Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

retro-city-rampage-dx-is-coming-to-plays

A co tam na szrocie ps4? Zapowiedzieli wam nową gierkę

10 dolarów :yao:

Retro City Rampage to świetna produkcja, ale pewnie oczywiście nie grałeś, ale do powiedzenia jak zwykle masz najwięcej.

Opublikowano

ping gratuluję! Zostałeś idolem na forum konsolomaniaków. 

:taknieco:

Opublikowano

@kidnappa zmień sobie awatar na

pelikan_k_dzierzawy-90-e0064db6bf67e2e97

Opublikowano

zastanawia mnie jak będą sie czuć inni devi po premierze uncharted 4, pewnie jak nieudacznicy gdy spojrzą na swoją giereczke, gameplay, grafa, wszystko niszczące w przygodach drejka, idealnie przedstawia to reklama old spice

:kaz:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Wszystko to przez 7 godzin kampanii 'press x to Jason', po czym zostanie tylko słaby multi oraz czekanie na wersję Remaster 4K.

Opublikowano

jak piecze :yao::obama:

Opublikowano

No na pewno kazdego fana Janusztarded musi piec, ze tylko 2ka trzymala jakis poziom, a po 3ce widac, ze ND nie ma juz pomyslu na te serie. Ale cóż, Sony kazalo, wiec trzeba pyknac gierke dla januszy.

Opublikowano

Ale TR jako ex na Xone to była najlepsza wiadomość targów E3

Opublikowano

Januszy to chyba najczęscie uzywane słowo w tym temacie. Wg niektorych z 90 % gier to gry dla Januszy. Dobrze że Girsy i hejlo takie ambitne.

Opublikowano

zastanawia mnie jak będą sie czuć inni devi po premierze uncharted 4, pewnie jak nieudacznicy gdy spojrzą na swoją giereczke, gameplay, grafa, wszystko niszczące w przygodach drejka, idealnie przedstawia to reklama old spice

:kaz:

xD W szczególności gameplayem zniszczy

xDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dla mnie mogliby po prostu cyknąć remaster Uncharted Trilogy za 199zł, wszystko w 60fps i z lekko podkręconą grafą. Ależ bym grał!

Opublikowano

Januszy to chyba najczęscie uzywane słowo w tym temacie. Wg niektorych z 90 % gier to gry dla Januszy. Dobrze że Girsy i hejlo takie ambitne.

The Last of Us to już w ogóle przeambitna gra xD

Opublikowano

Nie wiem w ogole o co chodzi Notty Dogsom. W TLoU, ktory jest skradanka strzela sie lepiej niz w strzelance Uncharted :/

Opublikowano

dziwne żeby zrobili strzelanie gorsze od Uncharted 3 w ich nowej gierce :yao: ale nie jestem xbotem, może czegoś nie wiem

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Darowaliby sobie to szczelanie i czwórkę zrobili, jako "nowy stary" Tomb Raider, w oparciu o eksplorację i zagadki na silniku fizycznym. Grałbym, jak poyebany.

Opublikowano

No własnie w czwórce maja byc spore zmiany wiec zobaczymy jak to bedzie. Ja serie uwielbiam i tak ;).

Opublikowano

No własnie w czwórce maja byc spore zmiany wiec zobaczymy jak to bedzie. Ja serie uwielbiam i tak ;).

Ehe, zmiany. Jak ktos pisze o zmianach w nadchodzacej grze ktora miala min 2 czesci wzwyz to zawsze mi sie to kojarzy:

4997729758_168e89e93c_z.jpg

Pozdro dla kumatych cnie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wy to chyba gracie na tych konsolach podłączonych do głośników PC sprzed 15 lat, do tego siedzicie 10 cm. od konsoli.

Przy dobrym nagłośnieniu konsola jest słyszalna najwyżej podczas loadingów. No chyba, że PS4, to na prawdę traktor, w co wątpię.

Pamiętam jak kiedyś grałem na monitorze zawieszonym na ścianie, 20 cm na lewo stał na szafce mój Falcon (X360), a wszystkie gry leciały z płyty bo nie miałem HDD do instalowania gier.

To był hardcore.

Opublikowano

Teraz konsole mają pecetową architekturę, więc niech (pipi)ną kolekcję Tomb Raider od jedynki do piątki + pecetowe dodatki, podbita tylko rozdziałka, tekstury i wszystko niech zostawią takie same. Skoro na STEMA wyszło, to biorąc pod uwagę pecetowość obecnych konsol, przeportowanie tego nie byłoby dużym problemem. Strasznie bym się przykleił do klasycznej Lary.

ss_0ef43def4b26b4a22bb92a5a82bd7b84b1fd9

Ta tajemnicza atmosfera... <3 Te dźwięki przy zbieraniu secretów...

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.