Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

i destiny jako najlepszy ex na święta :teehee:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti i inne Irasy zacierały ręce przez rok czasu pucując się do gifów jak to razem z DC wjadą na podium grając w "prawie jak Halo" najlepszą wersję Destiny tocząc bekę z 7/10 SO, a tu się okazuje, że PSN nie jest w stanie uciągnąć 1/3 racera, Forza Killer odstrzelił sobie stopę przy czyszczeniu lufy, buraki wsypują się oknami do domów konsolomaniaków, "prawie jak Halo" can not into into space zadowalając się strzelaniem do jaskini i nawet hipster w rurkach lepszy jest na bonerze bo może biegać w spódnicy z facjatą wymalowaną jak wokalista zespołu Kiss, a #wait4it chińskie samograje sprawdzają się lepiej bo wychodzą.

Opublikowano

Soul sie z was smieje klapersy, jest tak jak pisal po gamescom - sunset kozak, driveclub balas, forza kozak.

Ja pyerdole, ale w chuyowej sytuacji jestescie, to jest po prostu masakra :)

Chyba puszcze ps4, przeciez (pipi)a na to nie ma i nie bedzie doslownie NIC ciekawego, masakra.

Opublikowano

Soul sie z was smieje klapersy xd

Soul prorokiem. Szkoda, że go już z nami nie ma :P

Opublikowano

i destiny jako najlepszy ex na święta :teehee:

No gdyby mozna bylo przeniesc postac to pewnie dzisiaj przelknalbym juz tego PESa i MGS w HD Ready i sam opchnal nextgena Sony.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Chyba puszcze ps4, przeciez (pipi)a na to nie ma i nie bedzie doslownie NIC ciekawego, masakra.

A przed botami jeszcze niszczycielska Kolekcja Mistrza Szefa Kuchni i platformówka piękniejsza niż rzeczywistość łącząca zwaśnione narody - Ori & the Blind Forest.

Gdybym nie miał drogiego w utrzymaniu WiiU, to bym teraz z pewnością chuchał i dmuchał na mojego szrota 720p ;)

Opublikowano

Ja po prostu nie wierze w to co widzę, ostatni rok życia ps3 był masakrujący xboxa, ps3 sprzedawało się lepiej, ps plus kosił niesamowicie, ps4 okazało się, że będzie tańsze, mocniejsze i wszystko miało się stać jasne - xbox go home, nikt tego nie chciał, drm, always online wypjerdalać z tym syfem chcemy konsole do gier bez TV TV TV i wszyscy razem tutaj na forum mieliśmy być jedną wielką rodziną graczy lecz po zagłosowaniu portfelem na ps4 widać, że MS się ogarnął wyje.bali tego pajaca mattika, osr.ali tvtvtv, drmy, always online i dostarczają gry, gry, gry. Świetne, konsolowe, zróżnicowane, europejskie, zachodnie czy japońskie perełki, ofensywa trwa i nic tylko się cieszyć. A sony? 1080p w większości gier, ale same gry od nich to piąta część strzelanki, wyścigi online w których online działa jak chce, 6 (bez dlc) część szmacianek, która niczym się nie rózni od wersji na ps3, trzecia część przyzwoitej serii ocenionej najgorzej w swojej historii. Jest to dramat dla prawdziwych graczy nie dla tych, którzy kupują konsole do grania w fifę czy coda tylko takich, których interesują dobre tytuły. Smutno na to się patrzy, zobaczmy co pokaże Bloodborne i to jest jedyna gra, dla której jestem skłonny kupić PS4 i pewnie to nastąpi, ale na dzien dzisiejszy wybór XO z D4, Sunsetem, Forzą Horizon 2 oraz mutliplatformami Evil Within czy nowy Wolf to jest mój wybór świadomego gracza, który nie rzuca się na byle gó.wno po to żeby tylko stało i łapało kurz.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja po prostu nie wierze w to co widzę, ostatni rok życia ps3 był masakrujący xboxa, ps3 sprzedawało się lepiej, ps plus kosił niesamowicie, ps4 okazało się, że będzie tańsze, mocniejsze i wszystko miało się stać jasne - xbox go home, nikt tego nie chciał, drm, always online wypjerdalać z tym syfem chcemy konsole do gier bez TV TV TV i po zagłosowaniu portfelem na ps4 widać, że MS się ogarnął wyje.bali tego pajaca mattika, osr.ali tvtvtv, drmy, always online i dostarczają gry, gry, gry. Świetne, konsolowe, zróżnicowane, europejskie, zachodnie czy japońskie perełki, ofensywa trwa i nic tylko się cieszyć. A sony? 1080p w większości gier, ale same gry od nich to piąta część strzelanki, wyścigi online w których online działa jak chce, 6 (bez dlc) część szmacianek, która niczym się nie rózni od wersji na ps3, trzecia część przyzwoitej serii ocenionej najgorzej w swojej historii. Jest to dramat dla prawdziwych graczy nie dla tych, którzy kupują konsole do grania w fifę czy coda tylko takich, których interesują dobre tytuły. Smutno na to się patrzy, zobaczmy co pokaże Bloodborne i to jest jedyna gra, dla której jestem skłonny kupić PS4 i pewnie to nastąpi, ale na dzien dzisiejszy wybór XO z D4, Sunsetem, Forzą Horizon 2 oraz mutliplatformami Evil Within czy nowy Wolf to jest mój wybór świadomego gracza, który nie rzuca się na byle gó.wno po to żeby tylko stało i łapało kurz.

