Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ten dalej swoje, będzie grał w gorsze multiplatformy na PSV zamiast na swoim PS4 którą kupił dla tego, że gry mp działają lepiej na niej niż na ONE.

Do tego PSV has no games, choć easye jako jedyny twierdzi inaczej. Klasyka to co mam jest the best fuck the rest. 

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PSV ma gry, duzo i bardzo dobrych

Opublikowano

Ten dalej swoje, będzie grał w gorsze multiplatformy na PSV zamiast na swoim PS4 którą kupił dla tego, że gry mp działają lepiej na niej niż na ONE.

Do tego PSV has no games, choć easye jako jedyny twierdzi inaczej. Klasyka to co mam jest the best fuck the rest. 

No ale sa indyki i mozna sprawdzic pucharki. Prawie mnie przekonali XD

Opublikowano
PSV ma gry, duzo i bardzo dobrych

Ma ale co będzie miała w tym roku ? 

Wiesz dobrze Ficuś co miałem na myśli pisząc to.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Juz wymienilem - do tego 150 indykow , a jak doliczysz jeszcze to co wyszlo od poczatku tego roku to masz wynik nie gorszy od swojej 360tki... No i tak - w wiele multiplatform gram na Vicie, bo ta konsola jest stworzona do platformowek, indykow itp. Nie chce mi sie grac w Child Of Light, Raymana, Gucamelle itp na PS4 - takie gry odkad mam Vite kupuje tylko na Vite.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wszyscy wiedzą o co chodzi z PSV, tylko jedyny easye nie wie. 

Fajnie, że jest dużo gier, ale szkoda, że dla kogoś kto ma/miał X360/PS3, to tak jakby tych gier nie było, a takich ludzi jest jednak większość no bo X360 i PS3 sprzedało się prawie 170 mln.

Tak jakbym po zakupie WiiU przekonywał, że można tylko na tej konsoli wyżyć, a nie traktować ją jak dobre uzupełnienie innego sprzętu.

Opublikowano

no ja poza Raymanem (a i tak nie ogralem Legends do konca) nie mam zadnej gry na Vicie, ktora ogralem na 360tce.

Pewnie tez czesc gier na 360tce bylo jak Fez, Dragons Crown na PS3 itp, ale nie wiem ile trzeba miec czasu na gry, zeby ograc wszytsko.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najlepsze gry na Vitę:

-MGS2

-Persona 4

No właśnie.

Opublikowano

No Persony niema ale jest na PS3 i jest lepsza nagle easye stwierdził, co z tego wolę mimo wszystko tą "gorsza" wersja.

Przy czym  jakiś czas temu kupił sobie PS4 bo przecież 1080p musi być a teraz ciśnie na 5 calach i jest happy. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul, ja wiem, ze dla Ciebie w zyciu licza sie tylko air maxy i bluzy PROSTO i ciezko zrozumiec, ze kazdego co innego sprawia radosc.

Akurat w grach, ktore ogrywam na Vicie nie ma wiekszych roznic miedzy konsolami jezeli chodzi o grafike, poza tym, ze ekran jest mniejszy i moge w ulubione szpile ciupac wszedzie, a jak mi sie znudzi, przeniesc sava i kontynuowac gre na PS3/PS4. No i powiedz mi Don, w ktore gry, z wymienionych ograles na 360tce? PixelJunk Shooter Ultimate, MURAMASA, Everybody's Golf, Lumines, Sly, Thomas Was Alone, TxK, Olli, Tearaway, Hotline Miami, Soul Sacriface, Sonic All Star Racing, Wipout 2048, Dragons Crown, Gravity Rush, Guacamelee, Motorstorm RC, LBP Vita, Uncharted GA a to tylko czesc gierek, ktore zdazylem ograc od listopada.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Interesuje mnie z nich jedna - którą mam na PS3!

Buuuuuuurn!

Opublikowano

Pewnie tez czesc gier na 360tce bylo jak Fez, Dragons Crown na PS3 itp, ale nie wiem ile trzeba miec czasu na gry, zeby ograc wszytsko.

Jak się ma konsole prawie od początku generacji to problem z brakiem czasu na ogranie interesujących tytułów nie istnieje. Co innego jak ktoś ma ją od drugiej połowy lub jeszcze później to rzeczywiście może braknąć mu czasu.

Opublikowano

no jak ktos spedzil cala generacje tylko z jedna konsola, i ma duzo czasu to moze, 3/4 osob wypisujacych tutaj ogromne listy exow i gier arcade na Xboxa 360 nawet polowy tych gier nie widziala.  O gustach nie rozmawiamy -Don- Ciebie nie interesujea, nie znaczy ze ich nie ma.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easye dodaj jeszcze gry z PS1 i Minisy, jeszcze wiecej będzie. 130 gier, o ja pie,rdole. Ludzie, sprzedajcie te wasze czwórki i one'y i bierzcie Vitę.

130 gier!

Co ja gadam, 150! Ja tyle gier na moim xboxie przez 5 lat nie widział. Dobrze że mam Vitę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ale przeciez Vita to handheld, uzupelnienie konsol stacjonarnych - ile osob gra wylacznie na Vicie i ma ja jako podstawowa ?

