Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bo grałem i wiem.

To że tobie jakaś gra nie przypadła do gustu, nie znaczy, że jest słaba, po prostu masz z(pipi)any gust, co udowodniłeś niejednokrotnie.

Faktycznie może się tobie spodobać bo destiny wygląda jak biedna kopia planetside 2, twoje interplanetarne podróżę nawet się tam znalazły

planetside_2_new_screenshot_06.jpg

69.jpg

Nie wiem czemu więc grasz jeszcze w tego szrota od bungie skoro masz takiego asa na wyciągnięcie ręki? Aaaa zapomniałem nie dla PSa kiełbasa póki co.

hola hola młody człowieku. Ja nigdy Planetside 2 nie wymieniłem jako exa. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.

Ale Persone 5 i Yakuze już tak?

Czyli Ori i FH2, to też nie eks, to ile ten xbon ma eksów, dwa będą?

no ps4 ma ile 8 jak doliczysz 6 razy Knacka

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przykro mi bluber, ale nie masz pojęcia o czym piszesz. Destiny z PS2 ma tylko tyle wspólnego, że się strzela, ale skąd ty to możesz wiedzieć, jak tylko siedzisz w tym temacie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

wiadomo kiedy to planetside wychodzi na ps4? chętnie bym pograł bo jak kupię bloodborne i the order 1886 to pewnie już mi na destiny pieniążków nie starczy :(.

Opublikowano

Cóż masz rację, nie interesuje się strzelaniem do jaskin żeby mi wypadły lepsze itemki i jakieś spodnie +3 i fioletowe buty, wolę coś trochę bardziej ambitnego.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Cóż masz rację

Nie pierwszy i nie ostatni raz, przyzwyczaiłem się.

Opublikowano

Cytowanie pojedynczych rzeczy ale wyrwane z kontekstu, no jakby mi jehowy biblie czytal przed drzwiami. :teehee:

Klapy = jehowi   true story

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Cóż masz rację, nie interesuje się strzelaniem do jaskin żeby mi wypadły lepsze itemki i jakieś spodnie +3 i fioletowe buty, wolę coś trochę bardziej ambitnego.

Wiesz o co w życiu chodzi, trzeba być ostatnim casulem żeby jarać się destini.

Opublikowano

jaki ból du.py botków, że bungie zaczęło robić gry na ps4 i wreszcie im jakaś wyszła xD

Opublikowano

jaki ból du.py botków, że bungie zaczęło robić gry na ps4 i wreszcie im jakaś wyszła xD

Ja rozumiem trolling, ale to juz jest przegięcie. XD

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze to jednak dziala inaczej.

To ps4 niszczy developerow.

Knack od japan studio, czy oni zrobili kiedys gorsza gre?

sucker punch - najgorszy infamous ever

guerilla - najgorszy killzone ever

Evolution - driveklap ssie przy motorstormach

Na waszym miejscu obawiałbym sie o tego uncharted.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Bo teraz lud spina się przy cyferkach i każdy dev zaczyna robić grę od grafiki.
Tak kończą frajerzy.

Opublikowano

no ale wprzypadku ND to tendencja jest wzrastająca Uncharted 3 to najlepszy Uncharted a The last of us to super gierka (200 nagród mówi za siebie) :reggie:

Opublikowano

the last of us HD remastered to najlepsze the last of us.

Opublikowano

Najlepsza gra z ps3 jest jeszcze lepsza czyli moja teoria jest prawdziwa :reggie:

Opublikowano

bo grałem i wiem.

To że tobie jakaś gra nie przypadła do gustu, nie znaczy, że jest słaba, po prostu masz z(pipi)any gust, co udowodniłeś niejednokrotnie.

ja w przeciwieństwie do ciebie gram w gry o których mówię i już spory kawałek czasu temu to ograłem i ta gra miała mnóstwo problemów i na papierze wygląda super a w rzeczywistości nie gra się w ty zbyt dobrze. Bardzo na ten tytuł czekałem swego czasu i się okropnie zawiodłem i od czasu do czasu zerkam czy coś rzeczywiście zrobili w tej kwestii, ale Sony bardziej niż na leczeniu gry zależy na wrzucaniu nowego, płatnego contentu. Sony za wczasu nie skupiło się na tym by supportować gry dobrze, była zabugowana, źle zoptymalizowana i w zasadzie umarła po paru miesiącach, bo community w tej chwili jest małe. A to że PS2 jest wydawane na PS4 to próba Sony na reanimację chodzącego trupa, bo łatwo tą grę reklamować ilością graczy i ogromem terenu, a klapki lubią przecież cyferki.

Przypominam że w podobny sposób był reklamowany i MAG i Dust 514, ta pierwsza gra już ma odłączoną wtyczkę a studio zostało zamknięte, ta druga chyba w ogóle nie ma community.

Sony reklamuje swoje multiplayerowe tytuły tylko i wyłącznie cyferkami - ilością graczy, wielkością terenu, ilością sprzętu, bo wiedzą dobrze że niczym innym te tytuły się nie bronią - ani mechaniką, gameplayem a od strony technicznej też leżą.

I zapewne na tym się skończy - jaranko aż do momentu premiery, potem odpalenie na SONY HX850, postrzelanie chwilę i powrót do jarania się innymi grami, tfu, gifami (jak tam drugi syn?).

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze to jednak dziala inaczej.

To ps4 niszczy developerow.

Knack od japan studio, czy oni zrobili kiedys gorsza gre?

sucker punch - najgorszy infamous ever

guerilla - najgorszy killzone ever

Evolution - driveklap ssie przy motorstormach

Na waszym miejscu obawiałbym sie o tego uncharted.

Ty się martw o szóstą Forzę może, a nie o Uncharted.

Opublikowano

Beka z tego Destiny. 

Zdunek_PL - 106h spedzonych glownie przy multi i strikach - no BEKA  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Beka z tego Destiny. 

106h spedzonych na samym multi i strikach - no BEKA  :teehee:

Beka, bo gra niestety nie broni się sama i działa na prymitywnych instynktach gracza (grindowanie), co najgorsze za włożony wysiłek potrafi go wyruchać w dupę.

A że grasz tyle godzin w multi to tylko twój problem.

Opublikowano

Zaraz będzie Halo MCC to można sprzedać te popłuczyny po Halo. Posiadacze PS4 (only) niestety nie mają takiej opcji i nadal będą sobie wmawiać, że najgorsza gra Bungie jest cudowna. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.