Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Już pomijając fakt, że na PS4 do końca tego roku nie wychodzą żadne exy (chyba, że jednak skończą tego Drivecluba do jesieni...) to zawsze na święta masz jakieś fajne komplety, niekoniecznie oficjalne, także robione "przez sklepy" i na pewno wyjdzie Ci to korzystniej cenowo.

Chyba, że masz nadpłynność finansową, ale wtedy nie pytałbyś na forum tylko był już po zakupie.

Kup sobie pada do PC i poczekaj.

Opublikowano

Pytać się zaślepionych miłością do kawałka plastiku o to który wybrać :no: Obadaj obie konsole i sam zdecyduj dzięki temu nie będziesz żałował dokonanego wyboru. Choć prawdą jest że obie na chwile obecną ssą.

Opublikowano

Ale jedna mniej ;)

Opublikowano

Ale jedna mniej ;)

Co nie zmienia faktu że i tak ssą , no ale czego się spodziewać po niecałym roku trwania generacji (WiiU celowo pominięte ze względu na bycie poza kręgiem zainteresowania pytającego)

Opublikowano

tutaj chyba więcej osób zagląda, więc wkleje jeszcze raz:

1. kupować PS4 już teraz czy zaczekać do września?

2. można liczyć na spadek ceny PS4 po premierze Xbox One jak myślicie?

3. we wrześniu będą pewnie też nowe bundle PS4 ? czy tylko biały z Destiny?

4. gdzie kupie najtaniej nówke w sieci?

5. używana to chyba troche ryzyko?

Jak najbardziej warto kupić ps4, botów o braku gier nie słuchaj, sam raz w miesiącu kupuje jakiś tytuł i jestem jak najbardziej zadowolony i nie narzekam. Na horyzoncie sporo fajnych gier, a wśród nich destiny.

Na spadek cen nie ma co liczyć, ps4 ciągle sprzedaje się lepiej od innych konsol i nikt ceny nie opuści.

Z bundlami ciężko powiedzieć, z pewnością jakieś będą, może po gamescom coś zapowiedzą.

Ja bym brał nową konsole, ale to głównie dlatego, że nie lubię kupować używek.

Opublikowano

tutaj chyba więcej osób zagląda, więc wkleje jeszcze raz:

1. kupować PS4 już teraz czy zaczekać do września?

2. można liczyć na spadek ceny PS4 po premierze Xbox One jak myślicie?

3. we wrześniu będą pewnie też nowe bundle PS4 ?  czy tylko biały z Destiny?

4. gdzie kupie najtaniej nówke w sieci?

5. używana to chyba troche ryzyko?

1.Kup PS4, więcej gier, lepsza historia firmy, marka rozpoznawana dzieki wielu swietnym grom, gry głownie dla facetów, ludzi dorosłych szukających chwili odetchniecia po ciezkim dniu w pracy, konsola szybsza, z lepsza grafika, lepszymi rozwiazaniami technicznymi, lepsza softwarowo.

2.Nie, dlatego że każda złotówka wydana na tą konsole jest tego warta.

3.Często jest tak że bundle "organizują" sklepy na własną rękę, nic oficjalnego poza Destiny nie ma, ale kto wie może będzie coś z DriveClubem, lub jakiś zestaw z Vitą w środku.

4.Allegro z możliwością odbioru osobistego.

5.Żadne ryzyko jeśli pad jest w dobrej kondycji, a do konsoli jest paragon.

Opublikowano

nie słuchaj się tego janusza wyżej.

Starwars-darth-vader-come-to-the-darksid

Opublikowano

nie słuchaj się tego janusza wyżej.

ale kto tu jest Januszem skoro z jęzorem wywalonym będziesz leciał po gre w którą grałeś 10 lat temu?

dghj.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

JEŚLI CHODZI O GRY

wszystko wskazuje na to, że początek generacji będzie podobny do poprzedniej.

Xbox > PlayStation

Opublikowano

JEŚLI CHODZI O GRY

Xbox > PlayStation

A jesli chodzi o cala generacje...

Playstation > Xbox

I w sumie takie sranie w banie, wez Fanek znajdz swoje cojones idz do sklepu i podejmij meska decyzje niezalezna od tego co trolle w internecie napisza, a nie, bedziesz sie zastanawiac jak baba w sklepie caly dzien ktore buty wybrac. Pasuje ci biblioteka Sony i lepsze multiplatformy, bierz PS4, pasuje ci biblioteka MS i jestes w stanie zyc z gorszymi multiplatformami bierz Xboxa.

O, albo wiem, kup sobie Wii U.

Edytowane przez Señor Member

Opublikowano

JEŚLI CHODZI O GRY

Xbox > PlayStation

nom

azboYKB_700b_v1.jpg

aEw9ZZx_460sa_v1.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Niech kupi PS4.  Pozna to bagno od srodka i szybko przybiegnie pod strzechy Krola Spencera  :yes:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jako posiadacz PS4 doradzam zakup Xbone'a, ale tylko w przypadku gdy musisz wybierac miedzy nimi. Jezeli interesuje cie tanszy sprzet, na ktorym odrazu ograsz kilka perelek to tylko Wii U. Tak czy inaczej bedziesz musial dokupic jakas konsole, ale to moze poczekac.

Opublikowano

Jak nie masz xbona to czemu doradzasz jego zakup?

Opublikowano

Wszyscy wiemy o co kaman. Xone jest do kitu. Kinect nie działa bo eXact jest jedynym człowiekiem na planecie, któremu Kinect nie rozpoznaje 80% komend. W DR3 i Forza 4.5 nie da się grać bo mają słabą grafę, ale KZ i IF3 to super gry na miesiące bo mają uber grafę. OS Xone jest do kitu pomimo tego, że przyrost funkcjonalności idzie w postępie geometrycznym z aktualizacjami co miesiąc - a nie tak prawilnie jak na PS4 co kwartał. Generalnie PS4 wygrało 2014 już w 2013 jak Sony zapowiedziało 30 ex'ów, które ostatecznie nie wyszły. Wiadomo już, że 2015 też już wygrało PS4 bo pokazali piękniejszą od rzeczywistości twarz Drejka w błocie. A ostatnio się dowiedziałem, że Xone z Kinectem jest słabszy od tego bez i gry na nim gorzej chodzą.

:P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zauważyłem, że chyba nigdy nie napisałeś Xbone, tylko zawsze używasz Xone. Jakiś kontrakt z MS Ci nie pozwala tak pisać? :P No bo nawet developerzy piszą Xbone, a Ty nigdy.

Opublikowano

Zauważyłem, że chyba nigdy nie napisałeś Xbone, tylko zawsze używasz Xone. Jakiś kontrakt z MS Ci nie pozwala tak pisać? :P No bo nawet developerzy piszą Xbone, a Ty nigdy.

Słabe prowo. Piszę cały czas Xone tak samo jak cały czas piszę PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.