Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

oczywiście, że tak. na ps3 znajdziesz takie nietuzinkowe tytuły jak guilty gear xrd, persona 5 czy yakuza ishin. pokaż mi takie gry na xboksie. nie pokażesz bo tam tylko halo, forza i gears of wars do porzygu...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Komus sie nudzilo, ktos rzucil zartem. Mantis to wzial na powaznie i sie zaczal spinac , Yeti znowu wrzucil filmik i gif z gier w ktore nie zagra, a tk keeps trolling i jeszcze plusy za to dostaje od naiwnych klapkow.

Sobota, 25 Pazdziernika roku Panskiego 2014. Witamy na forum PSX Extreme w temacie Console Wars.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@hav3n

W TO1886 YETI zagra bo to pif paf. Z Bloodborne będzie jak z Demon's Souls. xD

Opublikowano

Tez bym zagral bo ma plynne i innowacyjne przejscia pomiedzy cut scenkami i gameplayem.

Opublikowano

tak samo jak ps3 10 lat od premiery i dalej wspieraja samymi hitami... oh wait...

A na X360 kolejna w tym roku megatona. Po Titanfallu i Forzy Horizon 2 czas na GTA San Andreas w 720p z achievementami. A na PS3 co? Pewnie jak zwykle "Wystąpił błąd przy próbie połączenia z PSN".

po co ja rok temu kupowałem to gó,wno obes,rane w miejsce mojego kochanego X360 to ja nie wiem

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

@hav3n

W TO1886 YETI zagra bo to pif paf. Z Bloodborne będzie jak z Demon's Souls. xD

W kwestii DC tez coś majaczyłeś podobnego, ale nie martw się, może w końcu rodzice rzucą na konsole i gierki, tylko ze środowiska popraw te oceny. Głowa do góry suteq, ja też kiedyś byłem w takim wieku jak ty teraz, pierwsze pryszcze, meszek pod nosem, kieszonkowe, nocne zmazy, jeszcze z 10 lat i sam będziesz decydował na co wydać zarobione przez siebie pieniądze.

Opublikowano

Ty dalej jesteś w takim wieku YETI, może fizycznie masz więcej ale umysłowo dalej 13 lat.

Poza tym porównywanie DC do Bloodborne. Boże widzisz i nie grzmisz. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

U mnie w lutym jednak będzie królował wiesiek więc BB poczeka trochę.

Opublikowano

co koledzy myslicie o zlotych dzojstickach w tym roku?

kolegów to sobie szukaj na pclab albo cd action

tumblr_lumsbefXlQ1qm1975o1_500.gif

Opublikowano

Komus sie nudzilo, ktos rzucil zartem. Mantis to wzial na powaznie i sie zaczal spinac , Yeti znowu wrzucil filmik i gif z gier w ktore nie zagra, a tk keeps trolling i jeszcze plusy za to dostaje od naiwnych klapkow.

Sobota, 25 Pazdziernika roku Panskiego 2014. Witamy na forum PSX Extreme w temacie Console Wars.

Ja wziąłem na poważnie? Nic tutaj na forum tak nie traktuję. A TK nie ufam, bo to bot w owczej skórze. Nie plusuję go, ale w tym jego trollowaniu nieraz dużo prawdy jest, dlatego też go nie minusuję. Ogólnie dużo osób uskutecznia nadinterpretację. Bot rzuci żartem to ok. Klapek żartem odpowie to jest niby spina. Ach te botki i ich podwójne standardy.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

w moich postach zawsze znajdziesz ziarno czystej brudnej prawdy. boty po prostu nie potrafią tego znieść dlatego odbierają je jako trolling. doskonale to rozumiem. również czułbym się niepewnie gdybym codziennie budził się zlany zimnym potem nie wiedząc czy microsoft przypadkiem nie zdecydował się w końcu na sprzedaż marki xboks. i wtedy lipa. nie ma ani nowego halo, ani forzy, ani pudzianów.

Opublikowano

Coś się dziwić botom że im psycha siada, wystarczy zobaczyć sprzedaż konsol w tym roku

PS4 - 7,4 mln

XONE - 2,8 mln

WiiU- 2 mln

PS4 ma w tej chwili 60% rynku konsol a naiwne xboty myślą że sytuacja się odmieni. Nawet driveclub sprzedał się lepiej od forzy horizon 2 :teehee:

Opublikowano

Ty dalej jesteś w takim wieku YETI, może fizycznie masz więcej ale umysłowo dalej 13 lat.

Poza tym porównywanie DC do Bloodborne. Boże widzisz i nie grzmisz. :confused:

Ale pod jakim względem porównujesz DC i Bloodborne? Widzę że u ciebie z logicznym myślenie niezbyt dobrze, więc postaram ci się to prosto wyjaśnić. Bredziłeś w kółko, że nie zagram w DC, teraz bredzisz to samo o BB, nie chodzi o rodzaj gier, tylko o to, jak jeszcze bardzo chcesz się pogrążyć ty mój gimnazjalisto.

