Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mnie póki co przyciąga tylko kolekcja Halo, a tak poza tym to nic, więc ciągle czekam, może na przyszłe Święta.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to nie będzie na zasadzie streamu?

No przecież napisałem, że jak Remote Play. Czyli będzie streamować video z PS4 hosta do PS4 gościa.

Opublikowano

mate, ale wiesz, że tylko Yakuza to ex?

suteq, ale wiesz że tylko w Yakuze nie zagra na Xbox One

ja tez chetnie kupie xone - daje 500zl, juz mam otwarty formularz platnosci na internetowej stronie banku, licze na powazne propozycje - stan najlepiej idealny, chetnie zestaw z kinectem

bez gier?

Opublikowano

to nie będzie na zasadzie streamu?

No przecież napisałem, że jak Remote Play. Czyli będzie streamować video z PS4 hosta do PS4 gościa.

Do słowa 'BĘDZIE' podchodziłbym z dużą dozą rezerwy cierpliwości.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

w ogole nie kumam tej beki z ps4 - jutro kolejny ex na ps4 - share play, do tego wlasny soundtrack do gier, a pare tygodni temu wyszla najwyzej oceniana gra wyscigowa w historii z niedziajacymi serwerami i wykastrowana zawartoscia, a na xbone co? sunset zgarniajacy dobre oceny tylko dlatego, ze lewackie redakcje propaguja rownouprawnienie?

beka z microsoft jak zawsze

Do tego dolicz czas jaki musisz poswiecic na instalacje tych wszytskich exow, sciagania patchy. Beka ! xD

Opublikowano

Ale MS niszczy Sony w tym roku. Szkoda ze PS4 tak sie dobrze sprzedaje bo przez to nikt tam sie nie stara. Maja lepsze multiplatofrmy to olewaja cala reszte. Kurde musze kupic Xoxa :(

Opublikowano

w ogole nie kumam tej beki z ps4 - jutro kolejny ex na ps4 - share play, do tego wlasny soundtrack do gier, a pare tygodni temu wyszla najwyzej oceniana gra wyscigowa w historii z niedziajacymi serwerami i wykastrowana zawartoscia, a na xbone co? sunset zgarniajacy dobre oceny tylko dlatego, ze lewackie redakcje propaguja rownouprawnienie?

Do tego dolicz czas jaki musisz poswiecic na instalacje tych wszytskich exow, sciagania patchy. Beka ! xD

Nie no zamiast poczekać trochę na lepsze gry, które się zainstalują lepiej poświęcić się graniu setek godzin w gry dla plebsu typu fifa czy destiny :yao: Beka! xD

Opublikowano

beton-p%C4%99kaj%C4%85cy-12319270.jpg

Cudownie pękający beton.

Opublikowano

Która to już obniżka Xbox One w tym roku? trzecia czy czwarta?

60256408051273850501.png

Na kolejnym E3 będzie Xbox Two, mówię jak będzie XD

Opublikowano

yeti, observer, iras, kidnappa to the rescue!

epicrete_main.jpg

Opublikowano

Ktoś wcześniej dobrze pisał - obecny stan ex'ów na Xone był budowany jeszcze za panowania Mattricka, chociaż oczywiście Spencer też się przyłożył bo był szefem Microsoft Studios w tym czasie, ale prawda jest taka, że efekty jego polityki wejdą w pełni tak od 2016 r.

Spencer to w ogóle jest gość, ostatnio przesłuchałem ten 40 minutowy wywiad z nim i jak się pytali go o pierwotną politykę MS odnośnie Xone, to powiedział, że nie umywa rąk bo też miał w tym swój udział i bierze osobistą odpowiedzialność za wszystkie decyzje związane z Xone, zarówno te dobre jak i te złe.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

a teraz botki do miecza, i proszę z szacunkiem do tego wydawcy

87229689687041328366.png

Opublikowano

Exact skończ z tym try hardem. Zostaliście wgnięceni w tym roku i nikt nie wmówi mi inaczej. Pierwsze miejsce WiiU potem XO potem gó.wno obesrane czyli Ps4.

Opublikowano

Nie no zamiast poczekać trochę na lepsze gry, które się zainstalują lepiej poświęcić się graniu setek godzin w gry dla plebsu typu fifa czy destiny :yao: Beka! xD

No pewnie - przez ten czas zdaze wbic juz 10 level w Destiny!

