Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Xone jest krótsze niż Xbone czy Xbox One tak samo jak PS4 jest krótsze niż PlayStation 4. Czegoś jeszcze nie rozumiesz?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Za dużo tlou i nie kontaktuje.

Opublikowano

Mam dla was coś ciekawego z forum "Nikogo", gościu kupił Xboxa i chyba nie jest zadowolony :sorcerer:

Rdm9eRL.png
WmeK9QD.png
1q9herM.png

Opublikowano

Jak ktoś pisze "pieseł" to z automatu mam mu ochote dać w morde.

Opublikowano

Chłopak nie wie o czym mowi - Xbone jest wykonany lepiej od PS4 w kazdym aspekcie. Od konsoli poprzez pada - jego wada jest zewnętrzny zasilacz.

Generalnie mam gdzies tego typu ludzi, ale szerzenie czarnego PR z argumentami typu "pieseł" nie ma żadnego przebicia opiniotworczego ;)

Opublikowano

Ktoś kto miesiącami zachwalał ps4 i bronił go jak lew, a po przesiadce na xbone robi z nim to samo nie jest wiarygodny.

Opublikowano

Krolestwo Spencera powieksza sie, a plebs siedzi w swoim ciemnych norach jak miejscowki w The Order 1886. 

Renesans.

Aby dogonić nadkonsolę, to trochę jeszcze brakuje.

Spis posiadaczy Xbox One - 43 posty

Spis posiadaczy PS4 - 245

Ale żyjcie nadzieją.

Szlachty zawsze bylo mniej niz plebsu. Tego nie przeskoczysz...

giphy.gif

Opublikowano

Spis dumnych posiadaczy Wii U 80 odpowiedzi.

Xbone tyle gier, a taki niedoceniany...

Opublikowano

Zauważyłem, że chyba nigdy nie napisałeś Xbone, tylko zawsze używasz Xone. Jakiś kontrakt z MS Ci nie pozwala tak pisać? :P No bo nawet developerzy piszą Xbone, a Ty nigdy.

PO PROSTU MA SZACUNEK DO FIRMY I DO SZLACHTY, nie to co klapersy ://

Opublikowano

Wszyscy wiemy o co kaman. Xone jest do kitu. Kinect nie działa bo eXact jest jedynym człowiekiem na planecie, któremu Kinect nie rozpoznaje 80% komend. W DR3 i Forza 4.5 nie da się grać bo mają słabą grafę, ale KZ i IF3 to super gry na miesiące bo mają uber grafę. OS Xone jest do kitu pomimo tego, że przyrost funkcjonalności idzie w postępie geometrycznym z aktualizacjami co miesiąc - a nie tak prawilnie jak na PS4 co kwartał. Generalnie PS4 wygrało 2014 już w 2013 jak Sony zapowiedziało 30 ex'ów, które ostatecznie nie wyszły. Wiadomo już, że 2015 też już wygrało PS4 bo pokazali piękniejszą od rzeczywistości twarz Drejka w błocie. A ostatnio się dowiedziałem, że Xone z Kinectem jest słabszy od tego bez i gry na nim gorzej chodzą.

:P

Wypraszam sobie, jak wspólnie ustaliliśmy winny był M$ który nie wiedział że w Irlandii mówi się po angielsku.
Opublikowano

dzien dobry jestem janusz i chce kupic konsole bo moj pc nie ogarnia bf4 i cod'a. wpadlo troche grosza z biezmowania a geforce 123456 kosztuje tyle co konsola. jaka konsole kupic i czemu jest to ps4? interesuje mnie 1080p bo to daje dobrom grafe i zeby bylo 60 tych no.. fps. i podobno gry tam dajo za darmo a nie ma programu utorrent? prawda to?

ps. i jeszcze pytanko co to jest ten caly xbox? jakis krem do rąk dla powodzian?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Mam dla was coś ciekawego z forum "Nikogo", gościu kupił Xboxa i chyba nie jest zadowolony :sorcerer:

Rdm9eRL.png

WmeK9QD.png

1q9herM.png

typ wrzuca zdjęcie swojej brzydkiej świnki morskiej którą nazywa "piesełem" i jeszcze że to niby na poprawę humoru

prowo albo prawdziwy debil

Opublikowano

Ale wy macie bóle o tego pieseła :) Nie kumam, mnie żadne pieseły, koteły ani pieniążki nie są w stanie wkurzyć.

