamstwo zarzuac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A ty weź naucz się czytać, bo wyraźnie napisałem, że pady sobie po prostu leżały. Shit, zresztą czego ja od ciebie próbuje wymagać.

Proszę, nawet cytat jakbyś dalej miał problemy.

Czyli tak jak mniej więcej mówiłem. W tym teście co prawda pady leżały a konsola była sobie włączona, ale podczas grania z wibracjami wytrzymałość baterii z 12h nie spadnie przecież do tych 4-5h tak jak kłamał Ping. Z mojego doświadczenia jest to jakaś godzina może półtorej krócej.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano
podczas grania z wibracjami wytrzymałość baterii z 12h nie spadnie przecież do tych 4-5h tak jak kłamał Ping. Z mojego doświadczenia jest to jakaś godzina może półtorej krócej.

No tak, z wibracjami PODCZAS grania a nie lezenia na parapecie na pewno nie spadnie xD... To tak jak ze smartphonem, jak sobie lezy to trzyma 24h a podczas grania niemozliwe ze spadnie do 4-5h :sweat: . Ty masz w ogole PS4 ? Daj mi swoj PSN ID bo coraz bardziej zaczynam w to watpic.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dokladnie tak, dodatkowo bron boze nie wchodzic do grupy z podpietym headsetem, bo wtedy to pad 1 dluzszej sesyjki nie wytrzymuje...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Beka z kidnapp w sumie nic nowego, tak samo jak starania eX4ct_PL i porównanie QB do TO1886 xD przeciez z tego co do tej pory pokazali to QB przy Orderze to sandbox xD tak samo jak jego kolejny fail porównać DC do K:I w sprawach dystrybucji xD serio polecam przetrzeć oczy i zdrapać ropę.

Opublikowano

Kasias jaki typ, ogrywasz te wszystkie gry z ps3 i stima na swojej ps4? :teehee: Flower, Sound Shapes, Trine 2, Injustice itd. to gry, których nie ma na XOne, a są na PS4. Naprawdę system sellery, szkoda, że prawdziwi gracze ograli to wszystko generację wstecz... Musisz się bardziej postarać niż cyferkami. Pokaż nam tabelkę z najlepszymi exami only on PS4.

proszę:

KmtEjW.jpg

Opublikowano

Niektórzy (no dobra, sami wiecie kto) nie zrozumieli jednej prostej rzeczy. Co z tego że QB i The Order to (teoretycznie) ten sam gatunek czyli cinematic experience jeżeli jedna gra zapowiada się kozacko a druga słabo? Jeżeli Halo jest za(pipi)iste to Killzone również jest za(pipi)isty bo jest fpsem? Fajny sposób myślenia. 

Opublikowano

No tak, z wibracjami PODCZAS grania na pewno nie spadnie xD... To tak jak ze smartphonem, jak sobie lezy to trzyma 24h a podczas grania niemozliwe ze spadnie do 4-5h :sweat: . Ty masz w ogole PS4 ? Daj mi swoj PSN ID bo coraz bardziej zaczynam w to watpic.

Czytaj wyraźnie, ja nie napisałem, że nie spadnie, napisałem, tylko, że nie spadnie do 4-5h jak pisał Ping. Chcesz mi wmówić, że z ponad 12 h z wibracjami długość baterii spadnie do 4-5h? No way. Ps4 mam od dnia premiery. O ile się nie mylę to mamy siebie w znajomych, ale nie pamiętam czy na PSNie czy na Live. Dodawaliśmy się chyba do znajomych za czasów xboxonline. Oczywiście nie używałem tego nicku więc pewnie nie znajdziesz.

edyta. jednak nie mamy siebie w znajomych, ale mam za to bigdaddy'ego czyli Daddy'ego

Beka z kidnapp w sumie nic nowego, tak samo jak starania eX4ct_PL i porównanie QB do TO1886 xD przeciez z tego co do tej pory pokazali to QB przy Orderze to sandbox xD tak samo jak jego kolejny fail porównać DC do K:I w sprawach dystrybucji xD serio polecam przetrzeć oczy i zdrapać ropę.

Beka jest z was, bo udowadniam wam kłamstwo a wy nie dość, że czytacie po łebkach moje wypowiedzi, do dalej się wypieracie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Beka jest z was, bo udowadniam wam kłamstwo a wy nie dość, że czytacie po łebkach moje wypowiedzi, do dalej się wypieracie.

