Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fanek odpuść, DriveClub jest stracony w CW. Forumek wydał wyrok

Być może gra jest dobra, być może gra działa tak jak powinna, ale nikogo tu nie  przekonasz to jest Console Wars

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"Edge" dał 7 nowej Forcy. Dał też 7 DriveClub. Jakieś hejty? Destiny, Smash Bros i Ethan Carter dostały 8.

Edge dał też 9/10 dla U2 i 10/10 oraz tytuł GOTY dla LBP. Anglojęzyczny Eurogamer z kolei 10/10 dla tej pierwszej i 9 dla LBP. 

<niszczyciel ostatnich autorytetów> 

Opublikowano

Tytuł GOTY dla LBP. :mog:

Chyba (pipi)a nic dobrego nie wyszło w tym tamtym roku.

Opublikowano

Jak na tamte czasy to był przełom i cos naprawde świeżego. Was zrozumiec to tez...pif pafy złe i narzekacie na tasiemce ale jak wychodzi taki LBP to beka jest.

Opublikowano

ta gra jest zdecydowania gra roku. Zadne Res 2, Gears of war 2, endwar, GTA IV, MGS4... a slodkie LBP. Tyle funu ile z niej plynie. To nie do opisania.

:Coolface:  

Opublikowano

Dla mnie LBP to fajnie się ogląda, ale żeby pograć i włączyć znowu (i znowu) to jakoś nie dałem rady. Jedynka na premiere i z 5 leveli skończyłem. Dwójce dałem szanse i to samo. Nie potrafie się przekonać.

Opublikowano

Dla mnie jedynka była tylko OK, ale za to dwójka to poezja. Mega się bawiłem, poziomy i pomysły są totalnie odjechane. Gąsiennice RLZ!

Opublikowano

No ja fenomenu nie kumam, ale idea bardzo ok. Ot dobra gierka dla dzieci i dziewczyn.

Opublikowano

ręce opadają, tak, LBP było goty w swoim czasie, 95 na metacritic i fala spuszczeń nad grą nie były bez powodu, ale dla plebsu i januszy którzy oderwą sie na chwile od pif paf zielonych krasnali czy oranie pola lamborgini lub jaranko inną fifą/codem może faktycznie być dziwne, że taka gra dostaje goty

Opublikowano

Dla nas jest bardziej dziwne, że jeszcze Ci żyłka nie pękła.

PS. Uncharted jest huiowe

Opublikowano

LBP ma może i dobry edytor, ale jest bardzo słabą grą, no ale mersi nie gra w nietuzinkowe pecetowe gierki, to myśli że lbp jest wyżyną growej oryginalności na tle pifpafów.

Opublikowano

Jak grałem z kumplem ze dwa razy to było fajnie, spoko było też wbić i zobaczyć kilka leveli zrobionych przez społeczność, ale własną kopię mam już rok, ograłem ze 3 poziomy i ani mi się śni wracać do tego. Jest milion lepszych platformówek nawet na komórkach.

Opublikowano

No ja fenomenu nie kumam, ale idea bardzo ok. Ot dobra gierka dla dzieci i dziewczyn.

żebyś wiedział. w kooperacji z dziewczyną była mega. choć z dobrych platformerów na ps3 to tylko Ratchet i Sly Cooper. 

Opublikowano

I uncharted :reggie:

Opublikowano

LBP ma może i dobry edytor, ale jest bardzo słabą grą, no ale mersi nie gra w nietuzinkowe pecetowe gierki, to myśli że lbp jest wyżyną growej oryginalności na tle pifpafów.

może idź lepiej grać już w te nietuzinkowe gierki na pc zrobione przez 3 gości w garażu, a cw zostaw w spokoju, tak, lbp na konsole to wyżyny na tle pifpafów

Opublikowano

Szkoda że nie na tle platformówek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

I uncharted :reggie:

No i Journey.  :pope:

Opublikowano

The last of us survival horror.

Opublikowano

Killzone 2/3 - the real tank simulator

Opublikowano

Ale tylko bez widzenia przez ściany.

Opublikowano

Nie dla psa kiełbasa:

cuokguN.gif

WeepyFatherlyDwarfmongoose.gif

fu05gyH.gif

:woot:

a na szrota ps4:

psn-error-ps4-launch.jpg

1075535_SAM_4027.JPG

Opublikowano

Ale tylko bez widzenia przez ściany.

Heh, jak grałem to nawet tego nie ulepszałem żeby zdolność była całkowicie bezużyteczna. Nie wiem kto tam w ND wpadł na pomysł żeby Joel miał sonar jak Batman :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

boty znowu grają w gify i czekaja na 10 letnia gre w hd ready

Opublikowano

Killzone 2/3 - the real tank simulator

Wole już tank simulator niż Fable 2/3 immortal simulator ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Fable 2 bylo swietne, nawet jako klapers szanowalem, ale 3jka do utylizacji. Z magia na pewno przegieli, choc z drugiej strony, moze to i dobrze, fajnie bylo byc OP i powodowac kataklizmy na ekranie :D ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.