Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

rzucam grami w jakie ZAGRAMY na XO u nas od września do grudnia a wpada biedaczek yeti z łzami oczach i chce ratować szrota ps4 zapowiedziami na 2015/2016 oraz grami które wyjdą na XO lub chińskimi bajkami które zostaną tam gdzie ich miejsce w KKW.

Jaka desperacja! jaki ból dupy sonybociarni, nawet mi trochę żal dzieciaka    :)

Wymowne że tacy gracze najczęściej rzucają tutaj Januszami.  :facepalmz:

Opublikowano

Nie mów że też lubisz te chińskie gierki z małymi dziewczynkami i psami kopiącymi buraki.

Opublikowano

Uwaga wrzucam akutalizacje listy Yetiego

AKTUALIZACJA LISTY #1 - The Tomorrow Children

Bloodborne - zagrasz tak jak w Demon Soul's

Wild - zagrasz jak będzie w plusie

Order 1886 - no kupisz i po jednym przejsciu do żyda poleci

Ratchet Clank Redux - wow jedynka ratcheta

Hellblade - będzie na XO

Uncharted 4 - pif paf 4 lol

Zaginiecie Chmielarza - walking simulator na 4h

Tearaway  - było na vicie już

Until Dawn - haha jakiś crap twórców tego

wwd_OutNow.jpg

Amplitude (fuck yeah!) - wow 15 letnia gra podnieta

Deep Down - głęboki daun mmo rpg czyli do kosza

Persona 5 - gierka z grafiką z ps2 i wydana na ps3 w japonii

Rime - gra od twórców crapa deadlight

PlanetSide 2 - iksde

Dragon Quest Heros  - haha gierka z 3ds w bicie żelka

gaming-dragon-quest-heroes-02.jpg

Let it Die - f2p gierka od sudy nie wiadomo co to będzie

Yakuza - ok, ale jest tez na ps3 i nie będzie po angielsku

Alienation - twórcy resoguna czyli 2d pierdółka

Evrybodys gon the Raptur - chociaż byś dobrze napisał nazwę tego walking simulatora

SOMA - ok pc indie horror wow

Guilty Gear Xrd - ok ale tez jest na ps3

The Witness - goty gierka na telefon

gaming-the-witness.jpg

No Man's Sky - jo wychodzi na pc tez

H1Z1 - zombie survival mmo na pc tez będzie

Disgaea 5 - gierka z grafiką z vity z takim designem xd

disgaea-5-ps4-images-picture001_0.jpg

The Tomorrow Children - ok interesujące

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Let it Die to f2p? :(

Opublikowano

Tak.

W ogóle wpisywanie na listę ch.ujowego Planetside 2. :confused:

http://www.metacritic.com/game/pc/planetside-2

No i? Jest chuyowy.

Bo ty tak mówisz?

Bo to jakiś pif paf mmo, ale pewnie lepszy nadal niż destiny :yao:

Opublikowano

No właśnie - z mechaniką gier od Sudy51 nie mam pojęcia co może z tego wyjść.

Opublikowano

Persona 5 - gierka z grafiką z ps2 i wydana na ps2 w japonii

lel top kek wut?

@pawcio

buraki nie. rzodkiewki jak najbardziej. tylko nie dałem sobie wmówić że to pedalstwo, pisda i chooj, bo gameplay w odróżnieniu od dotychczasowych exów X1 nie wieje januszem.  :lapka:

Opublikowano

Na ps3 miało być!

Działa wam ps store? Bo mi zawiesza konsolę, odinstalowałem, zainstalowałem i to samo

gahaahhahahahaha to jest zbyt smieszne, instalowanie sklepiku na konsoli xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

YETI, naprawdę nie mam nic do Twojej ekscytacji PS4 ale proponuję najpierw zmierzyć się z Demonem zanim zaczniesz rozważać zakup Bloodborna. Ja dzisiaj 2h katowałem, system jest mega a gra bezlitosna i wymagająca. Ja już wiem, że w BB się odnajdę.