Opublikowano

Prawdopodobnie powodem, dla którego W_D na PC i PS4 wygląda tak samo jest to, że Sony dało łapówę Ubi, żeby ucięli wersję PC, bo ich konsolka nie wyrabia przy lepszych efektach gry. Beka.

Opublikowano

cw w skrócie:

Prawdopodobnie [...]. Beka.

Edytowane przez kermit

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zrozum, że nie każdy jest tak na grzany, że by kupować meble do domu tylko po to żeby zbierały kurz i mam na tu na myśli obie konsole, to jeszcze nie ten czas. Kupi się jak przyjdzie odpowiednia na to pora ktroa to moim zdanie będzie wraz z premierą gier wartych wydania kasy na nie . A takowych gier poki co brak IMO

żal tych ktorzy kupują  te szroty dla wyższej rozdzielczość i dwoch kwiatkami przy płocie, rozumiem każdy jakoś sobie to swojego ego zaspokaja. Dobry jesteś nie dość, że kupiłeś mebel to jeszcze mi wmawiasz, że masz w co grać błazenady ciąg dalszy.

Tydzień później  :teehee:

Yo właśnie się stałem szczęśliwym posiadaczem ONE pytanko czy na luzaku przywrócę sobie GT z X360 (konto PL!) czy będą jakieś kwiatki ?

uf dubrze, że kupiłem z kinkietem :f

Komendy głosowe kox, samo sterowanie i granie w Rivals miodzio mam ochotę na całą wersję, a RYSE wygląda kosmicznie i to w 900p lepszej grafy nie było dane mi oglądać jeszcze!

Czyli jednak 100% zawistnego polaka cebulaka ? najpierw hejty, ze na nextgenach nie ma w co grac, zbedne mebelki, (pipi) dla ego i rozdzialki dla bezmozgich graczy, a teraz gdy znalazla sie gotowka klaszczac uszami kupil konsole ktora jeszcze 7 dni temu nie miala gier, do tego jaranko grafa Ryse i 900p... Gardze taka hipokryzja.  :down:

Edytowane przez easye

Opublikowano

To dobrze, że w głębi serca gardzisz sobą. :)

Opublikowano

moze rozwin, zanim zaczniesz wysysac sobie rzeczy z palca.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Soul kupil najlepszego nextgena na rynku, nie wiem co w tym dziwnego?

Opublikowano

Gościu was trollował, żebyście mieli powód do kolejnych dyskusji na umierającym już CW, a gdy ujawnił swoje prawdziwe zamiary, wyzywanie go od hipokrytów, zamiast być wdzięcznym za kilka dodatkowych stron tematu! Wstyd mi za was, egoiści :angry2:  Soul, tak trzymaj! #tylkoXbox, #tylkoNintendo ! Sam kupię X1 od króla Spencera za jakiś czas, ale najpierw WiiU

Opublikowano

Tak tak, trolowal, dlatego w kazdym zdaniu zawisc i agresia az wylewala sie z ekranu wobec tych, ktorzy kupili sobie nextgena dla paru gier na krzyz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Uargumentowałbym tę agresję ogromną chęcią kupna rzeczonej konsoli, jednak z powodu dość prozaicznego - chwilowego braku pieniędzy, nie mógł tego zrobić. Dodatkowo, natura polaków jest jaka jest, więc trzeba hejtować wszystkich którzy mają to co ja chcę, ale tego mieć nie mogę. Dodatkowo.... a, nieważne. 

Opublikowano

najpierw bolala dupa bo czezky kupil wiiu, teraz boli dupa bo soul kupil xbona,

opuszczony w swym klaperstwie [*]

Opublikowano

#tylkoNintendo Czezky postąpił najlepiej jak tylko mógł

#tylkoXbox Soul postąpił trochę gorzej, ale nadal rozważnie i logicznie

#PS4nikogo Kermit, [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.