Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie gdyby Vita miała jeszcze większe wsparcie indyków, bo jedynie do tego sie nadaje, dla osob takich jak ja co nie lubią grać na pc, vita sprawdza sie bdb, takie hotline miami na vicie i sluchawkach mega orgazm

Większe? Czyli jakie? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zeby był wysyp taki jak na steamie + bardziej konkurencyjne ceny, chociaz z drugi strony dość czesto sa fajnie obniżki

Opublikowano

No akurat na ceny to nie ma co narzekac, skoro gry na promocjach srednio kosztuja 10-20zl (chociaz na steamie zdarzaja sie ofert za 2$). Nie zmienia to jednak faktu, ze nawet pececiarze narzekaja, ze bardzo duzo gier to (pipi), na ktore MS, czy Sony nigdy nie zgodziloby sie na zamieszczenie w swoich sklepach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No dokładnie, remake ≠ remaster.

Po chu.j edytowales, ladnie bylo ;/

Opublikowano

tutaj chyba więcej osób zagląda, więc wkleje jeszcze raz:

1. kupować PS4 już teraz czy zaczekać do września?
2. można liczyć na spadek ceny PS4 po premierze Xbox One jak myślicie?
3. we wrześniu będą pewnie też nowe bundle PS4 ?  czy tylko biały z Destiny?
4. gdzie kupie najtaniej nówke w sieci?
5. używana to chyba troche ryzyko?

Opublikowano

1. Nie kupuj ps4

2. Nie mozna

3. Pewnie bedzie bundle z lbp3 i dc

4. Chodź i szukaj

5. No playstation 4 to ogolnie ryzyko

Opublikowano

nie chce pakować sie w xboxa, bo czuje że połowa gier nie będzie na nim chodzić w full hd

zapowiedziano kolejny dobry tytuł Metro Redux, na obu konsolach będzie 60fps, ale ps1080p, a x1  900p

nie chce sie cofać, nie po to rezygnuje z PC

http://www.gamepur.com/news/14752-metro-redux-ps4-runs-1080p60-fps-and-xbox-one-900p60-fps-deep-siliver.html

ale dzięki za odpowiedz:)

poprosze więcej

Opublikowano

Jeśli masz nadmiar gotówki, to możesz kupować, jeśli nie, to poczekaj do jesieni, może wyjdzie trochę więcej gierek na ps4 i xone i zdecydujesz. Ja kupiłem ps4 w kwietniu, i... żałuję. Tak z ręką na sercu :) Mogłem zostać przy poczciwym białym premium 360, pograł bym we wszystko co mnie interesuje, lub ew. kupił ps3 dla exów, ktorych nie ograłem i wsio. A co do używanych, to raczej ryzyka nie ma. Ewentualnie sobie pada dokup nowego, bo nie wiadomo, czy poprzedni właściciel sobie go nie wkładał w majty, albo grzebał nim w napletku :whistling:

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

jesteś januszem, bierz ps4.

najlepiej tak napisać i nie podając argumentów

@Ferris71 - nadal masz ps4 czy zmieniłeś?

ja mam w tej chwili kilka tytułów, w które chciałbym pograć na ps4 (są również na pc)

Opublikowano

Mam ps4 i normalnie na niej gram. Ale na chwilę obecną, po ograniu tej konsoli itp, bym się wstrzymał z kupnem (w marcu myślałem nad nowym kompem do gier lub next genem i padło na ps4). Ale co ja się tam znam, poczekaj na starych wyjadaczy cw, oni już Ci powiedzą co masz robić :)

Opublikowano

nie chce pakować sie w xboxa, bo czuje że połowa gier nie będzie na nim chodzić w full hd

zapowiedziano kolejny dobry tytuł Metro Redux, na obu konsolach będzie 60fps, ale ps1080p, a x1  900p

nie chce sie cofać, nie po to rezygnuje z PC

http://www.gamepur.com/news/14752-metro-redux-ps4-runs-1080p60-fps-and-xbox-one-900p60-fps-deep-siliver.html

ale dzięki za odpowiedz:)

poprosze więcej

Jak zalezy ci tylko na grafice to smialo kupuj PS4.