PS4 raczej nie sprzedam, bo niedlugo Destiny i nowa FIFA   :teehee:

LoL - a w ile gier zagrales na Xboxie przez 5 lat ?  

Cala moja aktywnosc na Xboxie 360 (a byla to przeciez moja podstawowa konsola przez cala generacje) to troche ponad 200 tytulow... Dlatego jakis czas temu pytalem ile bierzecie gier srednio na premiere w miesiacu, bo niektorzy sie tutaj zachowuja tak jakby zle sie czuli, jak nie kupia przynajmniej 10 szpil w jednym miesiacu.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie nazywam się LoL.

119 gier. Także z czym do ludzi marny xboxie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Soul, ja wiem, ze dla Ciebie w zyciu licza sie tylko air maxy i bluzy PROSTO i ciezko zrozumiec Ci kazdego innego czlowieka, ktoremu co innego sprawia radosc. Akurat w grach, ktore ogrywam na Vicie nie ma wiekszych roznic miedzy konsolami jezeli chodzi o grafike, poza tym, ze ekran jest mniejszy i moge w ulubione szpile ciupac wszedzie, a jak mi sie znudzi, przeniesc sava i kontynuowac gre na PS3/PS4. No i powiedz mi Don, w ktore gry, z wymienionych ograles na 360tce? PixelJunk Shooter Ultimate, MURAMASA, Everybody's Golf, Lumines, Sly, Thomas Was Alone, TxK, Olli, Tearaway, Hotline Miami, Soul Sacriface, Sonic All Star Racing, Wipout 2048, Dragons Crown, Gravity Rush, Guacamelee, Motorstorm RC, LBP Vita, Uncharted GA a to tylko czesc gierek, ktore zdazylem ograc od listopada.

easye nic nie wiesz tobie się tylko, wydaje, że dużo wiesz, a tak naprawdę jest zupełnie inaczej, sam kiedyś rozważałem zakup VITY dla jednej gry mam tu na myśli FFX. Nigdy nie byłem fanem przenośnego grania i w większości popierdułek na nie i raczej się to nie zmieni także graj sobie w nią ile Ci sił starczy, a i daj sobie już siana z tym PROSTO i air maxami ja się nie czepiam tego w czym chodzisz  to i ty nie czepiaj się mnie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

no jak ktos spedzil cala generacje tylko z jedna konsola, i ma duzo czasu to moze,

Bullshit śmiało można posiadać trzy konsole i przez całą generacje zdążyć ograć wszystkie interesujące nas tytuły , no ale jak ktoś chce ograć wszystko jak leci no bo przecież takiego "hitu" nie odpuszczę mimo że mnie nie interesuje bo przecież nie wypada to i z jedną konsolą może mieć problem. Wszystko zależy od człowieka.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Albo od napisu na konsoli.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ale ja Ciebie nie probuje przekonac do zakupu. Tez fanem vity nie bylem, sam nawet Czezkyemu odradzalem jej kupno, nie znalem jej biblioteki calkowicie, kupilem zeby sie przekonac i jestem z niej mega zadowolony. Moga nie pasowac komus gry, indyki, platformowki, tytuly ktore wychodza, charakter, ale gry sa. 

Jezeli Rogus ograles 119 tytulow na Xboxie w ciagu 5 lat, to widac mialbys co robic z martwym handheldem, ktorego charakter jest zupelnie inny niz stacjonarki. Pomimo, ze lubie pogierczyc jak tylko czas pozwala, to jednak troche mniej czasu spedzam przy handheldzie niz przy konsolach stojacych pod telewizorem. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

podsumowujac:

TYLKO VITA!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Bylem ostatnio u znajomego na meczyku, mial wlaczonego Xbona - jednak MS to umie robic swietne aplikacje. Bajery z Kinectem i szybkie przelaczanie tez daja rade, ale jak pisalem, ze mamy tutaj Star Trek to wszyscy hejtowali !  :teehee:

Dziwi mnie tylko dlaczego do tej pory przez WWW nie mozna podgladac w co graja znajommi na One i jakie osiagniecia zdobyli.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeżeli ktoś odkładał gierki z plusa i teraz kupuje Vitę, to zrobi interes życia.

Xbone to nawet fajna konsola, wibry w spustach to rewelacja, a i wygląda całkiem spoko. Interfejs trochę czerstwy, ale testowałem ją kilka miesięcy temu, więc może sporo się zmieniło. Problemem tej konsoli jest to, że mnie nie przyciąga niczym, więc zakup ciągle jest przekładany :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Z rok jeszcze poczekam z vita, wszystkie gry zbiore w plusie.

Opublikowano

masz ps3, kolekcjonujesz gry z ps plus dla vity od poczatku, kupujesz vite za 400-500zl i na dzien dobry:

dragons crown, golden abyss, wipeout2048, gravity rush, pixeljunk shotter,qucamelle, hotline miami, sly4, soul sacrifice, mgs2 hd, mgs3 hd,muramasa rebirth, street fighter vs tekken, lumines, hotshots golf, rayman origins i multum innych - goty oferta, wiele razy to powtarzalem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.