Chłopie nawet ludzie z twojego obozu piszą Ci że pad tyle nie trzyma, sam jak miałem ps4 to pad nie trzymał wiecej niz 6-7h,

Średnio co dwie strony ktoś Ci wytyka twoje wpadki, a ty jedyne co potrafisz napisać to że jest czytane po łebkach lub żebyczytać dokładniej xD

Wiec podsumowując beka jest z Ciebie i tobie podobnych. Pozdrawiam

Opublikowano

Niektórzy (no dobra, sami wiecie kto) nie zrozumieli jednej prostej rzeczy. Co z tego że QB i The Order to (teoretycznie) ten sam gatunek czyli cinematic experience jeżeli jedna gra zapowiada się kozacko a druga słabo? Jeżeli Halo jest za(pipi)iste to Killzone również jest za(pipi)isty bo jest fpsem? Fajny sposób myślenia.

No to Uncharted jest w końcu zaje.biste czy nie?

Opublikowano

No tak, z wibracjami PODCZAS grania na pewno nie spadnie xD... To tak jak ze smartphonem, jak sobie lezy to trzyma 24h a podczas grania niemozliwe ze spadnie do 4-5h :sweat: . Ty masz w ogole PS4 ? Daj mi swoj PSN ID bo coraz bardziej zaczynam w to watpic.

Czytaj wyraźnie, ja nie napisałem, że nie spadnie, napisałem, tylko, że nie spadnie do 4-5h jak pisał Ping. Chcesz mi wmówić, że z ponad 12 h z wibracjami długość baterii spadnie do 4-5h? No way. Ps4 mam od dnia premiery. O ile się nie mylę to mamy siebie w znajomych, ale nie pamiętam czy na PSNie czy na Live. Dodawaliśmy się chyba do znajomych za czasów xboxonline. Oczywiście nie używałem tego nicku więc pewnie nie znajdziesz.

Za czasow xboxonline mialem nick kagannpwnz na psn, nie bansai_ . Podaj swoj aktualny i wszystko po dzentelmensku zweryfikujemy.

A zaufaj ze spadnie do tych 4-5 godzin (z przyciemnieniem bardziej 5 niz 4), pleja mam od premiery, przegralem na nim sporo i wiem ile ta bateria trzyma. Gdybym mial jutro wolny weekend nakrecilbym ci filmik xD

7h to jest chyba absolutne maksimum jakie wyciagnalem z DS4 podczas grania w Ground Zeroes kiedy sie skradalem i robilem challenge nie uzywajac broni (brak wibracji) tylko lornetki a w miedzyczasie i tak siedzialem na tablecie w aplikacji iDroid.

Opublikowano

No to Uncharted jest w końcu zaje.biste czy nie?

Tylko U2 było za(pipi)iste. Jak wyszło. Teraz to gra na 8-.

Opublikowano

Gry na 8- tez sa za(pipi)iste kolego.

Opublikowano

Nie, są bardzo dobre. Mamy różne przymiotniki, używajmy ich zgodnie z przeznaczeniem. 6 - niezła 7 - gra dobra, 8 - bardzo dobra, 9 - znakomita(za(pipi)ista), 10 - przełomowa

Edytowane przez Copper

Opublikowano

A no to ja mam jeszcze inne "przymiotniki" ;).

2 - it's ok

7 - good enough

8 - za(pipi)iste

9 - goty

10 - gotg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

kubson, Jakie znowu wpadki :D Znajdź mi proszę te wpadki, chętnie o nich poczytam :)

A piszę żebyście czytali ze zrozumieniem, bo to prawda, że czytacie po łebkach. ot choćby po wklejonym cytacie o długości trzymania baterii, napisałem, niżej jak test był robiony, czyli pad był odłożony a wibracje wyłączone. Bansai od razu wyjechał mi z tekstem, że nie wklejam całości i podkreśla mi cytat gdzie właśnie jest napisane jak ten test został wykonany. Tylko mimo tego, że ja tego nie wkleiłem to o tym napisałem. A on jakoś tego już nie doczytał.

Bansai, ja bardzo dobrze wiem jaki nick miałeś. Zresztą skoro do tej pory nie podałem nicku z PSN ani Live'a chyba nie myślisz, że zrobię to teraz.

Widocznie nie szanujecie marki i dlatego wam pad tak słabo trzyma. Ostatnio ogrywałem Watch_Dogsy i Black Flaga i ani razu pad nie trzymał mi krócej niż 10h, a jak wiemy wibracje w tamtych grach są. Nie jest to jakaś zatrważająca liczba, ale nie jest to też wspomniane już 4-5h

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.