Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tyle godzin przy "tym szrocie" spedzil sam Zdunek  :teehee:

Cóż masz rację, nie interesuje się strzelaniem do jaskin żeby mi wypadły lepsze itemki i jakieś spodnie +3 i fioletowe buty, wolę coś trochę bardziej ambitnego.

Wiesz o co w życiu chodzi, trzeba być ostatnim casulem żeby jarać się destini.

Zaden (pipi) nie gral, ale obydwoje wiedza, ze gra sprowadza sie do walenie w jaaskinie ^^

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

guerilla - najgorszy killzone ever

Multi w Shadow Fall jest jakieś tysiąc razy lepsze niż w trójce

Opublikowano

Ale nikt w nie nie gra.

Opublikowano

Super argument, zwlaszcza, ze wciaz bez problemow wyszukasz mecz w 15 sec.

W HALO w porownianiu z "januszowym BF i COD'em" tez "nikt nie gral"

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zaraz będzie Halo MCC to można sprzedać te popłuczyny po Halo. Posiadacze PS4 (only) niestety nie mają takiej opcji i nadal będą sobie wmawiać, że najgorsza gra Bungie jest cudowna. 

Ja to wbijam ostatnie acziwmęty w titanfallu i destiny, by potem grać co najwyżej z doskoku bo król wraca. A klapom pozostanie Destiny i czekanie na Planetside.

Opublikowano

MAZZeo, to chyba nie pierwszy raz jak bot ogral exy PlayStation przed klapkami co nie xD?

Opublikowano

Ale nikt w nie nie gra.

Jak nie grają jak grają ? tylko że obecnie grają ogarnięci ludzie a że janusze wrócili do tych swoich codów bf'ów itp. to jest nas mniej ale zawsze jest ktoś do grania i za to lubię Killzona że dość szybko janusze się wykruszają.

Jeśli chodzi o multi to tylko Killzone i Halo  :yes:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

MAZZeo, to chyba nie pierwszy raz jak bot ogral exy PlayStation przed klapkami co nie xD?

No i podobal mu sie multi w Killzonie,ktorego teraz nawet nie wymieni...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja pecetowiec ograłem TLOU w premierę przed takim klapkiem jak Mendrek. :teehee:

Opublikowano

Ja pecetowiec ograłem TLOU w premierę przed takim klapkiem jak Mendrek. :teehee:

Nieprawda bo Mendrek gra we wszystkie exy na PlayStation zanim trafią do tłoczni to on je zatwierdza jak możecie tego nie wiedzieć ? :ninja:

Opublikowano

No i podobal mu sie multi w Killzonie,ktorego teraz nawet nie wymieni...

No i się podobał chociaż te dropy 60-30fps to komiczne są, aha no i parę dni po premierze na multi grało 2 razy mniej ludzi niż Tiitanfallu 7 miesięcy po premierze...

Opublikowano

Tyle godzin przy "tym szrocie" spedzil sam Zdunek  :teehee:

Cóż masz rację, nie interesuje się strzelaniem do jaskin żeby mi wypadły lepsze itemki i jakieś spodnie +3 i fioletowe buty, wolę coś trochę bardziej ambitnego.

Wiesz o co w życiu chodzi, trzeba być ostatnim casulem żeby jarać się destini.

Zaden (pipi) nie gral, ale obydwoje wiedza, ze gra sprowadza sie do walenie w jaaskinie ^^

Cytując klasyka : Nie muszę sobie wcierać gó.wna w twarz, żebym wiedział, że nie chciałbym sobie wcierać gó.wna w twarz.

Opublikowano

nie wcierałeś? nie oceniaj.

Opublikowano

Destiny to może jarać się wyłącznie ktoś kto nigdy w Halo nie grał, dla którego dobry feeling broni to coś nowego. Nie licząc gunplay'u to najnowsza mega produkcja Bungie jest niestety krokiem wstecz chyba pod każdym względem w stosunku do tego co tworzyli na Xboksa + w bonusie jeden z największych festiwali robienia w konia przed premierą ostatnich lat.

Opublikowano

Problem z Destiny to maja glonie fanatycy HALO (Ci sami dla ktorych wszytsko doookolwa jest gown(pipi)m od Killzona, Tytana, Coda, BF'a i innych), pseudo fani X'a, badz Ci ktorzy nie grali... Przestan tez Don ciagle powtarzac, ze wszytsko jest krokiem wstecz, bo akurat Destiny w kooperacji > wszytskie czesci HALO. Nie mowiac juz o 1 Raidzie przy ktorym w 6ciu na HARD spedzilismy wiecej godzin niz zaliczajac Legendarny poziom trudnosci w kazdej z czesci HALO. Multi moze sie nie podobac super pro skilolowym graczom, nie zmienia to jednak faktu, ze gra sie przyjemnie i mimo calego hajtu Bungie udalo sie i tak bardzo fajnie to wszytsko zrownowazyc, 6 klas, specjaly, mase pukawek i uzbrojenia o calkowicie roznych statystykach, nad balansem wciaz pracuja, podobnie jak nad trybami. Start do trylogi maja swietny.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Problem z Destiny to maja glonie fanatycy HALO (Ci sami dla ktorych wszytsko doookolwa jest gown(pipi)m od Killzona, Tytana, Coda, BF'a i innych), pseudo fani X'a, badz Ci ktorzy nie grali. Przestan tez Don ciagle powtarzac, ze wszytsko jest krokiem wstecz, bo akurat Destiny w kooperacji > wszytskie czesci HALO. Nie mowiac juz o 1 Raidzie przy ktorym w 6 na HARD spedzilem wiecej godzin niz zaliczajac Legendarny poziom trudnosci w kazdej z czesci HALO...

