Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bijatyka w odcinkach, Syn Roma i kolorowa gra o feelingu dreamcasta - na pewno sie nie zawiedziesz

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sony sie nie spieszy bo nie musi. Ja tez sie nie spiesze bo nie musze. Jako konsument wybieram najlepsza oferte na rynku.

Wybralem oferte konsoli Xbox. Za kilka dni widzimy sie w Sunset City zielomi bracia.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jeszcze porządnie FH2 nie ograłem, a już za 4 dni SO, a po kolejnych 11 kolekcja szefa kuchni <3 Kupno Xbona to była świetna decyzja. Gdyby nie zbliżający się Bloodborne to bym już sprzedał PS4.

Opublikowano

Kolekcja w tym miesiacu wychodzi ? Co ? Zapomnialem XD

(pipi) mac, niedawno Evil Within, teraz Sunset, Lords of the Fallen, Halo: MCC, GTA V, Far Cry 4, Faggot Age: Inquisition ...

Jedno jest pewne, jak tak dalej pojdzie z moimi zakupami gier to w wigile bede wpyerdalal smalec a nie karpia.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

w ogole nie kumam tej beki z ps4 - jutro kolejny ex na ps4 - share play, do tego wlasny soundtrack do gier, a pare tygodni temu wyszla najwyzej oceniana gra wyscigowa w historii z niedziajacymi serwerami i wykastrowana zawartoscia, a na xbone co? sunset zgarniajacy dobre oceny tylko dlatego, ze lewackie redakcje propaguja rownouprawnienie?

beka z microsoft jak zawsze

Do tego dolicz czas jaki musisz poswiecic na instalacje tych wszytskich exow, sciagania patchy. Beka ! xD

A jeszcze ile czasu na granie na tym xbonie idzie, beka fch.uj, nie to co PS4

Opublikowano

Bluber na chwile obecna bomby prawdy - podpisuje sie pod tym i daje plusik

sony jednak nie wolno skreslac - 6 grudnia pokaze lineup na 2015r - ratcher redux, persona5 i uncharted4 to dla mnie mega tony, do tego dla wielu bloodborne, a serio nie wolno zapominac o tych wszystkich devach wewnetrznych, ktore po decyzji sony zaprzestaly prac nad grami na vite i ps3 i robia juz tylko i wylacznie tytuly na ps4 - to pierwsza sytuacja od wielu wielu lat gdzie cale sony tworzy gry na jeden system - wyjda z tego killery, dont worry, niestety z uwagi na sytuacje finansowa i swietna sprzedaz samego systemu sony po prostu sie nie spieszy bo nie musi

Jasne Ficuś, ja wierze, że oni się ogarną, ale to będzie tak jak z moim ps3 pożyczone aby skończyć The Last of Us, Heavy Rain, Uncharted, Killzone, pograłem w Wipeouty, Motostormy, Demon Soulsa (czasu nie starczyło aby skończyć), Infamousa 2 (który mi nie podszedł) LBP 2, Journey i to chyba tyle. Teraz chcę kupić ps3 znów żeby Demona i Valkyrie skończyć, ale na tę chwilę nie potrzebuje totalnie sprzętu od sony, pożyczę czy tam kupię ps4 dla Bloodborne oraz The Last of Us 2 i kilku wysmienitych perełek, ale póki co olewam temat.

Wiecie co, w międzyczasie gdy spływają setki ofert kupna znienawidzonego Xbona, nadsyłane przez zbłąkane dusze, które zgrzeszyły kupujac to scierwo M$, przez moja głowe przebiega jedna myśl. W co ja będę na tym szrocie grał. Titanfal ograno na PC / Forza Horizon 2 ograna na X360  co on tam jeszcze za killery ma na pokładzie bo jakos nie przypominam sobie

Hehe ten jak szuka wymówki :teehee:

Opublikowano

Cały czas czekam na oficjalną wypowiedź nobody w sprawie zakładu, nie obchodzi mnie że przegrał 5,5k złotych :pawel:

