Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chciałbym, żeby DS4 mi trzymał 10H. Zwykle po maksymalnie 6/7 godzinach muszę go ładować. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kidnappa po prostu nie ma PS4 dlatego nie chce podac swojego ID, to chyba logiczne?

Opublikowano

przejrzałeś mnie Sherlocku. Nie mam PS4 nie mam XO, gadam tylko głupoty jak bluber, który o oby dwu konsolach wie tyle co nic.

Opublikowano

Dobra, skończcie pier.dolić o plastiku z za słabą baterią. Widzę, że trzeba Was pogodzić nowym filmikiem z nachodzącego GOTG.

https://www.youtube.com/watch?v=FcogCjLymeI

mindblown.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kidnappa nareszcie gadasz z sensem.

Nie wiem tylko po co wplatujesz w to Blubera, ja go tam szanuje.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nie trzeba posiadać żadnej z tych konsol żeby wiedzieć, że liczy się tylko playstation.

Opublikowano

Wiedźmin pokaże ile są warte te konsoli w kwestii multiplatform. Chodzi mi o graficzke, no ale to dla mnie kwestia drugorzędna. Po 2 częściach sądzę że gameplay będzie minimum bardzo dobry.

Opublikowano

Sam jaram się wiedźminem, ale bez przesady, dwie poprzednie części goty nie były, zobaczymy jak to wyjdzie w trzeciej części. Do tego to cdp więc z grafiką różnie może być, ale lepiej nastawcie się z tej złej strony.

Opublikowano

Najważniejsze że nie wygląda na odcinanie kuponów jak assasyny..

Opublikowano

Fabularnie były świetne(szczególnie 2).Zgodzę się za to,że w kwestii rozgrywki pozostawiały sporo do życzenia. Tendencja na szczęście była rosnąca i tak jak 2 była dużo lepsza od drewnianej 1,tak mam nadzieję,że 3 naprawi wszystkie zgrzyty 2 częśći.

Opublikowano

Wiedźmin 2 na 360 zachwycał optymalizacją, ponadto była to najlepsza gra RPG na tej platformie. Więc boty mają uzasadnione oczekiwania widząc w Wiedźminie 3 GOTY

Opublikowano

Dokładnie, przeskok między 2 a 1 częścią był ogromny, 2 była naprawdę świetna, dlatego 3 ma szansę być najlepszą grą przyszłego roku. Poza tym graficznie na X360 gra wyglądała przecież ślicznie, zwłaszcza biorąc pod uwagę kosmiczne wymagania na pc.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

wiedzmin 2 byl mega przehype'owany. Super poczatek, ale im dluzej tym gorzej. Drugie przejscie to juz na sile robilem. 7/10

Opublikowano

wiedzmin nikogo

756328.gif

Kyo, wiesz co z nim robic. ;)

Opublikowano

co koledzy myslicie o zlotych dzojstickach w tym roku?

Dark Souls 2 GOTY ?

DayZ najbardziej oryginalna gra 2014 - no chyba nie

Najlepsze multi - BF4?

Najlepsza grafika - AC:Black Flag beka xD

Studio roku - Ubi Montreal beka x1000

I jeszcze ten PewDiePie

Opublikowano

@Adi

Wlaczylem ten stream jak ktos tu przylinkowal, uslyszalem "gaming personality of 2014 - pewdiepie", wylaczylem i zapomnialem. Widze ze cala reszta nagrod rowniez na poziomie.

Utylizowalbym.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Słaby to był rok, co pokazuje dobitnie wygrana najgorszych soulsów. Szkoda,że o south parku zapomniano :(

Opublikowano

No przykro mi, ale jeśli z jakimśtam wydarzeniem PjuuuuuuDIPAJ ma coś wspólnego, to nie można tego traktować poważnie ;/.

Opublikowano

wiedzmin nikogo

[*]

Nic nie zrobię bo Go lubię :P

Opublikowano

wiedzmin 2 byl mega przehype'owany. Super poczatek, ale im dluzej tym gorzej. Drugie przejscie to juz na sile robilem. 7/10

To jedna z tych gier, które się kupuje, bo człowiek jest zafascynowany tym światem, a nie przejść i mieć odfajkowane. Chwała Ci, że zdecydowałeś się kupić zamiast spiracić, albo przygarnąć używkę, będziemy pamiętać twoją ofiarę.

Opublikowano

Zeratul - encyklopedyczny przykład hamburgera. 

Opublikowano

Nic nie zrobię bo Go lubię :P

Klamczuszek :)

"I ❤ Witcher" xDD

Opublikowano

Ale podobno biorąc pod uwagę książkę to W2 słabiutko wypada, nie wiem, nie grałem, prawda to?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.