Jezus, chłopie jarasz się szuterem wydawanym przez activision, grasz w fifę... ciesz się, że w ogóle masz prawo do pisania na tym forum.

Opublikowano

Żenujące podejście easyego które nie pozwala mi ocenić gry bo grałem w nią więcej jak 100 godzin.
Masz ty godność człowieka?

Opublikowano

A te raidy przypadkiem nie opierają się na waleniu w nieskończoność w bossów z adamantium? XD No fakt, super sprawa, zawsze mnie w grach jarało jak poziom trudności opierał się na windowaniu HP przeciwników do niebotycznego poziomu  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Żenujące podejście easyego które nie pozwala mi ocenić gry bo grałem w nią więcej jak 100 godzin.

Star zenujace to jest fakt, ze grasz ponad 100h w gre ktora dla Ciebie jest crapem ^^ 

Drugi Maciek z klanu - brakuje bys 6 razy Knacka przeszedl.  :teehee:

A te raidy przypadkiem nie opierają się na waleniu w nieskończoność w bossów z adamantium? XD No fakt, super sprawa, zawsze mnie w grach jarało jak poziom trudności opierał się na windowaniu HP przeciwników do niebotycznego poziomu   :P

No patrz - nie ? Ale dlaczego mnie nie dziwi ze jak zwykle nie wiesz o czym piszesz ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Star zenujace to jest fakt, ze grasz 100h w gre ktora dla Ciebie jest crapem ^^ 

Drugi Maciek z klanu - brakuje bys 6 razy Knacka przeszedl.  :teehee:

A te raidy przypadkiem nie opierają się na waleniu w nieskończoność w bossów z adamantium? XD No fakt, super sprawa, zawsze mnie w grach jarało jak poziom trudności opierał się na windowaniu HP przeciwników do niebotycznego poziomu   :P
No patrz - nie ? Ale dlaczego mnie nie dziwi ze jak zwykle nie wiesz o czym piszesz ^^

Ale już się tak nie spinaj bo starego wysrasz. 

Opublikowano

Fajnie czyta się te farmazony xbotów z ostatnich 20 stron, jak jakąś książkę science fiction opisującą alternatywną rzeczywistością w której xbox one jest liderem rynku konsol stacjonarnych z setką exów. Botki pozapraszały swoich kuzynów ze wsi i wzajemnie poklepują się po pleckach, nawet daddy dostaje plusiki.

Widzę że ten temat stał się ostatnim miejscem w internecie w którym nie jest się wyszydzanym i poniżanym za bycie xbotem czyli pseudokonsolomaniakiem który w 99 roku nie wiedział co to playstation, nigdy nie miał ps2 a jego pierwszą konsolą był xbox.  Trzeba współczuć naszym niepełnosprawnym kolegom, jednak wydaje mi się że jedynym lekarstwem na ich ciężki przypadek jest terapia szokowa czyli  przedstawienie sprzedaży konsol z zeszłego tygodnia.

PS4 287,962
3DS 218,443
XOne 127,423
PS3 45,923
WiiU 45,795
X360 33,319
PSV 22,609
Wii 8,011

yqdBTdA.gif

Dominacja PS4 jak kiedyś ps2. Ciekawe tylko kiedy xkmiotki zaakceptują swoją druzgocącą porażke bo narazie ich zachowanie przypomina hitlera w 44 roku który  snuł plany o dominacji nad światem w swoim otoczonym przez aliantów bunkrze w berlinie.
Opublikowano

Sila argumentow Zdunka ^^ No ale co sie dziwic - 110h w crapa na najgorszej konsoli jaka wyszla, bez comunity, headsetu, padzie za 10 zl z Chin bez trigerow jakos trzeba odreagowac!  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dominacja PS4 jak kiedyś ps2.

Kiedy Ty się nauczysz, że PS2 miało gry(po roku wyszła taka megatona jak GTA 3 jako ex), a PS4 nie ma więc nie ma tu mowy o podobnej dominacji.

Opublikowano

Sila argumentow Zdunka ^^ No ale co sie dziwic - 110h w crapa na najgorszej konsoli jaka wyszla, bez comunity, headsetu, padzie za 10 zl z Chin bez trigerow jakos trzeba odreagowac!  :teehee:

Nie mam PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.