Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli Rogus ograles 119 tytulow na Xboxie w ciagu 5 lat, to widac mialbys co robic z martwym handheldem

Boże, misiu, oprócz Xboxa miałem jeszcze Wii, PS3, PSP i DS'a. Zresztą nie wiem po co drążysz temat, skoro chyba nie załapałeś, dlaczego napisałem to, co napisałem.

Tadek, to nie ta sprawa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wtrącam się.. kłóćcie się dalej... ale Soul... Przestać wreszcie kaleczyć język polski. Piszesz tak nieudolnie, z takimi błędami i z kaleczną składnią, ze aż mnie trzęsie jak czytam Twoje posty :P

Rozumiem, ze można nie wiedzieć czasem jak coś napisać... sam czasem czegoś nie wiem albo akurat wyleci mi z głowy, ale w takich sytuacjach do dyspozycji masz takie magiczne wynalazki jak wujek google czy nawet automatyczne korekty w przeglądarce,, wordzie itp.

Przed zatwierdzeniem wpisu włóż choć trochę wysiłku w to aby post nie wyglądał jak napisany przez zagranicznego analfabetę.

No offence.. Już nie przeszkadzam w kłótni ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie wtrącam się.. kłóćcie się dalej... ale Soul... Przestać wreszcie kaleczyć język polski. Piszesz tak nieudolnie, z takimi błędami i z kaleczną składnią, ze aż mnie trzęsie jak czytam Twoje posty :P

Rozumiem, ze można nie wiedzieć czasem jak coś napisać... sam czasem czegoś nie wiem albo akurat wyleci mi z głowy, ale w takich sytuacjach do dyspozycji masz takie magiczne wynalazki jak wujek google czy nawet automatyczne korekty w przeglądarce,, wordzie itp.

Przed zatwierdzeniem wpisu włóż choć trochę wysiłku w to aby post nie wyglądał jak napisany przez zagranicznego analfabetę.

No offence.. Już nie przeszkadzam w kłótni ;)

Ej jestem w czymś dobry nie zabieraj mi tego! 

ps piszę z pracy nie zawsze jest opcja na sprawdzenie a chęć napisania ciętej riposty jest zbyt wielka :<

Opublikowano

qucamelle

Football Menager

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wymagac poprawnej polszczyzny od fana prosto.

Opublikowano

Guernica coś ci się pomyliło.

Opublikowano

niestety czy w mowie czy w pismie popelniam gafole :( nie bijcie, ja przeciez prawie niemiec :(

quacamelle i footbal menager to moje bledy i wypraszam sobie bycie fanem prosto

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Chyba Tobie kolego.

Jak widzisz po poście Ficusia, chyba jednak tobie.

Druhu.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ragus pisze o Ficusiu a Guernica o Soul'u.

Trafilem ?

Opublikowano

Coś nowego w temacie czy PS4 dalej najlepszym wyborem dla gracza wszechstronnego?

Juz niedługo World Cup się kónczy to i o xboxie wszyscy zapomną, teraz z niego korzystają bo apka fajna.

Opublikowano

Ruch w dziale Xone rośnie...

The storm is coming...

Opublikowano

Coś nowego w temacie czy PS4 dalej najlepszym wyborem dla gracza wszechstronnego?

LOL

Opublikowano

Krolestwo Spencera powieksza sie, a plebs siedzi w swoim ciemnych norach jak miejscowki w The Order 1886. 

Renesans.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ruch w dziale Xone rośnie...

The storm is coming...

Przecież nie było premiery w Polsce.

Tu w CW przegrana XOne z PS4 wynika z braku "dostępności" konsoli w kraju w którym nie było premiery.

Opublikowano

Wszystkim tym którzy mówią że Vita nie ma gier:
Liczba gier dedykowanych na Vite: 642
Liczba gier dostępnych dla Vity: 1920
Liczba premier w tym roku: 141

Od początku pojawiło się parę dużych tytułów które mają swoje pudełkowe wersję:
-Monster Monpiece
-Bordelands 2 CE
-Mind Zero
-Conception II
-GoW 1&2
-Demon Gaze
-Sly 1, 2, 3 Remastered
-Football MAnager 2014
-Vita Pets
-Deception IV
-FF X/X-2 HD
-Ys: MoC
-Hatsune Miku
-Sorcery Saga
-Danganronpa
-Toukiden
-DB BoZ
-Moto GP14
-MXGP
-Dynasty Warrior
-LEGO Hobbit/Przygoda
-FS14
-I masę więcej

O grach w PSN nie będę wspominał bo tych jest jeszcze więcej.

Wracam do grania na Vicie  :banana: 

Opublikowano

Powodzenia.

Opublikowano

headshot od Zdunka - TYLKO VITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zdunek, jak już wymieniasz gierki to mógłbyś pokusić się o wymienienie TYLKO dobrych, a nie wszystko jak leci.

Przynajmniej nie straciłbyś tyle czasu, bo dużo tego by nie było. :P

Opublikowano

No ale każda z tych gier ma chyba lepsze oceny od Ryse i Infaumusa(czy jak to się pisze). 

TYLKO VITA.

Opublikowano

Zdunek, jak już wymieniasz gierki to mógłbyś pokusić się o wymienienie TYLKO dobrych, a nie wszystko jak leci.

Przynajmniej nie straciłbyś tyle czasu, bo dużo tego by nie było. :P

problem vity to tez nierozpoznawalnosc tytulow i ich slaba promocja przez sony:

txk - genialny shooter, duchowy nastepca tempest2000, za pare lat to bedzie wymieniane jednym tchem obok Rez

olliolli - tony hawk w 2d, oczywiscie bedzie beka jak to wyjdzie na ps4 bo oprawa przypomina czasy c64 i kazdy kto odpala ta gre na czyms wiekszym niz 5 cali robi sobie krzywde

danganrompa - godny konkurent serii pheonix wright

toikiden, soul sacrifice itp - swietne klony monster hunter

tearaway - swietny choc krotki platrofmer 3d w genialnie klimatycznym swiecie

ys celceta - jeden z najlepszych jrpg ostatnich lat, boli troche oprawa ale w ostatniej chwili zdecydowali ze wyjdzie on na vite gdy juz prawie gotowa byla wersja na psp

itp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.