Opublikowano

:sir:wyższą kulture konsolowośći :sir:

to własnie prezentuje Xone

Powiedział koleś bez XO. Tego SO to ja szybciej od ciebie ogram.
Opublikowano

Ja dopiero co kupilem ps4 i to byl dobry moment. Wzialem Driveclub i Tlou, wystarczy na dluzszy czas, w kolejce do ogrania infamous, killzone, lords of the fallen, evil within i alien. W grudniu guilty gear, luty-marzec megatony the order, bloodborne i wiedzmin, juz wiem ze wszystkiego nie ogarne.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Jak tam easye, yeti i reszta klapkow piecze troche po recenzjach Sunset Overdrive ? Buhahahaha a miało byc 6/10 xD

Czuje dumę

Tylko Xbox

Edytowane przez kubson

Opublikowano

:sir:wyższą kulture konsolowośći :sir:

to własnie prezentuje Xone

Powiedział koleś bez XO. Tego SO to ja szybciej od ciebie ogram.

Spokojnie, mam też inne pasje, plany, życie rodzinne, zwierzęta do wykarmienia. Gierki sa daleko na mojej liście priorytetów, ale nie bój żaby niebawem zakupie tą wspaniałą konsole i nie wiem po co ta postawa ala testoviron - ty je.bany biedny polaczku nie stać cię na konsole, nie dla psa kiełbasa polaku je.bany, ja mam dwa next geny i na same je.bane zabawki w tym miesiącu wydalem 4000 zł

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No tyle ze obecnie PS4 nadaje sie tylko do multiplatform...

Od multiplatform to ja mam PC w 4K i 120 k/s, a nie na jakimś biedackim 900/1080p i 30/60k/s w medium detalach.

Opublikowano

Mnie tam granie na PC nie bawi, jak zreszta wiekszosci osob z tego forum.

Spokojnie, mam też inne pasje, plany, życie rodzinne, zwierzęta do wykarmienia. Gierki sa daleko na mojej liście priorytetów, ale nie bój żaby niebawem zakupie tą wspaniałą konsole i nie wiem po co ta postawa ala testoviron - ty je.bany biedny polaczku nie stać cię na konsole, nie dla psa kiełbasa polaku je.bany, ja mam dwa next geny i na same je.bane zabawki w tym miesiącu wydalem 4000 zł
No patrz, czyli jednak potrafisz zrozumiec, ze jak ktos od malego gra w ligach w pilke i ma malo czasu, to jednak nawet z 2 multiplatformami w miesiacu nie ma szans by sprzet mu sie zakurzyl... ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak tam easye, yeti i reszta klapkow piecze troche po recenzjach Sunset Overdrive ? Buhahahaha a miało byc 6/10 xD

Czuje dumę

Tylko Xbox

Nie, nie piecze, bo niby czemu miałoby piec? Nie jestem w wieku sutqa aby prosić się rodziców o pieniążki na konsole. Oceny SO dla mnie nie są żadnym zaskoczeniem, w temacie SO pisałem, że to będzie bardzo dobry tytuł, a gra na 8/10, to właśnie bardzo dobra gra. Niestety SO w ogóle mnie nie kreci, gdyby to wyszło na PS4 to też bym nie kupił. Jedyna gra na Xone, która ciągnie mnie do kupna tej konsoli to kolekcja Halo. Mimo wszystko wstrzymam się, bo nie będę wydawał 1500zł na 10 letnią grę, poczekam do premiery H5.

Poza tym nie narzekam na brak gier, Destiny i TLoU to pożeracze czasu jeżeli chodzi o multi, jest jeszcze DC, na dniach trafi do mnie Obcy Izolacja, niedługo premiera PES 2015 i wrócą posiedzenia z kumplami przy piwku jak za czasów PSX/PS2 (5 znajomych już ma PS4, z czego w poprzedniej generacji 2 z nich grało na x360). Jest jeszcze Lord i DA: Inkwizycja, którego może kupię (zależy od ocen). Te gry spokojnie mi wystarczą do lutego, gdzie wyjdą trzy interesujące mnie gry, z czego dwie tylko na PS4.

Opublikowano

Spokojnie, mam też inne pasje, plany, życie rodzinne, zwierzęta do wykarmienia. Gierki sa daleko na mojej liście priorytetów, ale nie bój żaby niebawem zakupie tą wspaniałą konsole

Mysle ze z takimi priorytetami lepszym wyobrem bedzie PS4, mniej czasu bedzie ci pozerac :sweat:

Opublikowano

Yeti spiesz sie, w 2015 juz czeka Planetside 2.