Zdaje sobie sprawę, że jesteś w buntowniczym wieku, wszystko cię drażni i cały świat jest do dupy, tak więc nie będę raportował tego postu za pierwsze zdanie. Ciesz się z weekendu i pamiętaj, że szkoła to obecnie twój obowiązek i praca. Przysiądź do tego środowiska, popraw oceny, a rodzice na pewno ci to wynagrodzą, może nawet w lutym pograsz w Bloodborne, zamiast pogrążać się na forum wypisują kolejne brednie.

Suteq, trzymam za ciebie kciuki!

Opublikowano

Uproszę Ci to: Bloodborne będzie dla Ciebie za trudne i skończy się jak z Demon's Souls, pograne godzinę i out.

Za to w nowym BF pewnie wbijesz platynę. xD

I nie, nie chce grać w Bloodborne, mam przesyt Soulsami po scalakowaniu Dark Souls.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Coś się dziwić botom że im psycha siada, wystarczy zobaczyć sprzedaż konsol w tym roku

PS4 - 7,4 mln

XONE - 2,8 mln

WiiU- 2 mln

PS4 ma w tej chwili 60% rynku konsol a naiwne xboty myślą że sytuacja się odmieni. Nawet driveclub sprzedał się lepiej od forzy horizon 2 :teehee:

Christian-Bale-0001.gif

Mam nadzieje, że Sony pochwali się na playstation experienc ile sprzedali Nadkonsol do graczy, a nie do sklepów, jak to czyni microsoftu. Będzie pogrom, a krawaciarze z microsoftu powoli będą zastanawiać się nad wycofaniem się z runku i zakopaniu resztek konsol na pustyni w nevadzie.

Uproszę Ci to: Bloodborne będzie dla Ciebie za trudne i skończy się jak z Demon's Souls, pograne godzinę i out.

DS bedzie skończone przed premierą BB, możesz sobie zapisać ten post i wrzucić go dzień przed premierą GOTY 2015.

Poza tym, ciągle pisałeś, że jaram się gifami, ale nie zagram, teraz zmiana zdania, z nie zagram na nie przejdę :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Co do kur,wy nędzy jest z tym PS Store na PS3? Włączam to gów,no raz na miesiąc, akurat mam ochotę może sobie kupić jakąś gierkę, a to raz mi resetuje system w konsoli, a za drugim razem ją zawiesza. 3 minuty z tą tfu, "konsolą", i już czuję po prostu brudny.

Opublikowano

Jak kupiłeś od allegrowicza za "450 zł + gratisy OD RĘKI!", to się nie dziw.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Kupiłem na ruskim bazarze w kartonie PolyStation 4 z Age of Empires II na PC po rusko-polsku gratis, co to w (pipi)a ma do rzeczy.

Opublikowano

Co do kur,wy nędzy jest z tym PS Store na PS3? Włączam to gów,no raz na miesiąc, akurat mam ochotę może sobie kupić jakąś gierkę, a to raz mi resetuje system w konsoli, a za drugim razem ją zawiesza. 3 minuty z tą tfu, "konsolą", i już czuję po prostu brudny.

Bo ps3 to gó.wniana konsola, ma tylko kilka fajnych eksów (nie mówię tu o szmacianym U2).

Opublikowano

Mogli je też wydać na laptopy VAIO z systemem Microsoft Windows i byłby spokój, nie musiałbym tracić nerwów na ten złom ;/.

Pomyśleć, że są ludzie, którzy męczą się z tym chłamem już 7 lat xD. Nie dziwię się, że niektórzy mają tak zlasowane mózgi. Syndrom sztokholmski to zbyt delikatne określenie by nazwać uwielbienie do marki pomimo tego wszystkiego.

Opublikowano

Kupiłem na ruskim bazarze w kartonie PolyStation 4 z Age of Empires II na PC po rusko-polsku gratis, co to w (pipi) ma do rzeczy.

Beka z pececiarzy zawsze jest na topie, ale chciałem tylko powiedzieć, że konsole PlayStation są odpowiednikiem komunijnych zestawów PC z biedronki.

Opublikowano

Zamiast zmieniać temat na jakie to ps3 jest do kitu, podyskutujmy dlaczego xbox one sprzedaje się tak słabo pomimo tylu wspaniałych gier, ogromnej kasy na promocję i niższej ceny od ps4.

Opublikowano

No serio mój laptop ze zintegrowaną kartą graficzną jest lepszym sprzętem do grania niż ps3. xD

PS3 to największa spie.rdolina w świecie konsol, tyle.

Opublikowano

Zamiast zmieniać temat na jakie to ps3 jest do kitu, podyskutujmy dlaczego xbox one sprzedaje się tak słabo pomimo tylu wspaniałych gier, ogromnej kasy na promocję i niższej ceny od ps4.

Bo więcej jest casuli, którzy chcą mieć pod TV modny gadżet niż prawdziwych graczy?

Dreamcast też się słabo sprzedawał.

Opublikowano

No serio mój laptop ze zintegrowaną kartą graficzną jest lepszym sprzętem do grania niż ps3. xD

PS3 to największa spie.rdolina w świecie konsol, tyle.

Trudno się nie zgodzić, żeby nie te gry jeeebane :/
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.