Opublikowano

No panowie dajcie się botom nacieszyć że w końcu mają w co pograć bo gdy szlachta w Q1 będzie grać w BB im zostanie czekanie do Q3* na QB , niech się chłopaki nacieszą ;)

*(pipi)a liczyłem że w pierwszym półroczu wyjdzie i będzie po co odkurzać XO :(

Opublikowano

Wow pierwsza dobra gra po 2 latach premiery ps4, jaranko.

Opublikowano

Nemesis, grałem w DS, wiem jak wygląda tam system walki, wrócę do niej w grudniu, styczniu. Zaliczę pierwsze dziełko Miyazakiego przed premierą jego kolejnej gry, GOTY 2015.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Przecież Remedy niedawno jak byli redaktorzy w ich siedzibie utrzymywało, że QB to wiosna 2015. Jakieś nowe info o zmianie daty premiery czy typowe halucynacje z niedożywienia klapersów?

Opublikowano

Nemesis, grałem w DS, wiem jak wygląda tam system walki, wrócę do niej w grudniu, styczniu. Zaliczę pierwsze dziełko Miyazakiego przed premierą jego kolejnej gry, GOTY 2015.

http://demonssouls.wikidot.com/

niech poradnik ten pomoże ci wytrwać w tej niebezpiecznej podróży, gdy przyjdzie zwątpienie.

(tylko nie czytaj nic o bossach za w czasu ;/)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Przecież Remedy niedawno jak byli redaktorzy w ich siedzibie utrzymywało, że QB to wiosna 2015. Jakieś nowe info o zmianie daty premiery czy typowe halucynacje z niedożywienia klapersów?

Remedy nigdy nie podawało, że QB wyjdzie na wiosnę.

Opublikowano

Wow pierwsza dobra gra po 2 latach premiery ps4, jaranko.

Zależy dla kogo pierwsza dla mnie pierwszą był pedał w rurkach (8/10) w przypadku PS4 natomiast w jeśli chodzi o XO to jest to jazda po burakach (8,5/10).Także to na XO dłużej musiałem czekać na pierwszą dobrą gierkę.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Killzone 2/3 - the real tank simulator

Nie gadaj, ze nie lubisz Killzone'a. Pamiętam na xboxonline strasznie broniłeś dwójki.

Czekanie najlepszym exem ps4.

Wydaje mi się, że to mimo wszystko wy czekaliście prawie cały rok na pierwszego dużego exa. no ale spoko, dalej sobie wmawiajcie, że to posiadacze PS4 czekają na gry. A i jeszcze nie zapomnijcie napisać jakie to PS4 jest remasterejszyn4, a potem jarajcie się odgrzewanym halo.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

W zapowiedziach wszędzie widnieje Spring 2015 albo Q2 2015. Zresztą gdzieś w jednym preview był cytat, z którego wyraźnie wynikało, że Remedy cały czas celuje z wydaniem gry na wiosnę 2015.

Raczej wszyscy sobie tego z dupy nie wzięli. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na XO duże dobre exy były na start a nie to co u was Knack :reggie:

Opublikowano

bluber, ale Dragon Quest to ty szanuj.

O jakich exach mówisz?

Opublikowano

W zapowiedziach wszędzie widnieje Spring 2015 albo Q2 2015. Zresztą gdzieś w jednym preview był cytat, z którego wyraźnie wynikało, że Remedy cały czas celuje z wydaniem gry na wiosnę 2015.

Raczej wszyscy sobie tego z dupy nie wzięli. ;)

Raczej wyszlo to z dupy, a konkretnie z tego ze gra zostala przesunieta z koncowki 2014 na 2015. Dodatkowo MS nie ma zadnego duzego exa na pierwsza polowe roku to kazdy sobie dopowiedzial ze to bedzie wlasnie QB.

Na ostatnich filmkach zawsze pojawia sie tylko 2015.

Opublikowano

no jaaaasneee :D 

Opublikowano

bluber, ale Dragon Quest to ty szanuj.

O jakich exach mówisz?

Dragon Quest skonczył się na IX.

Forza 5, KI, Titanfall, Dead Rising 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.