Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

pif paf z oslonami? odkad to strategie turowe to pif pafy? xcom to tez pifpaf z oslonami?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak już to srpg. Imo jedna z lepszych gier na PS3. Szkoda,że potem następne części wypluwali na PSP. Potencjał na świetną serie zmarnowany.

Opublikowano

No ciekawych eksów na ps3 jest masa, ja mam na liście do kupienia jeszcze:

Folklore

White Knight Chronicles

Ni No Kuni

Tokyo Jungle

Opublikowano

Dokładnie, beka, bo jest tylko jeden.

Uncharted 2. Pew pew.

Opublikowano

Zamiast zmieniać temat na jakie to ps3 jest do kitu, podyskutujmy dlaczego xbox one sprzedaje się tak słabo pomimo tylu wspaniałych gier, ogromnej kasy na promocję i niższej ceny od ps4.

w uk nowe ps4 mozna kupic juz za £289.99 wiec prosze nie klam. 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

wlasnie na psp przez opcje uspienia sprawdzaly sie imo lepiej bo walki i tury trwaly bardzo dlugo i nie zawsze mialo sie tyle czasu

VC to najlepszy ex na ps3 pokolenia przed softem z trofeami

Opublikowano

VC i Folklore jedne z fajniejszych exów początku żywota PS3. Po dzisiaj mam do nich duży sentyment i miło wspominam godziny poświęcone na ich przejście.

W przypadku Folklore duży plusik za piękną, klimatyczną muzykę autorstwa Kenji Kawai:

Opublikowano

To miał humorystyczny post, bo gra mi się bardzo podoba (XCOMa też lubię), ale jak widać CW to jednak naprawdę poważny biznes i nie ma zmiłuj.

Ni no Kuni przedwczoraj skończyłem. Teraz ogrywam właśnie Walkirię i muszę jeszcze skołować sobie ten Folklore, Eternal Sonata + jeszcze jakieś pedalstwo z nipponu, które pewnie przegapiłem.

Opublikowano

Zamiast zmieniać temat na jakie to ps3 jest do kitu, podyskutujmy dlaczego xbox one sprzedaje się tak słabo pomimo tylu wspaniałych gier, ogromnej kasy na promocję i niższej ceny od ps4.

Bo więcej jest casuli, którzy chcą mieć pod TV modny gadżet niż prawdziwych graczy?

Dreamcast też się słabo sprzedawał.

Czyli chcesz powiedzieć, że x360 to konsola dla casuali co chcieli mieć modny odkurzacz pod tv?

2) ogromna kasa na marketing? Tego nie wiem. Wiem za to, ze Sony wywala na marketing zdecydowanie wiecej. Sama promocja destiny musiala kosztowac ich grube miliony, mogliby zrobic za to dobra gre AAA, ale po co, lepiej opychac konsole januszom

Pewnie żadnych danych to potwierdzających nam nie pokażesz? Pytam tak tylko z ciekawości, bo nigdy nie widziałem niusa, w ktorym by pisano coś o wydatkach firm na marketing.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

VC to najlepszy ex na ps3 w ogole.

Musicie tak pisać? Teraz nigdy w to nie zagram, bo jak już ogram najlepsze co jest, to po co mi jeszcze będzie ten złom :/.

Opublikowano

Nie chcę, by Rare stało się studiem od tworzenia Kinect Sports.

- Phil Spencer

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Musicie tak pisać? Teraz nigdy w to nie zagram, bo jak już ogram najlepsze co jest, to po co mi jeszcze będzie ten złom :confused:.

To sprzedaj to PS3 i przestań w końcu (pipi)ić.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Musicie tak pisać? Teraz nigdy w to nie zagram, bo jak już ogram najlepsze co jest, to po co mi jeszcze będzie ten złom :confused:.

ale kto to kupi? :(

Opublikowano

Skończ Raven Demon's Souls (najlepiej 2 razy) i sprzedaj ps3 w cholerę.

Opublikowano

Ty narzekasz na Xbone i go nie sprzedasz, a mówisz, żeby kruku coś sprzedał. Lel.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ja najmilej z exow na ps3 wspominac bede valkyrie chronicles, uncharted2, ratchet and clank tools of destruction, killzone2, wipeout hd, motorstorm pacific rift i the last of us

Opublikowano

Nie chcę, by Rare stało się studiem od tworzenia Kinect Sports.

- Phil Spencer

A czemu już tego nie zacytowałeś :

Chcę kontynuować inwestowanie w rzeczy, które podniosą poprzeczkę. Nie potrzebuję kolejnej gry wojennej o żołnierzach w kosmosie. Pewnie nie potrzebuję także kolejnych wyścigów.

Jeżeli chodzi o sprawdzanie gier nowych, mających unikalny powód do bycia w naszym portfolio, należy się absolutnie im poświęcić jako studio first-party.

-Phil Spencer

Biedne boty czy poradzą sobie z tą terapią szokową :shok:

Opublikowano

Maja inwestowac w Gearsy przez kolejne 10 lat. Nowa Forzam Halo i Fable juz w przyszlym roku wiec bez paniki.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Uwaga bomba prawdy: konsole są dla kazuali.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nowa aktualizacja oprogramowania PlayStation 4 wprowadzi sporo dodatkowych funkcji. Najważniejszą wydaje się możliwość wgrywania nagranych filmików nie tylko na Facebooka, ale także na YouTube’a. Poza tym użytkownicy będą też mogli przekazywać „wirtualnie” pada swoim znajomym. Dzięki temu będą mogli poprosić ich o przejście trudnego fragmentu w produkcjach singlowych lub grać z nimi w multi (nawet jeśli nie będą mieli danej gry).

http://www.cdaction.pl/news-39963/duza-aktualizacja-oprogramowania-playstation-4-z-data-premiery.html

czy ja dobrze widzę ? Granie multi ze znajomym bez posiadania gry ?

nowa generacja, nowy wymiar cebuli. chyba że jest haczyk.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Podobno będzie można cebulić całe gry tylko znajomy będzie musiał co godzinę jakby dawać zaproszenie i tym sposobem osoba sobie przejdzie za darmo całą grę. CEBULA OVER 9000 ONLY ON PLAYSTATION

LUBIĘ TO :Coolface:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Haczyk jest taki, ze ta usluga bedzie dostepna tylko przy dzialajacym PSN.

Opublikowano

Haczyk jest taki, ze ta usluga bedzie dostepna tylko przy dzialajacym PSN.

nic wielkiego.

Opublikowano

Podobno w kodzie usługi tak naprawdę nie ma ograniczenia czasowego, ale inżynierowie Sony z góry zakładają, że nikomu nie uda się pograć dłużej niż godzinę bez jakichś problemów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.