Jeszcze niedawno wielkie nawrócenie na sony, a teraz co? ehhh   :wujaszek:

Opublikowano

Ja po prostu nie wierze w to co widzę, ostatni rok życia ps3 był masakrujący xboxa, ps3 sprzedawało się lepiej, ps plus kosił niesamowicie, ps4 okazało się, że będzie tańsze, mocniejsze i wszystko miało się stać jasne - xbox go home, nikt tego nie chciał, drm, always online wypjerdalać z tym syfem chcemy konsole do gier bez TV TV TV i po zagłosowaniu portfelem na ps4 widać, że MS się ogarnął wyje.bali tego pajaca mattika, osr.ali tvtvtv, drmy, always online i dostarczają gry, gry, gry. Świetne, konsolowe, zróżnicowane, europejskie, zachodnie czy japońskie perełki, ofensywa trwa i nic tylko się cieszyć. A sony? 1080p w większości gier, ale same gry od nich to piąta część strzelanki, wyścigi online w których online działa jak chce, 6 (bez dlc) część szmacianek, która niczym się nie rózni od wersji na ps3, trzecia część przyzwoitej serii ocenionej najgorzej w swojej historii. Jest to dramat dla prawdziwych graczy nie dla tych, którzy kupują konsole do grania w fifę czy coda tylko takich, których interesują dobre tytuły. Smutno na to się patrzy, zobaczmy co pokaże Bloodborne i to jest jedyna gra, dla której jestem skłonny kupić PS4 i pewnie to nastąpi, ale na dzien dzisiejszy wybór XO z D4, Sunsetem, Forzą Horizon 2 oraz mutliplatformami Evil Within czy nowy Wolf to jest mój wybór świadomego gracza, który nie rzuca się na byle gó.wno po to żeby tylko stało i łapało kurz.

Jeszcze niedawno wielkie nawrócenie na sony, a teraz co? ehhh   :wujaszek:

Wiesz porozmawiałbyś z ludzmi, którzy się na tym znają i wiedzą o co chodzi w życiu też byś osr.ał te sony gó.wno obesrane.

Opublikowano

Xbox super. Czuje się tak, jak z 360 w 2008-2009 roku. Konkretne EKSY, dobra usługa online, wygodny pad, a u konkurencji lepsze bebechy i zapowiedzi. No i zaraz będzie jeszcze tańszy. Taki MS to ja lubię.

PS4 tak jak PS3 wezmę dla tej garstki EKSów, ale na ten moment to ja nawet tej garstki nie widzę ;DDDDD.

Xbox One. Głos rozsądku pod twoim telewizorem.

Opublikowano

No tyle ze obecnie PS4 nadaje sie tylko do multiplatform...

Opublikowano

No dobra, powiem, grałbym w sunset overdrive jak poje.bany, no. ;/

Opublikowano

klapy mysla ze sony poprawi usluge online i w koncu rzuca im darmowe DC w plusie i zaczną sypać exami

ale co widzi sony? zablokowalismy DC w plusie - cebulaki zamiast czekac na darmowa wersje rzucili sie na wersje za 169zl i plynie morze siana za niepelna uposledzona wersje.. po co dawac super gierki w plusie skoro i tak musza nam placic do online? spinac sie z produkcja exów? po chuy jak janusze rzucaja sie po nasze multiplatformy bo sa w 1080p.

zyc nie umierac Sony, brawo, tak się docenia klientów za ich przywiązanie do marki

Opublikowano

jakoś nie jara mnie ten festyniarski klimat i tęczowa propaganda w SO. po next-genach oczekuje dojrzałego designu takiego jak w infamous: second son i infamous: first light.

