Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Faktycznie drugie studio robiace podrobe wersji z z Xbone (horizon2) bardzo opoznia rozwoj branzy.

Nie to co robienie poprawionych wersji z ps3 jak persona5.

viva la playstatution

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

było kilka miesięcy remasterów, musili coś wrzucić aby były jakieś gry, są jeszcze jakieś remastery które mają wyjść w tym roku?  chyba nie (poprawcie jeśli sie myle)

mi przykładowo dla kogoś kto nie miał PS3 remastery jak najbardziej trafiły bo mogłem sobie ograć te gry i napewno takich osób jest kilka milionów

dużo osob z X360 przerzuciło sie też na PS4

Resident Evil Remake Remaster  :shok: ale na PS3 w tym roku wyjdzie. 

Opublikowano

jeju Copper .......

Sony wycofuje sie z PS3 co każdy wie i idzie dalej i bardzo dobrze, im szybciej gry bedą robione tylko na nową generacje tym lepiej dla nas wszystkich

a MS widać chce sobie jeszcze dorobić na grach na X360, co z kolei spowalnia postęp

Kiedy zmienisz nick z Fanek na Janek?

Opublikowano

Copper czemu zangielszczyłeś nick? "KopEr" było ok...

Opublikowano

jakby sie dało zmieniłbym na MaZZeo2

Opublikowano

Tales of Zestiria tez na PS3 bedzie. Wiem ze nie kazdy lubi jrpg i JAPONSKO CHINSKO KOREASKIE BAJKI ale znajac jakosc innych gier z serii Tales tu akurat szykuje sie mocny zawodnik dla wielbicieli gatunku.

Opublikowano

MaZZeO, zaczynajac swoją przygodę od X360 to Ty wydajesz się być największym Jankiem tutaj.

Opublikowano

Jeszcze raz obrazisz Purse Owner Kruku to przestanę cię lubić...

24n0bkh.jpg

Opublikowano

Copper czemu zangielszczyłeś nick? "KopEr" było ok...

Ciii, niech inni nie wiedza, ze to bylem ja.

Bob powiedzial, ze nikt sie nie dowie.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

jeju Copper .......

Sony wycofuje sie z PS3 co każdy wie i idzie dalej i bardzo dobrze, im szybciej gry bedą robione tylko na nową generacje tym lepiej dla nas wszystkich

a MS widać chce sobie jeszcze dorobić na grach na X360, co z kolei spowalnia postęp

MS wspiera 360 poniewaz:

1. Mattrick zabil 360 swoja wizja Kinecta i gluipim skakaniem przed kamera, a wiadomo ze Spencer stawia na gry dla hardcorowcow.

2. 360 jeszcze do czegos sie nadaje jezeli chodzi o pastgeny w przeciwienstwie od szrota jakim jest Playstation 3.

Tak samo robilo Sony przy premierze PS3. Caly czas szlo wsparcie dla PS2 bo konsola sprzedala sie kosmicznie i mozna bylo jeszcze wyciagnac z niej troche kasy.

Ale skad Ty to mozesz wiedziec skoro swoja przygode z konsolami zaczales od PS4 i remasterow? XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jeju Copper .......

Ten post to cala prawda o klapach w paru zdaniach, jeszcze niedawno byl placz ze na x360 gierki nie wychodza bo ms przerzucil wszystko na one (gry startowe) a ps3 takie super wspierane. Gdy okazuje sie ze na ps3 nic nie ma to znaczy ze tak wlasnie ma byc i to dobrze ze sony porzucilo konsole. ja pi3rdole litosci.

Opublikowano

Fanek to nie klapek, Fanek to po prostu Janusz ktory kupil januszowa konsole.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jeszcze raz obrazisz Purse Owner Kruku to przestanę cię lubić...

jaranie się Japonią to pedalstwo a manga i anime to ciota i ch,uj

Opublikowano

Fanek gra tylko w grafikę. Potwierdzone info.

Opublikowano

Co do kur,wy nędzy jest z tym PS Store na PS3? Włączam to gów,no raz na miesiąc, akurat mam ochotę może sobie kupić jakąś gierkę, a to raz mi resetuje system w konsoli, a za drugim razem ją zawiesza. 3 minuty z tą tfu, "konsolą", i już czuję po prostu brudny.