Opublikowano

Posiadacze PS4 po zobaczeniu ocen SO:

J12Zwy0.gif

Opublikowano

No patrz, czyli jednak potrafisz zrozumiec, ze jak ktos od malego gra w ligach w pilke i ma malo czasu, to jednak nawet z 2 multiplatformami w miesiacu nie ma szans by sprzet mu sie zakurzyl... ? 

Rozumiem, ale dlatego wychodze z założenia, że nie chce marnować czasu na gry nie warte mojego czasu czyli fifa czy cod i wole sobie pograć w singlową grę, sprzedać pograć w coś innego niż marnować czas na walenie w kółko w to samo (chociaż nie neguje tego, jeśli sprawia tobie to przyjemność) i olewam (chociaż pesa bym grał jak zły z kumplami) bo EA nie zasługuje na mój hajs, wolę już wydać na port GTA SA z smartfonów i dać zarobić rockstar bo wiem, że ten hajs przeznaczą na koszące mózgownice IP takie jak RDR 2 czy może Bully 2.

Spokojnie, mam też inne pasje, plany, życie rodzinne, zwierzęta do wykarmienia. Gierki sa daleko na mojej liście priorytetów, ale nie bój żaby niebawem zakupie tą wspaniałą konsole

Mysle ze z takimi priorytetami lepszym wyobrem bedzie PS4, mniej czasu bedzie ci pozerac :sweat:

Wiem o tym, ale godzinnkę dziennie wygospodaruje na koszenie buraków ( nie mówcie tutaj, że zamiast siedzenia w CW mogę grać bo na forumku siędze w pracy hehe)

Opublikowano

>posiadanie życia rodzinnego

>kupno xbox one

nie rozumiem cię bluber.

Opublikowano

Trochę liczyłem na post tego typu. Śmiesznie to brzmi jak mówisz, że gierki są daleko na twojej liście bo patrząc po ilości twoich postów w tym temacie stwierdzam zupełnie co innego. Na dodatek jak ktoś nie raz pisał, że ma rodzine itd. po prostu go wyśmiewaliście.

Ja sam rozumiem jak to jest mieć rodzinę na karku więc czaje o co ci chodzi, zero testovirona z mojej strony, A i zwierzak u mnie też na wykarmieniu, a bydlak dużo je :) Tylko po raz kolejny to wy się ciągle naśmiewacie, że ogrywacie exy szybciej niż Yeti czy Menderk. Więc czego ja bym tak nie mógł?

Opublikowano

jakoś nie jara mnie ten festyniarski klimat i tęczowa propaganda w SO. po next-genach oczekuje dojrzałego designu takiego jak w infamous: second son i infamous: first light.

yeaaah

U8CYdM.jpg

Opublikowano

życie, życie jest nobelom

Opublikowano

Nie żebym coś miał do SO, bo sam go kupuje. Ale trochę śmiesznie czyta się posty botów. Niesławny średnia 80% guwno obesrane, pedau w rurkach itd.. SO średnia raptem o 3 ptk większa, co za kozacki ex, masakra klapków, nagle insomniac to świetny developer itd. itp. 3% dzieli wg waszego mniemania crapa do hitu :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Trochę liczyłem na post tego typu. Śmiesznie to brzmi jak mówisz, że gierki są daleko na twojej liście bo patrząc po ilości twoich postów w tym temacie stwierdzam zupełnie co innego. Na dodatek jak ktoś nie raz pisał, że ma rodzine itd. po prostu go wyśmiewaliście.

Ja sam rozumiem jak to jest mieć rodzinę na karku więc czaje o co ci chodzi, zero testovirona z mojej strony, A i zwierzak u mnie też na wykarmieniu, a bydlak dużo je :) Tylko po raz kolejny to wy się ciągle naśmiewacie, że ogrywacie exy szybciej niż Yeti czy Menderk. Więc czego ja bym tak nie mógł?

Piszesz w cw i cię to boli, że ktoś kogoś wyśmiewa? lol beka z ciebie xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.