Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Za duzo smieszku dzisiaj, plusy juz wyczerpane :(

Ex4ct, strollowales to sam siebie, sprzedajac xbona XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Spodziewałem się ocen z przedziału 6-7, a tutaj niespodzianka i mamy 8-9 :) Insomniac jednak nie nawaliło.

Daddy możesz zmienić swojego ulubionego gifa na tego:

OQZATLb.gif

Opublikowano

A jak w SO z najważniejszym aspektem każdej gry: ile p i fps?

Opublikowano

Ficuś - wbijaj do zielonych. Na PS4 przyjdzie jeszcze (kiedyś :sorcerer: ) czas. Nawet nie wiesz jak się cieszę że mam XOne a PS4 się pozbyłem 2 dni po premierze. Jak zobaczysz jak działa XBL to wątpię że przez najbliższy czas będziesz chciał wrócić do PSN'u.

Opublikowano

W ogole co to musi byc za szok dla klapow, pedau w rurkach: 3 miliardy polygonow pokonany przez kolorowe huiwieco.

To ten moment w ktorym wiecie, ze nie wolno wam plakac, ale lzy same splywaja po policzkach.

Opublikowano

W ogole co to musi byc za szok dla klapow, pedau w rurkach: 3 miliardy polygonow pokonany przez kolorowe huiwieco.

To ten moment w ktorym wiecie, ze nie wolno wam plakac, ale lzy same splywaja po policzkach.

Ale wiesz ze te gry maja taka sama ocenę? XD
Opublikowano

ja nikomu nie chce psuć dnia, generalnie jestem miłym gościem

a co bedzie jutro z 2.0 i share play to chyba bedzie 11 plaga egipska, chyba profilaktycznie odlacze rano konsole od neta i poczytam opinie internatuow bo sie boje, ze sie wszystko zainstaluje z bledem i potem konsoli nie uruchomie

jutro bedzie DayZ albo wszystko normalnie ruszy, ale przy takich dużych akcjach przeważnie coś idzie nie tak

share play będzie na zasadzie streamu, wiec do tego muszą postawić oddzielne serwery, ciekawe jaka będzie różnica w jakości wzgledem właściciela gry

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ale wiesz ze te gry maja taka sama ocenę? XD

Chyba w Twoich marzeniach. 3 p.p. to w hui duzo, spytaj kidnappy

Opublikowano

predzej mi ch.uj na czole wyrosnie niz zaczne sie jarac halo jesli dalej ta seria bedzie miec taki design jak do tej pory (destiny tez opylilem bo to powtor tego kroju) czy festyniarskim designem sunset ale fakt, w 2014 roku sony dotracza tragiczne exy

jestem chorzowski, chorzowski kolor to niebieski, zielony to legia, barwy zobowiazuja

Opublikowano

Sony [*]

Żeby nie te lepsze gry to wróciłbym do Xboxa

predzej mi ch.uj na czole wyrosnie niz zaczne sie jarac halo jesli dalej ta seria bedzie miec taki design jak do tej pory (destiny tez opylilem bo to powtor tego kroju) czy festyniarskim designem sunset ale fakt, w 2014 roku sony dotracza tragiczne exy

jestem chorzowski, chorzowski kolor to niebieski, zielony to legia, barwy zobowiazuja

A jak ja mam się czuć siedząc na ZIELONEJ wyspie zwanej Irlandia ;(
Opublikowano

Avatar z Kratosem przez miesiąc?

Akvgvrv.jpg

tumblr_m5uoyl5CGM1rtiapso1_400.giftumblr_m5uoyl5CGM1rtiapso1_400.giftumblr_m5uoyl5CGM1rtiapso1_400.gif

Opublikowano

kraj Polska i konsola Xbox dziękują użytkownikowi ex4ct za emigracje

Opublikowano

jutro bedzie DayZ albo wszystko normalnie ruszy, ale przy takich dużych akcjach przeważnie coś idzie nie tak

share play będzie na zasadzie streamu, wiec do tego muszą postawić oddzielne serwery, ciekawe jaka będzie różnica w jakości wzgledem właściciela gry

Share Play ma chyba działać na podobnej zasadzie co Remote Play, więc serwerem będzie PS4 hosta. Żadnych serwerów Sony nie musi do tego stawiać.

Opublikowano

to nie będzie na zasadzie streamu?

Opublikowano

w ogole nie kumam tej beki z ps4 - jutro kolejny ex na ps4 - share play, do tego wlasny soundtrack do gier, a pare tygodni temu wyszla najwyzej oceniana gra wyscigowa w historii z niedziajacymi serwerami i wykastrowana zawartoscia, a na xbone co? sunset zgarniajacy dobre oceny tylko dlatego, ze lewackie redakcje propaguja rownouprawnienie?

beka z microsoft jak zawsze

Opublikowano

mate, zaciekawila mnie Twoka sygnatura, az 3 gry do ogrania na superpadace4, zdradz nam tytuly

ew

yakuza

lords of fallen

Opublikowano

mate, ale wiesz, że tylko Yakuza to ex?

Opublikowano

Kupie XOne, im taniej tym lepiej bo weekend nie byl zbyt szczesliwy

Opublikowano

Niedlugo mija rok odkad mam PS4. Zagralem na nim zaledwie kilka razy (bo i w co? xDDD). PS3 posiadam od 2009 roku i namietnie gralem, czasami nawet pad oberwał jak w gierke nieszlo. Na PS4 gralem naprawde prawie wcale, jakby policzyc to z 20-30 razy?  Szanowalem pada bo czytalem ze jakosc srednia.

Pad od ps3 po tych 6 latach lekko skrzypi i troche "pstryka" plastik, ale jest ok.

Pad od ps4 po tych 20 graniach skrzypi 3x mocniej od pada na PS3 i pstryka jakbym gral na tym codziennie przez 10 lat. O dziwo gumki w stanie bdb, ale reszta mnie irytuje.

Opublikowano

Kup uzywke z kinectem to odkupie kinecta i Ci wyjdzie tanio :D

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Kur.. przegrałem w hu kasy w weekend , a teraz jeszcze musze kupic szrota. No kiepski tydzien. ;)

Opublikowano

Wyświadczyłeś sobie wielką przysługę. Witamy.

Opublikowano

A tak na powazne, wkoncu realnie sprawdze Xone, zobaczymy co soba prezentuje. Ma szanse zostac na dłuzej

Opublikowano

:sir:  wyższą kulture konsolowośći :sir:

to własnie prezentuje Xone

Opublikowano

ja tez chetnie kupie xone - daje 500zl, juz mam otwarty formularz platnosci na internetowej stronie banku, licze na powazne propozycje - stan najlepiej idealny, chetnie zestaw z kinectem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.