Bo ps3 to gó.wniana konsola, ma tylko kilka fajnych eksów (nie mówię tu o szmacianym U2).

"Kilka" czyli np. Valkyria, Demon's Souls, kilka nienadrobionych, czyli np. TLOU i Folklore, parę średniaków. Reszta to gó.obesrane vel mate5

"Kilka" czyli np. Dragon's Crown, TLOU, kilka nienadrobionych i średniaków. Reszta to gó.owno obesrane vel Dave Czezky.

<kilkaset takich samych linijek ze zmienionymi tytułami>

There is always "kilka fajnych", tylko nie da się ustalić wspólnego kanonu które "kilka"

Dyskusja o exach in nutshell.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ten post to cala prawda o klapach w paru zdaniach, jeszcze niedawno byl placz ze na x360 gierki nie wychodza bo ms przerzucil wszystko na one (gry startowe) a ps3 takie super wspierane. Gdy okazuje sie ze na ps3 nic nie ma to znaczy ze tak wlasnie ma byc i to dobrze ze sony porzucilo konsole. ja pi3rdole litosci.

Tylko że rok temu był 2013 i nowe konsole dopiero debiutowały, a teraz mamy końcówkę 2014. Tymczasem Rise of the Tomb Raider pod koniec 2015 będzie cross-genem na XO i X360. Co oznacza, że wersja na XO to będzie taki next-gen, jak Dead Rising 3. Czyli żaden. I to jest już problem.

Opublikowano

Co do kur,wy nędzy jest z tym PS Store na PS3? Włączam to gów,no raz na miesiąc, akurat mam ochotę może sobie kupić jakąś gierkę, a to raz mi resetuje system w konsoli, a za drugim razem ją zawiesza. 3 minuty z tą tfu, "konsolą", i już czuję po prostu brudny.

Bo ps3 to gó.wniana konsola, ma tylko kilka fajnych eksów (nie mówię tu o szmacianym U2).

"Kilka" czyli np. Valkyria, Demon's Souls, kilka nienadrobionych, czyli np. TLOU i Folklore, parę średniaków. Reszta to gó.obesrane vel mate5

"Kilka" czyli np. Dragon's Crown, TLOU, kilka nienadrobionych i średniaków. Reszta to gó.owno obesrane vel Dave Czezky.

<kilkaset takich samych linijek ze zmienionymi tytułami>

There is always "kilka fajnych", tylko nie da się ustalić wspólnego kanonu które "kilka"

Dyskusja o exach in nutshell.

Dragon's Crown jest aż tak dobre?

Opublikowano

Jest bardzo dobre, ale jest tez na vite i tam duzo lepiej sie sprawdza, bo to gra na wiele krotszych sesji, poniewaz opiera sie na masterowaniu i grindowaniu krotkich poziomow.

Jakos kiepsko to widze na ps3.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ja tam nie narzekam na kondycję PS3.Masa gier jeszcze przede mną z tych co wyszły. A w przyszłym roku jeszcze premiery Persony5,Atelier Shallie,Yakuzy Zero i Tales of Zestiria.

Kto wie może jeszcze coś fajnego będzie zapowiedziane. Na obecną chwilę nie opłaca mi się brać PS4 bo też oprócz Blodborne resztę interesujących mnie tytułów mogę przejść na PS3/PC więc kupować PS4 by pograć w jedną gierkę niezbyt mi się aktualnie opłaca.

Opublikowano

Ci znów myślą, że na PS3 sa tylko cztery dobre exy. Beka.

Opublikowano

Exy są, ale specyficzne, nie dla każdego. Trochę racji mają.

Opublikowano

Ci znów myślą, że na PS3 sa tylko cztery dobre exy. Beka.

Całe boty. Kiedy oni pojmią, że od zawsze gry na konsolach Sony są lepsze niż te na szrotach Microsoftu?

Opublikowano

Exy są, ale specyficzne, nie dla każdego. Trochę racji mają.

Lepiej jak jest w czym wybierać pod względem gatunku niż mieć do wyboru tylko autka i wszelkie odmiany pif-paf.

Opublikowano

Kupiłem Valkyria Chronicles kilka miechów temu myśląc, że gierka jrpg, a to jakiś pif-paf z osłonami. Ale nie żałuje, bo japońskie czyli dobre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.