Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

1 i 2jka fabularnie z ksiazkami maja malo wspolnego. 3jka z kolei bedzie jako tako opierac swoja historie i rozwijac to watek z ksiazek. Jednak postacie fajnie odwzorowali, klimat tez.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Trzeba też pamiętać, że gry nie są kanoniczne, w skrócie, Sapkowski ma w (pipi)e, że gry istnieją. Więc też nie ma co za bardzo zagłębiać się w to co tam się dzieje. Ale fakt, postacie zostały fajnie odwzorowane.

Opublikowano

Dzięki tym grom ma za co pić, więc raczej tak koło rzyci to mu kompletnie nie latają.

Opublikowano

Ależ oczywiście, że ma to gdzieś, wystarczy z nim wywiady poczytać, kompletnie go nie interesują te tytuły, sprzedał prawa, kasa przyszła i ma wyrąbane, przecież on nawet nie uczestniczy w żaden sposób w scenariuszu gier. Generalnie mu się nie dziwię, to jego świat, ale imo mógłby się trochę lepiej wypowiadać o grach.

Opublikowano

beka z bólu du.py sapkowskiego o "niszczenie jego świata".

Opublikowano

Sapkowski to ogolnie bufonem jest, ale szanowac musze bo Wiedzmin jest zayebisty. A 3jka jak bedzie dobra fabularnie zostanie przezen uznana jako kanon i w (pipi)e mam to co pijaczyna mowi w wywiadach, tylko moje zdanie sie liczy :sir:

Opublikowano

Sapkowskiego szanujem jeszcze za:

Narrenturm.jpg

ale w ogólnym rozrachunku to: Tolkien >>> Sapkowski. niestety ten pierwszy nie miał takiego szczęścia wśród gjerek wideło.

Opublikowano

no nie od wczoraj wiadomo, że andżej to burak. wystarczy popatrzeć chociażby na to jak taki george RR martin odnosi do adaptacji swojego flagowego działa. kilka klas wyżej, poziom nie do osiągnięcia dla sapkowskiego. no ale martin to stary gejmer i geek w prawdziwym tego słowa znaczeniu więc w sumie nie dziwota.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

chyba nie pisaliście jeszcze, w sumie to oczywista oczywistość, na nadkonsoli GTA V potwierdzone w 1080p

tumblr_m2bx6n6HJS1r3gb3zo1_400.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

chyba nie pisaliście jeszcze, w sumie to oczywista oczywistość, na nadkonsoli GTA V potwierdzone w 1080p na PS4

na xboksie 720p, no grass, mniejszy draw distance i korki na autostradach - już było mówione.

Opublikowano

To było tak oczywiste jak to że  xbox jest chuyowy.

Opublikowano

chyba nie pisaliście jeszcze, w sumie to oczywista oczywistość, na nadkonsoli GTA V potwierdzone w 1080p

tumblr_m2bx6n6HJS1r3gb3zo1_400.gif

Pachnie mi tutaj 900p na XOne. Ciekawe czy boty dalej będą utrzymywać, że deweloper jest do dupy i się nie przykłada... :D

Edytowane przez Kasias

Opublikowano
Pachnie mi tutaj 900p na XOne. Ciekawe czy boty dalej będą utrzymywać, że deweloper jest do dupy i się nie przykłada... :D

Nie zapominaj że mówimy tu o R więc jak zaszaleli to i 912p będzie :D

Opublikowano

Nie boty teraz zaczna liczyc na moc chmury M$ i 4k/120 fps w 2016.

Klapki natomiast będą uskuteczniać jaranko nowymi gifami w 240p z eksów które może wyjda w 2020(na PS5).

Zapamiętajcie moje słowa.

Opublikowano

Juz prawie 10 a tu nic sie nie dzieje?

Opublikowano

jakie oprocentowanie u ciebie kredytu na ps4 mazzeo? poważnie rozważam.

Opublikowano

jakie oprocentowanie u ciebie kredytu na ps4 mazzeo? poważnie rozważam.

Znając podejście Mazzeo do swojej pracy, to męczenie go i przenoszenie jego pracy na forum może być ostatecznym rozwiązaniem kwestii xbockiej.

Opublikowano

na złe inwestycje nie udzielamy pożyczek.

Znając podejście Mazzeo do swojej pracy, to męczenie go i przenoszenie jego pracy na forum może być ostatecznym rozwiązaniem kwestii xbockiej.

no chyba nie synek xD

Opublikowano

przecież playstation 4 to inwestycja na lata.

Opublikowano

tak samo jak ps3 10 lat od premiery i dalej wspieraja samymi hitami... oh wait...

Opublikowano

Uwaga, ważna wiadomość do botów, załączcie poniższy filmik i zastanówcie się na swoim losem. 6 lutego staniecie przed wyborem, przywitać w swoich domach goty 2015, cieszyć się z ciemności, zła, mroku, zaszczucia,  wypełzającego z ekranów waszych tv, czy zostać przy strzelaniu do skrzatów i być wyśmiewanym na osiedlach.

Epicka epickość zalała mi pokój.

1726537-hidetakamiyazaki.jpg

giphy.gif

PS. A dwa tygodnie później.

lawpma.gif

PS4 <3

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.