Opublikowano

Bo na xbonie nie zobaczysz dobrej grafiki ani gameplayu. ^^

Opublikowano
Crytek, the developer behind Crysis and Xbox One launch game Ryse, is having trouble paying employees, and the company has been bleeding staff since March, according to people who work there.

In addition, from what I hear, the multi-national studio has had to cancel work on multiple games over the past few months, including some original prototypes and a sequel to last fall's Xbox One exclusive, Ryse.

Current and former Crytek employees describe a tense, unstable environment, plagued by poor communication and a number of high-level staff departures at the company's biggest studios in Germany and Britain. In extensive conversations over the past few weeks, developers have described a company in turmoil, where staff openly talk about leaving or looking for new jobs. One employee estimates that some 100 people have left over the past three months.

no i po Ryse 2 :/

mam ambiwalentne odczucia co do Cryteka i jego upadku, crysisy mi się całkiem podobały, z drugiej strony to ich ostatnie uwielbienie to f2p należy im się.

Opublikowano

ojeju, jestem już zdecydowany co do konsoli, mam swoje zdanie, swoje wymagania

wiem co jest mi potrzebne, co nie, nie obrażam waszego xboxa

chodzi mi tylko o wypowiedzi:

tutaj chyba więcej osób zagląda, więc wkleje jeszcze raz:

1. kupować PS4 już teraz czy zaczekać do września?
2. można liczyć na spadek ceny PS4 po premierze Xbox One jak myślicie?
3. we wrześniu będą pewnie też nowe bundle PS4 ?  czy tylko biały z Destiny?
4. gdzie kupie najtaniej nówke w sieci?
5. używana to chyba troche ryzyko?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Czekaj do wrzesnia i bierz bundla z Destiny, IMO najlepsze wyjscie. 

Opublikowano

ale ten bundle będzie tylko z białą konsolą czy też z czarną?

Destiny mi sie nawet nie podoba, nie zależy mi na tej grze

wiem, że nie chce białej konsoli, jestem osobą praktyczną, a to sie będzie brudzić ;d

http://www.pssite.com/news-33788-e3_2014__playstation_4_pojawi_sie_w_bialej_wersji_i_w_zestawie_z_destiny-57206-galeria.html

na PS4 wychodzą jeszcze jakieś inne bundle we wrześniu/ lub wcześniej?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

To wez bundla z Knackiem.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

mam ambiwalentne odczucia co do Cryteka i jego upadku, crysisy mi się całkiem podobały, z drugiej strony to ich ostatnie uwielbienie to f2p należy im się.

Niech najpierw wypuszczą trylogię Crysisów na PS4/Xbone i nowego Homefronta, a później mogą ginąć.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Tej konsoli w 2014 nie ma sensu brać. Serio.

No chyba, że się jarasz remasterem TLoU, bo nie ograłeś wcześniej i potem będziesz januszował w fifę czy tam battlefielda do 2015.

Opublikowano

na PC już nie moge, pogram 30-40min i mam dość, może chodzi o klawiature nvm.

nie jestem graczem fifa ani battlefield, bardziej samochodówki mnie interesują, NFS Rivals to napewno będzie pierwsza gra

o w TLOU nie grałem, a wygląda fajnie! 

zapomniałem o tym

to będzie jedyny bundle póki co?

gra z bundle to przeważnie ok 250zł więcej niż sama konsola tak?

---------------------

przy bundle Watch Dogs poprawili pada, nowa rewizja z lepszą jakościowo gumą na analogu

może przy kolejnym bundle też coś poprawią

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Pamiętaj że tlou to judasz nie daj się zwieść, gdy pojawi się pierwsza drabina ujrzysz prawdziwe oblicze tlou chłopcze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.