Opublikowano

Nic na PS4 już w tym roku nie będzie, tylko wszystkie multiplatformy lepsze - jakoś przeżyję xD większość plebsu z forum w Halo i tak nie będzie grało bo za trudne.

Opublikowano

Na razie to i z multiplatformami jest bieda. Licząc wszystkie gry "nowej generacji", które odpaliłem na moim dżiforsie i odsączając z tego dobre gry...

...no coż, szczerze wolę ofertę Xboxa.

Opublikowano

Sęk w tym, że wszystkie ciekawe multiplatformy (a nie przeciętniaki w które się gra bo nie ma się żadnej alternatywy) od premiery Xone/PS4 do końca tego roku to bym zliczył tak na palcach... połowy ręki :P

Bida z nędzą, lepsze multiplatformowe gry i to kosiory, wychodziły na X360/PS3, np. Kijek Prawdy czy Dark Souls 2.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Na razie to i z multiplatformami jest bieda. Licząc wszystkie gry "nowej generacji", które odpaliłem na moim dżiforsie i odsączając z tego dobre gry...

...no coż, szczerze wolę ofertę Xboxa.

Jeżeli ktoś kupuje konsolę tylko do exów to jasne że xbone > PS4

Opublikowano

poza tym to gierka na kilka godzin i potem na półkę/do żyda.

That playground is huge. Sunset City isn't the biggest space I've seen in an open world game, but it definitely feels like the most navigationally sophisticated. There are so many different kinds of buildings and heights and environmental hooks that even after 20 hours I was barely scratching the surface. And I was scratching pretty hard — despite Sunset Overdrive's genre-required fast travel system, I used it literally once, and only because I was on deadline. As I received mission objectives and new sidequests and optional tasks, I was always excited for another chance to see how far across the city I could make it without touching the ground.

:reggie: 

Opublikowano

There was no sign at all of PC shooter Shadow Warrior anywhere in the top 40, however, despite it launching last week on PlayStation 4 and Xbox One.

Minecraft: PlayStation Edition was second in the chart this week, boosted by the release of the new boxed PS4 version.

Jak ja gardzę tymi każualami z UK, tylko fifa, cod, minikraft. Czyli prawie tak jak posiadacze ps4 tutaj na forum :reggie:

Opublikowano

Bluber na chwile obecna bomby prawdy - podpisuje sie pod tym i daje plusik

sony jednak nie wolno skreslac - 6 grudnia pokaze lineup na 2015r - ratcher redux, persona5 i uncharted4 to dla mnie mega tony, do tego dla wielu bloodborne, a serio nie wolno zapominac o tych wszystkich devach wewnetrznych, ktore po decyzji sony zaprzestaly prac nad grami na vite i ps3 i robia juz tylko i wylacznie tytuly na ps4 - to pierwsza sytuacja od wielu wielu lat gdzie cale sony tworzy gry na jeden system - wyjda z tego killery, dont worry, niestety z uwagi na sytuacje finansowa i swietna sprzedaz samego systemu sony po prostu sie nie spieszy bo nie musi

Opublikowano

Wiecie co, w międzyczasie gdy spływają setki ofert kupna znienawidzonego Xbona, nadsyłane przez zbłąkane dusze, które zgrzeszyły kupujac to scierwo M$, przez moja głowe przebiega jedna myśl. W co ja będę na tym szrocie grał. Titanfal ograno na PC / Forza Horizon 2 ograna na X360  co on tam jeszcze za killery ma na pokładzie bo jakos nie przypominam sobie

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Nikt tutaj nie skreśla Sony. Niektórzy nie lubią się bawić w zapowiedzi, a w gry. Po co brać Ps4 za 1500zł z zapowiedziami, skoro mogę mieć za jakiś czas Ps4 z grami za 1100zł.

O ile Xbox już dostarcza, to ps4 ciągle jest dla mnie w stanie embrionalnym. Coś jak 3DS czy WiiU w pierwszym roku.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Megatony na 2015 MS też ma. I to pewnie więcej tych pewnych niż takich co mają wyjść w 2015, ale jednak: A. tylko w JP / B. jednak w 2016/17 :P

Że też ludzie nabierają się jeszcze na zapowiedzi Sony po tylu latach z PS3, to dla mnie jest niepojęte. 

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.