Edytowane przez easye

Opublikowano

87229689687041328366.png

Microsoft ich uratował kiedy sony już prawie zabijało. Widać tendencje spadkową 87 dla Ratcheta, 83 dla Res 3, All for One dostało 70, Full Frontal 63 oraz Fuse tak samo. Dzięki MS i ich polityce i super podejściu mamy exa na 83% na metacritic czyli znów są na fali a jeśli by się zdecydowali zrobić jeszcze jedną grę dla MS jestem pewnien, że średnia 90% jest w ich zasięgu :sir:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

masz link do tego podcastu don? bo miałem słuchać, ale gdzieś mi się zagubiło.

Opublikowano

Z tymi instalkami na xboxie to jest przegina.

Raz,że konsola chyba nie potrafi automatycznie ściągać patchy tylko w trybie uśpienia a dwa nie ma żadnej informacji o tym,ze mamy jakiś updejt do pobrania.

Juz parę razy miałem sytuacje,ze odpalam gierka a tam 2 GB patch na start.

Na plejce wszystko jest automatycznie.No i następną sprawa to Xbox nie potrafi ściągać paru rzeczy jednocześnie.

Ściągnie ci gre która ma 20 GB a następnie aplikacje 10 MB :D

No i czas instalacji tych gier....

Może kiedyś w patchu to poprawia.

Opublikowano

masz link do tego podcastu don? bo miałem słuchać, ale gdzieś mi się zagubiło.

http://hwcdn.libsyn.com/p/b/5/3/b537fe0c84c35b55/Podcast_Unlocked_Episode_167.mp3?c_id=7774626&expiration=1414412527&hwt=d9e02ac66a9eb2716bf455977aa8f270

Żadnych zaskakujących informacji nie ma, ale cały podcast obraca się wokół sposobu myślenia Spencera o marce Xbox, grach i to samo w sobie jest bardzo ciekawe. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zakład ma to do siebie, że druga strona też się do czegoś zobowiązuje.

Jesli oceny SO beda powyzej 80 % (infamous SS) to kupie XOne

Stoi.

Dowolny ,

Jesli pierwsze 40-50 recenzji da wynik powyzej to przedstawie Paragon ( z odpowiednia data) i zdjecie

Ragus, zawsze Cie szanowalem :)

Opublikowano

Która to już obniżka Xbox One w tym roku? trzecia czy czwarta?

60256408051273850501.png

Na kolejnym E3 będzie Xbox Two, mówię jak będzie XD

A SONY nadal będzie sprzedawać swoje konsole bez gier lemingom.

Serio nie wierzyłem w SO, spodziewałem się ocen w okolicach 70% (oczywiście, przy założeniu, że gra jest na 5-6/10), a tu zdziwko. Może być solidna gra na 7...

Opublikowano

87229689687041328366.png

Microsoft ich uratował kiedy sony już prawie zabijało. Widać tendencje spadkową 87 dla Ratcheta, 83 dla Res 3, All for One dostało 70, Full Frontal 63 oraz Fuse tak samo. Dzięki MS i ich polityce i super podejściu mamy exa na 83% na metacritic czyli znów są na fali a jeśli by się zdecydowali zrobić jeszcze jedną grę dla MS jestem pewnien, że średnia 90% jest w ich zasięgu :sir:

Przecież najgorsze co wyszło, czyli Fuse, to deal z EA, a nie z Sony. Insomniac raczej nie schodzi poniżej jakiejś normy, gorzej jak coś kombinują, jak Fuse czy jakieś pierdziawki zamiast pełnoprawnego Ratcheta. Dzięki Microsoft dostaną jakis tam szmal, a gra opchnie może 300 tys pudełek na ich już zdechłej konsoli.

Opublikowano

Nie wiem co tam nasz forumowy ekspert pisze, ale po cytatach widzę że:

55678899.jpg

Opublikowano

W weekend uczelnia o 8 do 20, potem od razu na nocke do pracy, wlasnie czlowiek styrany jak (pipi) wraca do domu, wreszcie chwila wytchnienia, jutro wolne, zaraz pizza, ostatni odcinek Boardwalk Empire, potem nowy odcinek Walking Dead, a jakby malo tej zayebitosci mi jeszcze bylo, to SO na MC (#nikogo) masakruje Infamous (#szanuje), klapy masakrowane w CW, beton kruszeje, Niewidoczny kupuje XO (zawsze Cie szanowalem) ... Jutro Sunset Overdrive, do tego Lords of the Fallen, no zyc nie umierac.

This is a good day.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.