Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

suteq teraz będzie szukał recenzji na necie xD
Ocena użytkowników wyższa ciągle.

Ja wiem że niektórych może boleć to że ja mając sprzęt za 400zł mogę lepiej i taniej  bawić od szlachty z next-genami.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale każda z tych gier ma chyba lepsze oceny od Ryse i Infaumusa(czy jak to się pisze). 

TYLKO VITA.

Jesteś pewien??

http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/borderlands-2

:P

srednia to wina sony, wersja recencencka byla totalnie zbugowana, taka tez oceniali, wersja sklepowa ma juz chyba 5 patchy i praktycznie wszystkie wady z recenzji sa juz polatane, idioci z sony i iron galaxy zamiast przelozyc gre o miesiac lataja ja po premierze i w podziece maja taka srednia - obiektywnie dobrze im tak bo toskrajny idiotyzm wydawac gre tak nieskonczona 

Opublikowano

Fani Vity gorsi od wegetarian z tą ich propagandą.

Opublikowano

ragus ja za vite dawalem 200zl z promocji w sieci play zamiast nowej komorki - do tego ogrom gier z ps plus i czeste promocje w ps store i gry po 20-30zl a nowosci w dniu premiery za 100zl - jak nie byc zadowolonyum

ps3 kupowalem za 1600 i przez pierwszy rok nie mialem w co grac, potem wyszedl slynny soft 2.0 z trofeami i gta4 i mgs4 i jakos sie zaczelo rozkrecac ale i tak uwazam ze jesli chodzi o sam sprzet to najgorsza konsola ever, ktora ostatecznie obronila sie tylko grami

Opublikowano

Krolestwo Spencera powieksza sie, a plebs siedzi w swoim ciemnych norach jak miejscowki w The Order 1886. 

Renesans.

Aby dogonić nadkonsolę, to trochę jeszcze brakuje.

Spis posiadaczy Xbox One - 43 posty

Spis posiadaczy PS4 - 245

Ale żyjcie nadzieją.

Opublikowano

Dosłownie żyć nie umierać.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Krolestwo Spencera powieksza sie, a plebs siedzi w swoim ciemnych norach jak miejscowki w The Order 1886. 

Renesans.

Aby dogonić nadkonsolę, to trochę jeszcze brakuje.

Spis posiadaczy Xbox One - 43 posty

Spis posiadaczy PS4 - 245

Ale żyjcie nadzieją.

Szlachty zawsze bylo mniej niz plebsu. Tego nie przeskoczysz...

Opublikowano

Spokojnie moje drogie Xboty. Dzień, w którym zakupię Xone będzie dla naszej społeczności niczym powtórne nadejście Jezusa ;)

Opublikowano

Kuzwa myślałem, że wychwalanie geyowskiego ŁiJu to była przesada, ale jarać się VITA? :)

Już nie chodzi o samo jaranie, ale jak ktoś odkładał sobie gry z plusa, to robi świetny interes kupując konsolkę. 400-500 zł i do tego tona gier.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Kuzwa myślałem, że wychwalanie geyowskiego ŁiJu to była przesada, ale jarać się VITA? :)

Już nie chodzi o samo jaranie, ale jak ktoś odkładał sobie gry z plusa, to robi świetny interes kupując konsolkę. 400-500 zł i do tego tona gier.

i do tego ma pada pod przyszle ps4 do remote play, platforme do grania w klasyki z psp i psx, swietny ekran, multitaskowe i blyskawiczne menu, i konsolke z opcja wygaszania i wznawiania rozgrywki w dowolnym momencie czego do dzis nie ma ps4, a mialo nawet pierwsze psp

Opublikowano

Fajne porównanie nowego CG do Halo 2 :P

e3-2014-halo-2-anniversary-comparison---

e3-2014-halo-2-anniversary-comparison---

Opublikowano

no wiadomo, że im starsza gra tym większa różnica. szkoda że nie zremasterują np. gier z ps2 czy pierwszego xboxa, pogralbym w te hity co się dziady jarają.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No Halo 2 jest gra z pierwszego Xboxa :whistling: , byl tez remaster Okami, SotC i Ico, MGSow, Resident Evil 4 nic tylko nadrabiac jesli nie grales.

Edytowane przez Señor Member

Opublikowano

Większość gier nie odnalazła by się w dzisiejszych czasach. Za mało skryptów, prowadzenia za rączkę, można było zginąć, trzeba było pomyśleć itd.

Opublikowano

Większość gier nie odnalazła by się w dzisiejszych czasach. 

Bzdura. Brzydka grafika to bariera niemal nie do przeskoczenia. Nikt nie spojrzy nawet. A tak to byłoby jaranko.

@ Bansai - mówię o grach na nowych silnikach, nie jakieś gówna podbite do pół hd z rwącym frameratem. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No to trzeba bylo napisac Remake a nie Remaster :).

Ale jak raiden_raiden slusznie napomknal, malo gier by sie nadawlao na taki proces bez okazania sie finansowa klapa bo bylaby za trudna.

Opublikowano

Kruku jak sie chwali ;D Ta nierownosc to z czego? Z javy?

Opublikowano

Fani Vity gorsi od wegetarian z tą ich propagandą.

100%

Opublikowano

Jaranie się Vitą ma swoje logiczne wytłumaczenie. 

Idą wakacje a gracze na wyjazd muszą zabrać ze sobą sprzęt do grania, co co? PS3 z 26 calowym TV zabiorą? Oczywiście że nie. Znajomy w robocie mi to naświetlił bo sprzedaż Vity rośnie gdy zaczynają się wakacje a spada sprzedaż stacjonarnych konsol co jest też związane z okresem ogórkowym na nowe gry.

Ja to się boje szukać PSP po okresie wakacyjnym, nie wiadomo co przejdzie taka konsola i jakie robaki dostaną się do środka. 

Opublikowano

Jaranie się Vitą jest logiczne, jeśli ktoś lubi gry niszowe i japońszczyznę. Jeśli gry z Japonii będą dalej tłumaczone tak jak do tej pory, to Vita będzie miała najciekawszą bibliotekę z handheldów zaraz po DSie.

Jak ktoś chce grać w gry AAA na handheldzie to... Po co mu handheld? Przecież takie gry 100x lepiej wyglądają na dużym TV.

Na DSa nie było żadnej gry AAA w standardowym tego słowa (czyli po prostu kosztu produkcji) co nie przeszkadzało, żeby sprzedał się w ilości 150mln i każdy miał w co grać.

Póki co z Vitą bawię się dużo lepiej niż z 3DSem i trzymam kciuki za dalsze wychodzenie niszowych gier.

Opublikowano

Fajnie gdyby Vita miała jeszcze większe wsparcie indyków, bo jedynie do tego sie nadaje, dla osob takich jak ja co nie lubią grać na pc, vita sprawdza sie bdb, takie hotline miami na vicie i sluchawkach mega orgazm

Opublikowano

Ja tam jestem zadowolony. Nie.oczekuje.od vity ze.bede na niej gral 4-5h dziennie bo ta konsola nie jest od tego. Ale biorac pod.uwage tylko ostani czas. Zakupilem ffx hd i dostalem z plusa dragon crown. Ja pierdziele na 1-2 h dziennie raz z pausa w wygaszeniu to jest to poprpstu noe do za(pipi)ania. W ffx zrobilem juz 100h na lajcie.bez pospiechu na kibelku robie sobie maxa. W samolocie , wieczorem w.lozku sesje po 30 minut. Za(pipi)ioza. Dla mnie jest to wypas konsola jesli chodzi o uzupelnienie oferty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.